Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai Bilemi

user posted image

Ar tikrai tinkamas žiemai?

Nenoriu reklamos ar to kaip atrodo žiūrint paveiksliuką smile.gif

Noriu ištisinio savo darželiečiui. Esu įsitikinus, kad striukė ir kelnės geriau, bet mano darželiokui atrodo kitaip doh.gif Tad turimas atskiras kombinzonines kelnes, jo galva, galiu pati nešiot doh.gif

Ir kur Kaune būtų galima gyvai pačiupint blush2.gif Nors savaitgalį ir Vilnisu gal būtų pakeliui....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 06 gruodžio 2012 - 14:01
QUOTE(fikusas10 @ 2012 11 06, 13:31)
mano berniukas ir bilemius devi, kaina atitinka kokybe:)

QUOTE(Vyza @ 2012 11 06, 15:57)
Na va,dabar jau ir as galiu pareiksti savo nuomone apie siuos kombinezonus,nes siemet nusipirkome.Drasiai galiu pareiksti,kad kaina tikrai atitinka kokybe.Visiems rekomenduoju thumbup.gif

tikrai pritariu drinks_cheers.gif nes patys irgi Bilemi isbandem , ir kas ispirkeju pirkosi pries tai tai vel prie jo ir sugryzta . Siemet jie lengvesni ir patogiau vaikui judeti nes nera pusti smile.gif
Atsakyti
Ar yra BILEMI ištisinių kombinzonų ūgiuo 122, ar net 128 (jei kartais pamažinti)?
Atsakyti
Na mes turim kombi bilemi jau antra ir tikrai patenkinti,dabar galvoju apie mergaitiska bilemi paltuka striuke ir galvoju ar jis toks pat storumo yra kaip kombinezonai bilemi???
Gal kas pirko???

http://public.fotki....0031big-vi.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauriuka: 07 gruodžio 2012 - 10:49
QUOTE(Lauriuka @ 2012 12 07, 09:49)
Na mes turim kombi bilemi jau antra ir tikrai patenkinti,dabar galvoju apie mergaitiska bilemi paltuka striuke ir galvoju ar jis toks pat storumo yra kaip kombinezonai bilemi???
Gal kas pirko???

http://public.fotki....0031big-vi.html

taip pagal storuma toks pat, pernaj tokius turejome , jie padidinti yra
Atsakyti
o sakykite, ne per karšta su tokiais šiltais kombinezonais??? na pvz einant nuo kalnų čiuožinėt. Juk vaikai juda, bėga, lipa. Nesuprakaituoja? nes turėjome mes kažkokį irgi labai šiltą, na tikrai šiltas, ramu būdavo kai lauke -20 į darželį eiti. Bet į lauką su rogėm doh.gif vaikas šlapias, po kepure plaukai šlapi doh.gif net nosis užrasodavo, tai visai bijojau ant kalnų su vaiku eit doh.gif ir tikrai, buvo kaip meškutė, kombinezonas dar ir svorio turėjo. Nelabai turiu galimybės pirkti "gyvai", tai bandyčiau per SM pardavėjus...

kažin kaip va toks transformeris? niekas neturit? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 10 gruodžio 2012 - 19:12
Vyresiajai dukrai turejom bilemi dvieju daliu. Kelnes ziauriai per siltos, slapia visa budavo kai isrengdavau. Net salciausia diena suprakaituodavo, tad taip ir liko beveik nedevetos. O striukes siltumas pats tas, neprakaituodavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2012 12 06, 13:57)
http://images56.fotk.../melynas-vi.jpg[/img]

Ar tikrai tinkamas žiemai?

Nenoriu reklamos ar to kaip atrodo žiūrint paveiksliuką smile.gif

Noriu ištisinio savo darželiečiui. Esu įsitikinus, kad striukė ir kelnės geriau, bet mano darželiokui atrodo kitaip  doh.gif Tad turimas atskiras kombinzonines kelnes, jo galva, galiu pati nešiot  doh.gif

Ir kur Kaune būtų galima gyvai pačiupint  blush2.gif Nors savaitgalį ir Vilnisu gal būtų pakeliui....

Tinka , tinka ziemai, bet cia NE bilemi biggrin.gif

QUOTE(a79 @ 2012 12 07, 08:26)
Ar yra BILEMI ištisinių kombinzonų ūgiuo 122, ar net 128 (jei kartais pamažinti)?

