Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

QUOTE(zujka @ 2010 07 16, 14:41)
Perėjau visiškai prie bio akmens. Man pasiteisino 100 %

Čia to, kur per parodas prekiauja, užkrito pavadinimas doh.gif ?
Atsakyti
Taip. Tik perku uz gerokai mazesne kaina smile.gif Visa esme jame yra putos, ko parodose neakcentuoja. todel ir daug kas nusivilia, nes tada reikia sveisti smile.gif
Papildyta:
O padarius ir palaikius su putom belieka viska su mikro pluosto sluoste nuvalyti. Stiklo keramikos kaitlente kaip nauja. Na, zodziu, ne platintoja, bet rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2010 07 16, 15:09)
Taip. Tik perku uz gerokai mazesne kaina smile.gif Visa esme jame yra putos, ko parodose neakcentuoja. todel ir daug kas nusivilia, nes tada reikia sveisti smile.gif

Na, bent kur aš mačiau, tai akcentavo, kad reikia kempinėlę paspaudyti kad atsirastų putos. Turiu panašų pirktą iš Bauhof, Dr. Beckmann, mokėjau apie 16 Lt., bet kažko ypatingo nepastebėjau... A, ar ne Biostein vadinasi? O kiek tas pigiau? Gal į až 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 16 liepos 2010 - 14:25
QUOTE(zujka @ 2010 07 16, 13:41)
Perėjau visiškai prie bio akmens. Man pasiteisino 100 %

ir mane domintu viska apie tai kur , uz kiek..aciu 4u.gif
Atsakyti
Perku už 45 Lt, tel galiu atsiusti i az.
Papildyta:
http://www.intero.lt...?keyword=vonios
va sitoki
Atsakyti
Yra tema - Valantis akmuo.
Atsakyti
QUOTE(saulė_virė @ 2009 12 18, 22:08)
aš praktiškai viską valau su cif valikliu + actu

o actas valymui ka daro? g.gif
Atsakyti
Cif su mikrodalelėm thumbup.gif Daugiau jokio valiklio kaip ir nebūtina. O LOC manęs nesužavėjo
Atsakyti
QUOTE(Atlantic. @ 2009 05 11, 22:01)
o as vakar atradau irgi pigia prie mone voniai, ciaupams, kriauklem sveisti smile.gif vadinas  "Pemoksolis" biggrin.gif prie tai metus laiko niekaip neatsveisdavau tarpo tarp vonios ir sienos plyteliu, vietoj baltos juostos buvo tamsiai geltona. ir cif bandziau ir celit ir harpic ir daug ko, nu niekaip nenugrauzdavo. o vakar galvoju:nupirksiu senukuose caro ruriko laiku priemones pigiai ir pabandysiu. vonia uz pusvalandzio spindejo thumbup.gif nu superiniai milteliai biggrin.gif daugiau tikrai nepirksiu jokiu cifu smile.gif

aga, as irgi naudoju sia priemone ir esu labai ja patenkinta thumbup.gif vonia blizga, nuo plyteliu ar dujines riebalai gan greitai nusiplauna, jokio sveitimo nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 07 28, 08:58)
o actas valymui ka daro?  g.gif

Actas yra rūgštis, kuri sudaro beveik visų valiklių pagrindą. Visų pirma tokia priemonė (actas skiestas vandeniu) nepamainoma, kai reikia atsikratyti kalkių nuosėdomis, ypač vonios kambaryje. Tik jei turite dušo kabinos stiklą, kuris padengtas specialia antikalkine danga, tuomet jokie rūgštiniu pagrindu sudaryti valikliai netiks.
Nuo senų laikų spintutėje turiu ir LOC (labiausiai jis man patinka tuomet, kai valant svarbu panaikinti ir kvapus - pvz. atpylus leliukui ar pan.), naudoju ir bio akmenį (stiklo keramikai jis man nepamainomas ir sunaudojau per metus mažiau nei pusę indelio, nors kaitlentę valau po 3-4 kartus per savaitę), esu pirkusi ir profesionalius valiklius (Kaune, Jonavos g. - geri, bet brangūs, nors koncentruoti, bet vonios valiklį baigiau per gerą pusmetį). Bet lyginant kainos ir kokybės santykį, o taip pat priemonės kenksmingumą - aš už skiestą actą!
Atsakyti
Man sitie CIF valykiai nerealus thumbup.gif
labai gerai valo, kaip reklamoje biggrin.gif

user posted image

o lietuviskas Valis nuvyle unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 04 rugpjūčio 2010 - 13:24
QUOTE(vaidoolia @ 2010 07 28, 16:03)
aga, as irgi naudoju sia priemone ir esu labai ja patenkinta thumbup.gif vonia blizga, nuo plyteliu ar dujines riebalai gan greitai nusiplauna, jokio sveitimo nereikia drinks_cheers.gif

o kur rasti pirkti to Pemoksolio? Čia lietuviška priemonė? 4u.gif Kokia jo kaina?
Atsakyti