Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

QUOTE(Camea @ 2010 08 04, 14:22)
Man sitie CIF valykiai nerealus  thumbup.gif
labai gerai valo, kaip reklamoje  biggrin.gif

Pritariu, o aš kadangi labai jautri kvapams, tai šitie dar ir uoslės neerzina thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau galvojau teks keisti veidrodį , kuris buvo įklijuotas tarp plytelių vonioj, nes taip kalkėm buvo užaugęs, kol kiti šeimininkai pagyveno doh.gif netyčia Senukuose užmačiau Ravak prie vonios įrangos stendą, fantastika!!! Nusišveitė iki spindesio, dabar į mėnesį kokį kartą užtenka nuvalyti. Jau visom draugėm išreklamavau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O su kuo geriausia nuvalyti klozeto plastikini dangti? Bijau labai eksperimentuoti, nes su Bref bandziau ir jau nuede plasmase doh.gif . Kazin gal tas akmuo siam reikalui tiktu g.gif ?
QUOTE(saulė_virė @ 2009 12 18, 22:08)
aš praktiškai viską valau su cif valikliu + actu

O ar bandet sia priemone WC dangcius plauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(less candles @ 2010 08 17, 03:21)
Aš jau galvojau teks keisti veidrodį , kuris buvo įklijuotas tarp plytelių vonioj, nes taip kalkėm buvo užaugęs, kol kiti šeimininkai pagyveno  doh.gif netyčia Senukuose užmačiau Ravak prie vonios įrangos stendą, fantastika!!! Nusišveitė iki spindesio, dabar į mėnesį kokį kartą užtenka nuvalyti. Jau visom draugėm išreklamavau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ravak priemonės tikrai geros thumbup.gif , gerai valo ir šveisti nereikia. Šiaip man dar patinka vokiška produkcija, draugai parveža iš Vokietijos tokį purškalą Bref reiniger, tai superinis dalykiukas, naudoju ir tualetuo ir vonios plytelems thumbup.gif
Mačiau Gariūnuose vienas kioskelis yra, kur pardavinėja tik vokiška buitine chemija g.gif skalbikliai tikrai geri ir viskas kokybiška, tik šiek tiek brangoka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 17, 12:43)
O su kuo geriausia nuvalyti klozeto plastikini dangti? Bijau labai eksperimentuoti, nes su Bref bandziau ir jau nuede plasmase doh.gif . Kazin gal tas akmuo siam reikalui tiktu g.gif ?

O ar bandet sia priemone WC dangcius plauti? ax.gif

Yra WC valikliai ir klozeto valikliai. Klozeto valikliais dangcio valyti negalima, nes jie kelkia dangcio dangai. pasisieskok WC valiklio, kurio aprašymuose kaip tik ir yra apraųyta, kad tinka ir pačiam dangčiui. As pati asmeniskai atradau toki, tai man jis geras, negadina mano plastikinio dangčio, o kaip valau pati klozeta net bruzinti nereikia, ipilu palaukau, sepetuku perbraukiu viena eilu uztvirtinimui ir ramu;)
Atsakyti
kaip kovojate su kalkem? g.gif kazkaip visi tie parduotuviniai kalkiu skysti valikliai nieko ten nenuvalo...
Atsakyti
QUOTE(Vaivute2 @ 2010 08 28, 20:37)
kaip kovojate su kalkem? g.gif  kazkaip visi tie parduotuviniai kalkiu skysti valikliai nieko ten nenuvalo...

Lietuviško ,,Ūla" nukalkintojo nebandėt? man jis pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 24, 14:33)
Yra WC valikliai ir klozeto valikliai. Klozeto valikliais dangcio valyti negalima, nes jie kelkia dangcio dangai. pasisieskok WC valiklio, kurio aprašymuose kaip tik ir yra apraųyta, kad tinka ir pačiam dangčiui. As pati asmeniskai atradau toki, tai man jis geras, negadina mano plastikinio dangčio, o kaip valau pati klozeta net bruzinti nereikia, ipilu palaukau, sepetuku perbraukiu viena eilu uztvirtinimui ir ramu;)

Aciu labai uz patarima, nebuvau iki tiek isigilinus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 30, 00:27)
Aciu labai uz patarima, nebuvau iki tiek isigilinus 4u.gif .

Prasau, jei reikia galiu ir parasyti koks geras WC valiklis, bet rasyk i AZ, parduotuvese nerasi;)
Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2010 05 25, 17:09)
Gal patarsite ar rekomenduosite kokiomis priemonėmis nuvalyti riebaluotą medinę sienelę rolleyes.gif

sveika smile.gif bandyk su fairy, žmonės kalba, kad tokiu atveju padeda biggrin.gif

o aš išbandžiau tokį lietuvišką medienos ploviklį SODAS (senai medinei terasai nuplauti), man patiko:
http://www.asepas.lt...ploviklis_Sodas

viena mano draugė, bute laikanti du šuniukus, irgi sakė, kad su Sodu medinės grindys gerai išsiplauna ir nelieka nemalonaus s... kvapo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaivute2 @ 2010 08 28, 22:37)
kaip kovojate su kalkem? g.gif  kazkaip visi tie parduotuviniai kalkiu skysti valikliai nieko ten nenuvalo...

as buitiniu irgi nenaudoju, naudoju profesionalius thumbup.gif
Jei kalkem klozete - naudoju Aquagen forte
Jei kalkes duse - Aquagen Deskal
Atsakyti
Aš tai naudoju VIM tikrai labai gerai valo
Atsakyti