Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 10 15, 22:26)
orchidėja89> tu tik pasižiūrėk kokios spalvos raištelių nori ,nes ten abiejų spalvų kodai surašyti:ir mėlyni ir ružavi ax.gif

atkreipiau demesi 4u.gif labai jums aciu mergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 15, 22:22)
o man jie pasirode ir taip issiuvineti biggrin.gif

Užbaigti jie atrodo va taip user posted image
Atsakyti
[quote=čiolė,2009 10 15, 23:13]Užbaigti jie atrodo va taip

tiesiog nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchideja89: 15 spalio 2009 - 22:29
laba ryta, gal kam kavos user posted image

user posted image
kim spalvos neturejau, tai sumaisiau balta su ruzava, likau patenkinta efektu. tik ant fotonesimato.user posted image
tai mano pirmas darbasBS, kaip ir patiko ji daryt smile.gif dar 2 tokius pat manau issiuvinesiu, bus kaledom dovanu smile.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif 4u.gif Visai gerai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka, zekit norejau paklaust gal jus zinot ar yra koks konverteris kad butu s dmc i ariadna? pas mus kedainiuose tik tokiu siulu yra unsure.gif o cia pirmam lape kur idetas konverteris neturi ariadnos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 15, 20:47)
Sveiko,noreciau issiuvineti savo suneliui tokias pedutes,kur man gauti tokia schemute?

turiu kojytes, jei dar reikia, nes matau kad batukus tau jau tikrai issiunte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 10 16, 09:29)
labuka, zekit norejau paklaust gal jus zinot ar yra koks konverteris kad butu s dmc i ariadna? pas mus kedainiuose tik tokiu siulu yra  unsure.gif  o cia pirmam lape kur idetas konverteris neturi ariadnos  verysad.gif

Va šitam yra mirksiukas.gif mirksiukas.gif http://www.abakan.pl...=flossconverter
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 15, 20:47)
Sveiko,noreciau issiuvineti savo suneliui tokias pedutes,kur man gauti tokia schemute?
foto skolintos,nepykit autores  blush2.gif

jei radai is kur pasiskolinti, tai ko tiesiai pas autores darbu neprasai g.gif , manau taip paprasciau ir temos bereikalo meterstai smile.gif
QUOTE(giedress @ 2009 10 15, 21:56)
deja, GA neturi MH verysad.gif

taigis Kasiulu parduotuve atsidare Kaune kazkur savanoriuose, ten turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 15, 14:20)
tai va kad siulus jau turiu. buvau isitikinusi siuvineti ant gelsvos aidos, nes dideli gabala turiu, bet dabar persigalvojau  ax.gif

Iš anksto atsiprašau visų kanvos gerbėjų, bet tokią fėją - ant AIDOS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 spalio 2009 - 09:00
QUOTE(čiolė @ 2009 10 16, 09:38)

aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 16, 05:55)
laba ryta, gal kam kavos [url=http://www.radikal.ru][img]

pralinksmino iš pat ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 16, 11:02)
pralinksmino iš pat ryto  lotuliukas.gif