Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai Bilemi

Mes du sezonus sekmingai devejom Bilemi. Pirmaja ziema mergyte puikiausia jautesi vientisame kombyje, o antrajai ziemai isigijom is dvieju daliu. Nesusalo nesyk. Del ju siltumo abejoniu neturiu - isbandyta praktiskai. thumbup.gif
Siemet (is smalsumo) isbandysim Lenne ir Columbia.
Kitamet galesim palygint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 13, 16:34)
Klaidingas požiūris  biggrin.gif  Mes pernai turėjom BILEMI, šįmet - LENNE. Pastarojo kokybė nepalyginama, jis daug panašesnis į skandinavišką kokybę, kuria labai giriasi BILEMI pardavėjai, bet... BILEMI mums kainavo daugiau  doh.gif  biggrin.gif  Abu pirkom naujus, BILEMI turguje iš vienos čia minimų pardavėjų, LENNE- parduotuvėje prekybos centre  4u.gif

as irgi gavau dovanu bilemi, dar ana rudeni, tai baisuma kazkokia, kokybes nerasta, siulai paire, nors nenesiotas doh.gif nepatogus kazkoks, vaikui uzdejau, iskart nusirengt paprase. Tai nesiojo Reima kombi. nepalyginama- plonas, vaikas duko kaip mokejo- nei suplyso, nei pairo, zodziu i turgini slamsta po tokios dovanos net neziuresiu, o kai paskaiciau dar, kad kaina visai kokybes neatitinka, tai is viso doh.gif

Atsakyti
o kaip patiem maziausiam vientisiniai kombiai? man reikia mazyliui 6 men zieminio, bet kuo plonesnio bet silto, nes miega mazis ant pilvo tai su stroru netilps man i vezima jei sumastyt pamiegoti ziema lauke g.gif
Atsakyti
Aš ir buvau jau nužiūrėjusi sūnui Bilemi, bet kažkaip ties skandinavišku apsistojome. Bandysime mirksiukas.gif
Atsakyti
o koki nusipirkote?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 07 11, 13:49)
as irgi gavau dovanu bilemi, dar ana rudeni, tai baisuma kazkokia, kokybes nerasta, siulai paire, nors nenesiotas doh.gif  nepatogus kazkoks, vaikui uzdejau, iskart nusirengt paprase. Tai nesiojo Reima kombi. nepalyginama- plonas, vaikas duko kaip mokejo- nei suplyso, nei pairo, zodziu i turgini slamsta po tokios dovanos net neziuresiu, o kai paskaiciau dar, kad kaina visai kokybes neatitinka, tai is viso  doh.gif

per 4metus ,niekad nebuvo Bilemi nei brokuoto,nei kur siulo islinde wub.gif
kazka maisote, biggrin.gif
Labai puikiai nesiojasi,skalbiasi wub.gif o ir nevarzo judesiu..storis ju pats tas
nes teko isbandyti reima,mes su juo salome ..kai lauke iki -5 tai super,bet prie -10 ar -20 ,tai vaikas melynas griztu, neveltui reima kombienzonams reikia pirkti spec apatini sluoksni is vilnos ir vidurini sluoksni is fleeso(termo medziagos), bet taip aprengtas vaikas bele kokiam kombinezone nesals..
o Bilemi net rengti nereikia,ne veltui jie Rusijoi patys populiariausi
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2011 10 18, 12:04)
o kaip patiem maziausiam vientisiniai kombiai? man reikia mazyliui 6 men zieminio, bet kuo plonesnio bet silto, nes miega mazis ant pilvo tai su stroru netilps man i vezima jei sumastyt pamiegoti ziema lauke g.gif

Jei norit plono, tai tikrai netiks, nes šie tikrai stori ir išpūsti 4u.gif Pažiūrėkit kur prekiauja, pačiupinėkit tokį ir parduotuvėje ploną neperpučiamą, iškart pajusite skirtumą mirksiukas.gif

Pritariu erikiuxxx dėl skalbimosi-tikrai gerai skalbiasi, bet man dar neteko matyti kombinezono, kuris prastai skalbtųsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 10 18, 21:22)
Jei norit plono, tai tikrai netiks, nes šie tikrai stori ir išpūsti  4u.gif Pažiūrėkit kur prekiauja, pačiupinėkit tokį ir parduotuvėje ploną neperpučiamą, iškart pajusite skirtumą  mirksiukas.gif 

Pritariu erikiuxxx dėl skalbimosi-tikrai gerai skalbiasi, bet man dar neteko matyti kombinezono, kuris prastai skalbtųsi  ax.gif

ji nera visiskai plonas schmoll.gif
bet toli grazu ne ispustas schmoll.gif

tiesiog skaiciau rusu forume ,kad mama viena skalbe Bilemi kombi kas savaite,ir jis isliko tokiu pat spalvu ir kokybes.. nes ne visi kombiai atlaikytu daug skalbimu ax.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kur tokius rubelius pirkti is fleeso(termo medziagos)?ar kaip ten wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal zinote,ar Gariunuose rasciau Bilemi firmos striukiu-paltuku vyresnei mergaitei? Jei taip,gal kur konkreciai ?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 07 11, 14:49)
as irgi gavau dovanu bilemi, dar ana rudeni, tai baisuma kazkokia, kokybes nerasta, siulai paire, nors nenesiotas doh.gif  nepatogus kazkoks, vaikui uzdejau, iskart nusirengt paprase. Tai nesiojo Reima kombi. nepalyginama- plonas, vaikas duko kaip mokejo- nei suplyso, nei pairo, zodziu i turgini slamsta po tokios dovanos net neziuresiu, o kai paskaiciau dar, kad kaina visai kokybes neatitinka, tai is viso  doh.gif

Abejoju ar ten Bilemi buvo.Mes pernai pirkome Bilemi.Idealios bukles isliko iki siandien.Kokybe puiki,jokiu siuliu prairimo.Medziagyte jai susitepa,tereikia brukstelt ranka nuo audinio ir viskas nusivalo.Jie nei ispusti nei ka.As kaip paskaitau kaip kuriuos atsiliepimus,tai kaip kazkoki kitoki Bilemi tureciau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 27 spalio 2011 - 14:14
Dėl kokybės nežinau, bet man tai jie negražūs, prisiuvinėta kažkokių neskoningų pigių aplikacijų, sagtelių ir t.t.
Atsakyti