Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai Bilemi

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 15, 12:14)
niekas nepyksta,tiesiog keisti jusu pastebejimai  biggrin.gif

nemanau kad keisti.labai idomiai ziurisi kai jais prekiaujat ir pati juos giriat,negi darysit kitaip kai norisi kuo daugiau parduoti.
ir dar idomiau atrodo kai randi kitose temose ,kad perkat vaikam kitu firmu kombinzonus.tai ko nededat situ Bilemi?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 10 19, 12:00)
nemanau kad keisti.labai idomiai ziurisi kai jais prekiaujat ir pati juos giriat,negi darysit kitaip kai norisi kuo daugiau parduoti.
ir dar idomiau atrodo kai randi kitose temose ,kad perkat vaikam kitu firmu kombinzonus.tai ko nededat situ Bilemi?

as giriu daug ka,ir kuo prekiauju ir kuo ne mirksiukas.gif manau cia jau mano reikalas,ir jaigu isbandau preke ar zinau apie ja,tai nuomone isakyti galiu taip pat,kaip ir jus smile.gif
o ka mano vaikai nesioja,manau ne jum zinoti mirksiukas.gif
kuom as beprekiauciau, turiu teise pirkti ir kitur biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų plačiau apie gamintoją parašyti? Kokios šalies gamybos jie? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kliukse @ 2010 10 24, 22:59)
Gal kas galėtų plačiau apie gamintoją parašyti? Kokios šalies gamybos jie?  unsure.gif

Tai niekas nežino, kur ir kas juos gamina? blink.gif Reklamuojama skandinaviška kokybė, kaip suprantu, nereiškia, kad jie skandinavų gamybos? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, pernai pirkau savo sūnui Bilemi kombinezoną ir likom labai patenkinti: lengvi, patogūs, šilti. Aš jį atsisiunčiau iš Vilniaus, be galo patiko dizainas. smile.gif
Atsakyti
Ko tais man atrodo, kad jie rusijoje gaminti g.gif puslapiukas
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 10 13, 17:15)
Matavomes ir mes Bilemi kombinezona, galvojom pirkti, bet nepatiko man jie visiskai. Na dar isvaizda pusetina, bet vaikas kaip meskinas, nezinau kaip su tokiu judeti. Zodziu nusprendem, kad jis mums nelabai ir nuspirkom kotos firmos. Nors zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beje, kazkas klause ar jie neperslampami, tai manau kad tikrai perslampami, ne tokia medziaga ten kad neperslaptu.

drinks_cheers.gif
mes pernai turėjom, tai išvada viena- nevaikštantiems mažyliams jie tikrai tinkami thumbup.gif Neperpučiami, stori, nebaisu, kad nejudantis vaikas nesušals thumbup.gif Jei šilta, galima mažiau aprengti, kai vėsu, storesnį golfuką aprengiam ir ramu thumbup.gif Tačiau jau vaikštančiam vaikui nepatogu visiškai- ir dėl to, kad jie stori (išpūsti) ir dėl to, kad tikrai šilti, o kai vaikas bėgioja, juda, tai net tai, kad plonai apsirengęs nebepadeda doh.gif
Bendra kokybė gera, galima skalbti, per pirmą skalbimą tikrai nenubluks ir pan lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2010 11 06, 00:44)
Ko tais man atrodo, kad jie rusijoje gaminti g.gif  puslapiukas

Kiek pavyko rasti internete, jie populiarūs Rusijoje, o siuvami daugiausia Kinijoje ir Indonezijoje - tolokai nuo skandinavijos smile.gif

http://www.jenskie.r...odezhda/bilemi/
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 11, 12:00)
o man idomu ar KLAIPEDOJE ju kur nors yra???????????????????????????visur tik VILNIUJE,KAUNE,nesinori siustis nesimatavus... doh.gif
beje vienoj vietoj turguj viena moteriske pardavinejo juos,bet uzvakar buvau turguj pas ja,o ji pasake kad siemetiniai modeliai baisiai pasiuti baisi kokybe ir ji ju nebeatsiveze....ka jus pasakysit?ar tikrai suprastejusi ju kokybe??????

Mes pirkomes sios firmos striukytes ir kelnytes Klaipedoje Pajurio prekyvieteje 2 aukste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wella25 @ 2010 09 29, 16:36)
Mes nesiojam Bilemi kombinezonus jau 3 metus.Mums jie labai patinka.Gerai nesiojasi, gerai valosi, silti. As perku www.pukuotukas.lt kiekvienais metais man atveza i namus daug modeliu tai visus issimatuojam ir nusiperkam geriausiai tinkanti. Kiek zinau ta moteris kuri prekiauja atsidare parduotuve kur turgus Haleje (prie stoties)

O ar nebuvo taip, kad uzsisake kas nors kombinzona is wwww.pukuotukas.lt ir negavote? Nes as uzsisakiau negaunu ir neatsiliepia kai skambinu unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif yra dar parduotuve prie rimi lazdynuose is desnes puses einant ten kazkaip aiskino pati dar nebuvau bet daug girdejau apie juos ir tik geru atsiliepimu vat ir mes isigysim tik va pasveikisim ir leksime matuotis ir ziuretis:D tad norincios vaziuojam i lazdynus ten ne tik kombiai yra bet ir avaline sniego batu irtt
Atsakyti
QUOTE(Dzemili_29 @ 2010 12 02, 23:33)
thumbup.gif  yra dar parduotuve prie rimi lazdynuose is desnes puses einant ten kazkaip aiskino pati dar nebuvau bet daug girdejau apie juos ir tik geru atsiliepimu vat ir mes isigysim tik va pasveikisim ir leksime matuotis ir ziuretis:D tad norincios vaziuojam i lazdynus ten ne tik kombiai yra bet ir avaline sniego batu irtt

Na ka jei negausim ir mes is kito miesto atvaziuosim parduotuves ieskoti gal pamirso issiuti biggrin.gif O nieko neatraso, nes labai uzsieme smile.gif
Atsakyti