Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 16, 10:59)
Iš anksto atsiprašau visų kanvos gerbėjų, bet tokią fėją - ant AIDOS?  g.gif

Nėr ko čia atsiprašinėti mirksiukas.gif , tokie dalykai - su smulkiomis detalėmis normaliai atrodytų tik ant medžiagos, t.y. lino. Kanva per grubi

Nors aš kavos nemėgstu, bet man visai tiktų šiandie tas UFO iš Inesiuuu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 16, 07:19)
Nėr ko čia atsiprašinėti mirksiukas.gif , tokie dalykai - su smulkiomis detalėmis normaliai atrodytų tik ant medžiagos, t.y. lino. Kanva per grubi

Dantiste, mes pasitarėm ir nusprendėm už tave - dėk savo kanvą į šoną ir žengte marš į Kasiūlus akcijinio natūralaus lino pirkti 4u.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(adiavl @ 2009 10 16, 06:29)
labuka, zekit norejau paklaust gal jus zinot ar yra koks konverteris kad butu s dmc i ariadna? pas mus kedainiuose tik tokiu siulu yra  unsure.gif  o cia pirmam lape kur idetas konverteris neturi ariadnos  verysad.gif

Pasitikslink, po kiek pas jus Ariadna (vertindama kaina ziurek metraza ir giju skaiciu) - gal labiau pasimokes DMC atsisiusti pastu?

Papildyta:
QUOTE(aneSena @ 2009 10 15, 17:44)
Tik nepatiko Anchor melanžiniai - nėra gražaus perėjimo iš tamsaus į šviesų  schmoll.gif o kaip DMC? Kas siuvinėjot?

su DMC tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2009 10 15, 11:19)
labas 4u.gif  reiktu pagalbos...

koks butu DMC sitos spalvos numeriukas: Gamma: 0212  g.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 16, 09:44)
taigis Kasiulu parduotuve atsidare Kaune kazkur savanoriuose, ten turetu buti mirksiukas.gif

šitą faktą vakar aiškinaus 4u.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 16, 10:30)
Dantiste, mes pasitarėm ir nusprendėm už tave - dėk savo kanvą į šoną ir žengte marš į Kasiūlus akcijinio natūralaus lino pirkti  4u.gif  lotuliukas.gif

o šis argumentas tik spyrė gerai sėdimojon. Viskas, šiandien važiuojam aplaistyti kasiūlų thumbup.gif

Inesiuu, gerulis ufoniukas su kavyte 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif malonu, kad is ryto gerai nuteike jis. man jis visa laik sypsana sukelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 16, 08:55)
laba ryta, gal kam kavos

Inesiuuu labai graziai gavos,saunuole smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Pasitikslink, po kiek pas jus Ariadna (vertindama kaina ziurek metraza ir giju skaiciu) - gal labiau pasimokes DMC atsisiusti pastu?

va galvoju dabar, reiks nueit iki tos parduotuves pasiziuret 4u.gif mastau gal siandien iki kauno papult, tai nusipirkciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 10 16, 10:53)
va galvoju dabar, reiks nueit iki tos parduotuves pasiziuret  4u.gif  mastau gal siandien iki kauno papult, tai nusipirkciau  g.gif

greitai leki kaunan tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 10 16, 11:03)
greitai leki kaunan tik mirksiukas.gif

A KAS BUS biggrin.gif ? dabar susiruosiau i ta parde tongue.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz atsiustas schemas 4u.gif
Atsakyti
Dantiste, mes pasitarėm ir nusprendėm už tave - dėk savo kanvą į šoną ir žengte marš į Kasiūlus akcijinio natūralaus lino pirkti  4u.gif  lotuliukas.gif

Gerai jau, pakuojuos, begu i kasiulus pioneer.gif biggrin.gif o del MH karoliuku, tai taip, kasiulai ju turi, tik va neturi tokio nr kaip man reikia doh.gif aplaksciau siandien visur, Lana neprekiauja, hipermaximoj pikta pardaveja nuburbejo kad viskas pas juos tik Gutterman (o gal yra koks MH konverteris? g.gif ), dar buvau pasimatymo antram aukste, ten irgi nieko tokio nera doh.gif GA saket irgi neturi. Gal reiks kasiuluose kaulintis kad uzsakytu, butu jiems naujos prekes, nes man dar ir 2 Kreinik siulu reikia, kuriu irgi niekur nerandu doh.gif

P.S. Inesiuuu, smagus ufonautas, idomios spalvytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 15, 23:07)
ssamanta kaip tavo virejas ?

as jau vakar baigiau  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tik neturiu galimybes nufotkinti daba

Baigtas guli, kita darba siuvineju, nesiu kartu reminti, didesne nuolaida bus tongue.gif
Labaiii laukiu nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 16 spalio 2009 - 12:52