Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

L.gerai langų valikliai su alkoholiu. Pvz. FROCH
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 06 01, 11:18)
L.gerai langų valikliai su alkoholiu. Pvz. FROCH

Man labai patinka švarūs langai, trinu juos kas savitę, išbandžiau begales visokių purškalų, įvairiausių sudėčių. Išvada iš patirties - vanduo ir tik vanduo arba valiklį nuplauti vandeniu, kitaip dryžės lieka, kur pasidės visos medžiagos iš purškalų, manau, jos išsimuzoja ant stiklo ir prieš saulę laabai gerai matosi. Tai va tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 06 01, 11:53)
Man labai patinka švarūs langai, trinu juos kas savitę, išbandžiau begales visokių purškalų, įvairiausių sudėčių. Išvada iš patirties - vanduo ir tik vanduo arba valiklį nuplauti vandeniu, kitaip dryžės lieka, kur pasidės visos medžiagos iš purškalų, manau, jos išsimuzoja ant stiklo ir prieš saulę laabai gerai matosi. Tai va tiek  ax.gif

Mano megstamiausi vlaikliai - Mr. muscle. Vonios stiklo kalkes nusieme tik su juo ir labai graziai blizga, taip pat plyteles (dusui). Voniai skirtu valikliu valau vonia - jis ir sezinfekuoja ir balina, kvepia. Virtuvei skirtas -irgi nepakeiciamas. PAvaliusi su kempine nusluostau su ranksluosciu. Patinka, kad pavirsiai blzga.
Langus valau Mr. Muscle langams- jokiu man demiu nelieka, tik viska reikia gerai nusausinti - galite popieriniais ranksluosciais.
Orkaites- taip pat Mr. Muscle nepakeiciamas orkaiciu valiklis - iskart pradeda putoti nesvarumai, Dar ir keptuves apacia galima uzpurksti, nereikia trinti, reikia tik palukti, kol chemikalai patys diorbs smile.gif
Tik nenaudoju to universalaus niekam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kam_tai_rupi: 02 birželio 2010 - 17:31
QUOTE(kam_tai_rupi @ 2010 06 02, 18:29)
Mano megstamiausi vlaikliai - Mr. muscle. Vonios stiklo kalkes nusieme tik su juo ir labai graziai blizga, taip pat plyteles (dusui). Voniai skirtu valikliu valau vonia - jis ir sezinfekuoja ir balina, kvepia. Virtuvei skirtas -irgi nepakeiciamas. PAvaliusi su kempine nusluostau su ranksluosciu. Patinka, kad pavirsiai blzga.
Langus valau Mr. Muscle langams- jokiu man demiu nelieka, tik viska reikia gerai nusausinti - galite popieriniais ranksluosciais.
Orkaites- taip pat Mr. Muscle nepakeiciamas orkaiciu valiklis - iskart pradeda putoti nesvarumai, Dar ir keptuves apacia galima uzpurksti, nereikia trinti, reikia tik palukti, kol chemikalai patys diorbs smile.gif
Tik nenaudoju to universalaus niekam.

o kur yra pirkti šito muscle? kažkaip atrodo niekur nemačiau
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 06 05, 15:57)
o kur yra pirkti šito muscle? kažkaip atrodo niekur nemačiau

As ir neradau internete sad.gif Tik virtuvini. Nepastebejau nuotraukoje gamintojo. http://www.svarospre.....22Mr.-Muscle"
Virtuvinis valant kriaukle, stalvirsi nuima nedideles apnasas - atgauna balta spalva.
Su juo is kelniu isemiau aliejaus demes, nes kitos preimones nepadejo. Naudoju angliska varianta, nes gyvenu UK.

Cia langu, bet lenkiskas. Tai gali kokybe skirtis.
http://www.pampersiukai.lt/Cemija.html

Pirmus penkis gaminius visada turiu namie. Taciau lenkiski gali skirtis. Nepamenu kokia priemone buvo lenku gamybos, bet rezultatai tikrai skyresi nuo originalo. Ta pastebejau atostogu metu Lt.
http://www.dooyoo.co...cts/_mr-muscle/
Sitam psl kainos uzkeltos, parduotuveje kaina mazdaug 1.35 £, orkaitems brangesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kam_tai_rupi: 08 birželio 2010 - 09:01
Sveiki, vaikas apibraiže su markeriu melynu visas durys baltas, valiau su spiritu nesivalo, su kuo reika išvalyti? unsure.gif...
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 06 10, 18:25)
Sveiki, vaikas apibraiže su markeriu melynu visas durys baltas, valiau su spiritu nesivalo, su kuo reika išvalyti? unsure.gif...

siaip daug demiu is medziagos isima "vait spiritas", jis toks riebus, sakytum zibalas. smile.gif turejau reikalo su tuo skysciu ankstesniam darbe.
Gal jis gali pagelbeti ir duris valant g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pasidalinsiu ir as kuom man pavyko isvalyti pas mama toki paprasta balta gartrauki. Tiksliau jo vidu ir net ventiliatoriu ir groteles, nes nuo riebalu susikaupusiu kiekio net sunkiai sukosi ventiliatoriukas. Tai tikrai geras pusvalandis darbo ir gartraukis kaip naujas naujutelis. Papurski, palaikai keleta minuciu - ir valai kaip per reklama.
Idedu nuotrauka (pavogta) is interneto. TAi gal ji cia ir ne ilgai puikuosis.

Riebalu valiklis, raso, kad netinka medziui, lakuotiems pavirsiams, aliuminiui,linoleumui, vilnai silkui. Raso kad valo ir tepalu demes is tekstiles, bet sito nebandziau.

user posted image
Atsakyti
Esu girdejusi, kad internete ivedus bet kokio valiklio, skalbiklio, sampuno ...... serijos numeri, galima suzinoti, kada tiksliai jis yra pagamintas. Na pasitikslinti ar nepasibaiges galiojimo terminas. Gal kas zinote kaip tai padaryti ?
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 06 10, 19:25)

Markeri nuo rudos spalvos spinteles nuvaliau as su Aquagen Multi, man as meniskai nusivale, nes pas mane virtuvinis komplektas buvo po gaminimo trupuciuka suzymetas. Siaip apskritai tas valiklis neblogas. As namuose praktiskai su juo visus pavirsius nusivalau net ir PC ar TV ekranus.
Dar yra toks Aquagen Clean plus, bet konkreciai markeri ar valo nzn, tusini tai taip.
Atsakyti
Aš nežinau, kaip reikia valyti langus su Vileda šluostėmis? Turiu net dvi, vieną pirkau seniau, kitą vėliau, galvojau, gal kokybiškesnė bus, bet nei velnio! Valau su drėgna, kiek bevalyčiau tiek drūžės lieka, kitas bajeris, pradėjo viena kažkaip keistai trupėt, valant langą ant lango gabaliukai lieka, na, kaip senos kempinės būna, kad pradeda trupėt, ar kaip čia kitaip tą procesą pavadint nežinau. Kitoms skaičiau ji labai tinka patinka, kaip jūs su jomis valote?
Įtariu, kad paskutinį postą moderatoriai ištrynė, kur buvo siūlomos nebrangios šluostės, nepamenu, austrų ar kt.šalies. Parašykite man į až 4u.gif
Atsakyti
Perėjau visiškai prie bio akmens. Man pasiteisino 100 %
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 16 liepos 2010 - 13:58