Bilemi negamina ištisinių didesnems vaikams, tik maziukams iki 86cm

QUOTE(markse @ 2012 12 10, 19:10)
o sakykite, ne per karšta su tokiais šiltais kombinezonais??? na pvz einant nuo kalnų čiuožinėt. Juk vaikai juda, bėga, lipa. Nesuprakaituoja? nes turėjome mes kažkokį irgi labai šiltą, na tikrai šiltas, ramu būdavo kai lauke -20 į darželį eiti. Bet į lauką su rogėm  doh.gif vaikas šlapias, po kepure plaukai šlapi  doh.gif  net nosis užrasodavo, tai visai bijojau ant kalnų su vaiku eit  doh.gif  ir tikrai, buvo kaip meškutė, kombinezonas dar ir svorio turėjo. Nelabai turiu galimybės pirkti "gyvai", tai bandyčiau per SM pardavėjus...

kažin kaip va toks transformeris? niekas neturit?  4u.gif

http://images22.fotk...DSCN4682-vi.jpg[/img]

nekarsta, nes cia ne zieminis kombinezonas, jis universalus, mano vaikai tokius nesiojo tik berniukiskus, tai super , tinka rudeni ir ziema, papildomai flysini megstuka dejome thumbup.gif atsegi megstuka, tai ir vejuota vasara prie juros super thumbup.gif , tai yra 3 viename biggrin.gif
Atsakyti
Mes BILLEMI PERKAM JAU 3-IUS METUS,LABI TINKA IR PATINKA,O SVARBIAUSIA PATOGU SILTA IR GRAZU
Atsakyti
Kazkaip man keista skaityti, kad sie kombiukai patogus tik maziukams g.gif Maniske 2,3 ir 3,5 skirtingu modeliuku sunesiojo ir visur su juo buvo thumbup.gif Nepamainomas. Tikrai ne storas kaip kiti lenkisti su avikailiu doh.gif
O vyresnioji 6,5 turejo kombiuka ir paltuka Bilemi, tai kokybe ir siltumas thumbup.gif
Man jie geri ir pirksim siai ziemai vel biggrin.gif
Atsakyti

! 
Ši tema nėra skirta skelbimams.
Atsakyti
QUOTE(Ingulik @ 2013 08 15, 18:55)
Kazkaip man keista skaityti, kad sie kombiukai patogus tik maziukams  g.gif  Maniske 2,3 ir 3,5 skirtingu modeliuku sunesiojo ir visur su juo buvo  thumbup.gif  Nepamainomas. Tikrai ne storas kaip kiti lenkisti su avikailiu doh.gif
O vyresnioji 6,5 turejo kombiuka ir paltuka Bilemi, tai kokybe ir siltumas  thumbup.gif 
Man jie geri ir pirksim siai ziemai vel  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
jie yra vidutinio storumo, sakyciau panasus storumas kaip huppa, ar lenne kombinezonu thumbup.gif , naujos kolekcijos pagerinti kombinezonai, medziagu kokybe labai gera thumbup.gif dabar su silumos indikatoriumi strukes viduje

radau foto internete, kaip atrodo silumos indikatorius Bilemi kombinezonose naujos kolekcijos.
user posted image

kadangi kiek zmoniu tiek nuomoniu, vienems superiniai kombiai, kai kas sako kad ispusti, tai idedu kelios foto is interneto, kad galetumet pamatyti ir paliginti tarp keliu firmu ju storuma.
Bilemi komb. storumas pats tas, kitu firmu yra daug storesniu, idejau foto zemiau, o sitie labai gerai pasiuti pagal vaika,
user posted imageuser posted image

user posted image

cia NEZINOMOS fimos, tai matau kad labai ispustas, tai tokiu tikrai nepirkciau vaikams, nebent sediciam vezime, bet nevaiksciojanciam
user posted image

As foto idejau, tik paliginimui, kaip atrodo normalus Bilemi kombinezonas, ir kaip atrodo ispustas kitos firmos, net foto matosi, kad kakliukai nesueina, neuzsegta iki galo, kas labai nepatogu vaikui, kai uztrauktukas dirgina oda doh.gif
O kiekvienas renkasi toki, koks jam patinka, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 21 sausio 2014 - 03:40