Šiaip margintos yra ir Burda Moden, žydrai margintos ir rusvai, ir dar Kretingoje siuvykloje galima gauti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:58)
Jos diiiiiiiiiiiiiiiidelės, ryyyyyyyyyyyšššššššškios ir graaaaaažios realybėje, ir dar į kolekciją pavarysiu rožes iš 2009 metų kolekcijos, o tau galiu užsakyti ir bus rinkinys dovanų
aš galvojau, kad man jau išsiuvinėtas padovanosi, ale pasirodo, kad čia kaip su vilkais nori išdurt bet geriau jau rinkinys nei nieko
Na vat vat, ne jau, nors vienas rimtas darbas turi likti namuose, o tai.... Šiaip tai jeigu nori,galiu tau tokias pat tulpes suorganizuoti
ausramor,tai kad man atrodo normali ta schema ,ten tiesiog nėra pusinių kryželių,man atrodo išsiuvinėjus,ir su BS viskas ten bus gerai ,iš principo galima ten kur labai į akis krenta ,tai vietoj pilno ,pusinį išsiuvinėt kryželį ,bet manau ,kad visai gerai atrodys ir taip kaip yra
be namų neliksim?
be namų neliksim?
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 23:07)
Na vat vat, ne jau, nors vienas rimtas darbas turi likti namuose, o tai.... Šiaip tai jeigu nori,galiu tau tokias pat tulpes suorganizuoti
tu man dar parodyk, kaip tos rožės atrodo, tada pasakysiu, kurias galėtum suorganizuot
Bet rytoj popiet, nes šnd, tai jau reiktų eiti miegoti, ryt į darbą, penktą keltis, tai rytoj galėsiu tau tada parodyti, ir visoms kitoms, kokį "turtelį" laikau sandėliuke
kažin, ar kas nors stato naują trobą?
OOOOoooooooo Dieve
Nu ir pavarot grožybių
TRŪKSTA ŽODŽIŲ
ROŽĖMS IR BŪSIMAM KALENDORIUI
Prisižiūrėjau nakčiai "siaubiakų", vėl sapnuosiu tik siūliukus ir schemas
Šaunuolės
Nu ir pavarot grožybių
TRŪKSTA ŽODŽIŲ
ROŽĖMS IR BŪSIMAM KALENDORIUI
Prisižiūrėjau nakčiai "siaubiakų", vėl sapnuosiu tik siūliukus ir schemas
Šaunuolės
QUOTE(ausramor @ 2009 10 30, 00:00)
Sveikos
Gal galit padeti? Radau stai sia schemute: http://picasaweb.goo...128369405385682, kuria sumaniau savo duktereciai ant seilinuko issiuvinet. Atsispausdinau, atsirinkau siuliukus ir tik tada pamaciau, kkokia be rysio ta schema-backstitch'as eina per bet kur. Kryziukus issiuvet kaip irgi nesuprasi-ar ten puse, ar visas... Gal turit kokiu patarimu? Taip nesinori vel per nauja ieskot shemos...O gal turit kokia grazia mano dovanelei?
Gal galit padeti? Radau stai sia schemute: http://picasaweb.goo...128369405385682, kuria sumaniau savo duktereciai ant seilinuko issiuvinet. Atsispausdinau, atsirinkau siuliukus ir tik tada pamaciau, kkokia be rysio ta schema-backstitch'as eina per bet kur. Kryziukus issiuvet kaip irgi nesuprasi-ar ten puse, ar visas... Gal turit kokiu patarimu? Taip nesinori vel per nauja ieskot shemos...O gal turit kokia grazia mano dovanelei?
Tai kad cia viskas labai gerai su BS, netgi ne vientisa linija, o mazyciai tarpeliai palikti, kur dygsniukas baigiasi. O pusiniu kryzeliu tai nemanau, kad cia turetu buti, gi nera fono ar tai kokiu seseliavimu, paprasta schemute. Manau gali drasiai siuvineti
Prisidedu prie pagyrimu tulpiu trio (as irgi issigandau kad Dovyda cia taip slapta pribaige savasias ) o kalendorius irgi superinis turetu gautis
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.