Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

QUOTE(sweetmusic7 @ 2010 02 09, 12:32)

Taip, įkyru, kai keliose temose, kaip liaudis sako:,, Ta pati panelė, ta pati suknelė.. " biggrin.gif , bet neketinu ginčytis, diskusija baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 09 vasario 2010 - 19:04
QUOTE(liūtuke @ 2010 02 09, 21:00)
Taip, įkyru, kai keliose temose, kaip liaudis sako:,, Ta pati panelė, ta pati suknelė.. "  biggrin.gif , bet neketinu ginčytis, diskusija baigta.

Juk laikai nelengvi, todel tenka ta pacia suknele uzsideti ne viena karta tongue.gif Beje, gincai nepatinka ir man, juo labiau beprasmiai.
Bet pasikartosiu, jeigu man labai pasiteisino isigytos priemones ir galiu jas kazkam parekomenduoti - rekomenduosiu. Tam ir prasoma, kad rekomenduoti, o ne klaidzioti pasiulos labirintuose. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 02 09, 12:34)
Kokia kaina vonios valiklio iš Eksparo, kurį gyrėte, kad ir sienų plytelių tarpus išvalo? 13 Lt.už litrą? 4u.gif

sweetmusic7, ar galite atsakyti į klausimą? 4u.gif
Atsakyti
Laukiu patarimų kaip išvalyti labai užterštą orkaitę (nuomininkių dėka)...nenoriu labai kaištis ir vargti, girdėjau, kad yra kažkokių purškalų, gal kas rekomenduos gerą ir užtiktintą...
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 22, 00:42)
Laukiu patarimų kaip išvalyti labai užterštą orkaitę (nuomininkių dėka)...nenoriu labai kaištis ir vargti, girdėjau, kad yra kažkokių purškalų, gal kas rekomenduos gerą ir užtiktintą...

Aš anksčiau naudojau Amway orkaičių valiklį, bet jis truputį "piktas", ta prasme, blogai įkvėpti ir tt. Dabar padariau atradimą ir valau su Super 10 - tikrai super. pagamintas GNLD, berods, Šveicarijoje. Jį reikia skiesti vandeniu. Įmetu ir instrukciją kaip su juo tą orkaitę valyti:

Orkaitės ir kepsninės:
Įkaitinkite orkaitę iki 50°C. Išpurkškite orkaitės vidų koncentruotu skiediniu ir uždarykite orkaitės dureles. Jeigu skystis išgaruoja (jei temperatūra yra didesnė kaip 50°C), išpurkškite dar kartą, kol orkaitės sienelės taps drėgnos. Leiskite „Super 10“ atlikti savo darbą – palaukite 5 minutes. Išpurkškite vėl. Palaukite 15 minučių. Iššluostykite orkaitę šiurkščia, drėgna šluoste.
Atsakyti
Mergaites,kokias priemones naudojate gartraukio grotelem plauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 02 25, 23:28)
Mergaites,kokias priemones naudojate gartraukio grotelem plauti?  blush2.gif

Va, mane irgi tai domina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 02 26, 00:28)
Mergaites,kokias priemones naudojate gartraukio grotelem plauti?  blush2.gif

Gartraukiui taip pat labai gerai Super 10. Atskiestą užpurški, palauki kelias minutes ir nuvalai su kempine ar skudurėliu, geriausia kempinę ar skudurėlį suvilgius kokiu indų plovikliu. Aš naudoju LDC. Vargo mažai, nereikia šveisti.
Atsakyti
QUOTE(teofilija @ 2010 02 26, 14:06)
Gartraukiui taip pat labai gerai Super 10. Atskiestą užpurški, palauki kelias minutes ir nuvalai su kempine ar skudurėliu, geriausia kempinę ar skudurėlį suvilgius kokiu indų plovikliu. Aš naudoju LDC. Vargo mažai, nereikia šveisti.

o kur to Super 10 buna pirkti? Ir kas tas LDC? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 02 26, 19:13)
o kur to Super 10 buna pirkti? Ir kas tas LDC?  4u.gif

Sveikos,

šiaip Super 10 galima įsigyti interneto kažkurioje parduotuvėje, o taip pat pas GNLD konsultantus.

O LDC yra tos pačios kompanijos indų plovimo priemonė, kuri taip pat tinka daug kam: kaip skystas skalbiklis (tinkantis tiek sintetikai, tiek medvilnei, tiek vilnai, nes nenuima lanolino), skystas muilas, net ir šaltame ar sūriame vandeny gerai sugeriantis riebalus, tapetų nuėmimui ir tra lia lia tra lia lia... LDC - taip pat kaip ir Super 10 - saugi, nedirgina odos. Beje, abu pagaminti Šveicarijoje.

Galėčiau padėti, jei vis dar domina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teofilija: 27 vasario 2010 - 09:05
Gal patarsit kokiu ekologisku milteliu indaplovei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2010 03 05, 15:01)
Gal patarsit kokiu ekologisku milteliu indaplovei? g.gif

http://www.intero.lt...u-priemone.html
cia ir valymo ir plovimo priemone (2 viename)
Rankom indus plaunu, tai nuomones neturiu rolleyes.gif tiesiog zinau kad tokia yra
Atsakyti