Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(aneSena @ 2009 10 16, 21:23)
Beje, o apie kokį akcijinį liną iš KaSiulai jus čia vis kalbat?

bent jau praeitą savaitę mačiau akciją kasiuluose linui, bet šiandien jau nebebuvo, nespėjau ir pati užsisakyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 16, 15:22)
Klausimas  kuo ypatingi tie MH? Gal pagal spalvą galima atitaikyti paprastą biserį arba gutermano? Aš suprantu jog širdelės gėlytės ar kokie spec. bet paprasti karoliukai. g.gif

Manau kad niekuo neypatingi, tik spalva atitaikyta pagal schema. Nors gal ir klystu blush2.gif bet kad niekur nera tai jau teks taikyt siaip kokius, arba tuos gutermano g.gif

astulia, tai va, neberadau ir as akcijos, o atrodo dar vakar ar uzvakar buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 16, 21:37)
astulia, tai va, neberadau ir as akcijos, o atrodo dar vakar ar uzvakar buvo  verysad.gif

radau, kad tas linas buvo savaitės prekė (paskelbta spalio 6d.)
Atsakyti
o aš kažko negaunu siuntinio iš Siuvinėjimo magijos verysad.gif ,užsakiau 10d,apmokėjau 10d ,pirmadienį gavau laišką ,kad apmokėjimas gautas,galvojau jau koki ketvirtadienį bus,o dar ir šiandien nieko negavau ,kame reikalas? verysad.gif

merginos ,o kasiuluose internete nėra tokių kokių reikia tų MH karoliukų? ten virš 40 spalvų jų yra...nė vienas netinka blush2.gif ?
tada galit prašyt kad užsakytų ,manau tai visai įmanoma... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 16 spalio 2009 - 20:55
QUOTE(zundyte @ 2009 10 16, 21:49)
merginos ,o kasiuluose internete nėra tokių kokių reikia tų MH karoliukų? ten virš 40 spalvų jų yra...nė vienas netinka blush2.gif ?
tada galit prašyt kad užsakytų ,manau tai visai įmanoma... mirksiukas.gif

Netinka blush2.gif parasiau jiems laiska su savo bedom, gal netycia uzsakys... ax.gif
Atsakyti
užsakys ,man užsakė ,kai norėjau rėmą pirkti ,o pas juos nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 16, 22:44)
užsakys ,man užsakė ,kai norėjau rėmą pirkti ,o pas juos nebuvo mirksiukas.gif

O kokio norėjai? ax.gif
Atsakyti
Dvi aciu, dabar su 1 siulu darysiu BS. dar klausinejaus su keliais siulais daromas su 1 ar su dviem ir nuo ko priklauso?dabar su 3 gijom siuvineju, tai vistiek su 1 siuvinet BS? unsure.gif
kalediniom dovanom pamazinsiu savo medziagas, kurios nelabai kokybiskos schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,
maciau kokias grozybes jus darote wub.gif , bet man reiketu jusu pagalbos gal kuri is jusu zino kur gauti pirkti siuvinejimo - nerimo kilimu su specelia adata ax.gif niekur nerandu doh.gif jie vokiski man rodao g.gif
buciau labai dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas merginos, na ir grožių prisiuvinėjot, kol manęs nebuvo. wub.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, kazkuri maciau siuvinejo raktu pakabukus. Ar GA turi ju? Ir kaip vyksta procesas? Ar galima idet dviguba piesinuka issiuvus? ax.gif Nors ne visai sios temukes klausimas, bet... gal kuri turit schemuciu raktu pakabukui su kulverstuku...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 17, 12:35)
Labas merginos, na ir grožių prisiuvinėjot, kol manęs nebuvo. wub.gif

Sveika sugryžusi wub.gif 4u.gif
Atsakyti