Klausimas kuo ypatingi tie MH? Gal pagal spalvą galima atitaikyti paprastą biserį arba gutermano? Aš suprantu jog širdelės gėlytės ar kokie spec. bet paprasti karoliukai.
Manau kad niekuo neypatingi, tik spalva atitaikyta pagal schema. Nors gal ir klystu bet kad niekur nera tai jau teks taikyt siaip kokius, arba tuos gutermano
astulia, tai va, neberadau ir as akcijos, o atrodo dar vakar ar uzvakar buvo
o aš kažko negaunu siuntinio iš Siuvinėjimo magijos ,užsakiau 10d,apmokėjau 10d ,pirmadienį gavau laišką ,kad apmokėjimas gautas,galvojau jau koki ketvirtadienį bus,o dar ir šiandien nieko negavau ,kame reikalas?
merginos ,o kasiuluose internete nėra tokių kokių reikia tų MH karoliukų? ten virš 40 spalvų jų yra...nė vienas netinka ? tada galit prašyt kad užsakytų ,manau tai visai įmanoma...
merginos ,o kasiuluose internete nėra tokių kokių reikia tų MH karoliukų? ten virš 40 spalvų jų yra...nė vienas netinka ?
tada galit prašyt kad užsakytų ,manau tai visai įmanoma...
Dvi aciu, dabar su 1 siulu darysiu BS. dar klausinejaus su keliais siulais daromas su 1 ar su dviem ir nuo ko priklauso?dabar su 3 gijom siuvineju, tai vistiek su 1 siuvinet BS? kalediniom dovanom pamazinsiu savo medziagas, kurios nelabai kokybiskos
sveikos, maciau kokias grozybes jus darote , bet man reiketu jusu pagalbos gal kuri is jusu zino kur gauti pirkti siuvinejimo - nerimo kilimu su specelia adata niekur nerandu jie vokiski man rodao buciau labai dekinga
Norejau paklaust, kazkuri maciau siuvinejo raktu pakabukus. Ar GA turi ju? Ir kaip vyksta procesas? Ar galima idet dviguba piesinuka issiuvus? Nors ne visai sios temukes klausimas, bet... gal kuri turit schemuciu raktu pakabukui su kulverstuku...?