Oi, kiek aš planų prisidariusi, bet....kol kas tik Tulpės ir padarytos, dar kol kas vyksta vieno plano įgyvendinimas
Kiek gražių darbų pridėjot Reiks turbūt pradėt naktim siuvinėt, nes dienom siuvinėjimui jau laiko nelieka, o taip noris pabaigt pradėtą atviruką
Paprastai dažniausiai tik kokią vieną žinutę temoj parašau, bet tulpės kokios... tiesiog tobulos Kiti darbeliai taip pat nuostabūs , tik visų nespėju pagirt
Aš irgi prie pagyrų tulpėm prisijungsiu... Jau toks grožis Seniai aš į jas seilę varvinu, bet vis eilė neprieina, ir šiaip nepasiryžtu
Beje, jas pamačius pagalvojau nejaugi Dovyda paslapčia iš stalčiaus išsitraukė ir parom siuvinėdama subaigė O pasirodo čia Daktarienė B tyliai, niekam nesigirdama ir sukryžiavojo
Beje, jas pamačius pagalvojau nejaugi Dovyda paslapčia iš stalčiaus išsitraukė ir parom siuvinėdama subaigė O pasirodo čia Daktarienė B tyliai, niekam nesigirdama ir sukryžiavojo
Daktariene B, nu tulpės tai stulbinančiai atrodo prisipažinsiu, nesitikėjau tokio rezultato išduok, kur kabo, o gal yra šansų, kad jos pas mane atsidurtų
gal išduosi, kokį planą vykdai?
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:17)
Oi, kiek aš planų prisidariusi, bet....kol kas tik Tulpės ir padarytos, dar kol kas vyksta vieno plano įgyvendinimas
gal išduosi, kokį planą vykdai?
Daktarienė B
Kaip ten visi sako respect, žodžiu, pagarba žmogui apsiimančiu tokiu darbu
Dovyda - laukiam taviškiu
Kaip ten visi sako respect, žodžiu, pagarba žmogui apsiimančiu tokiu darbu
Dovyda - laukiam taviškiu
Astulia, gudrutė kokia, tai vat į kokią dovaną taikai, jos yra tavo krikštasūniui, labai jau vaikinas džiaugiasi jomis, aš tau rožes iš naujausios Dimų kolekcijos gal,aaa?
Tai įdėjau gi tą planą, kalendorių mėginu raityti, kažkaip iki advento reikia spėti, o dar kur saldainius supakuoti ir prikabinėti
Tai įdėjau gi tą planą, kalendorių mėginu raityti, kažkaip iki advento reikia spėti, o dar kur saldainius supakuoti ir prikabinėti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:49)
Astulia, gudrutė kokia, tai vat į kokią dovaną taikai, jos yra tavo krikštasūniui, labai jau vaikinas džiaugiasi jomis, aš tau rožes iš naujausios Dimų kolekcijos gal,aaa?
o ką, negi kūmytei krikštasūnis nepadovanotų o kaip tos rožės atrodo?
Jos diiiiiiiiiiiiiiiidelės, ryyyyyyyyyyyšššššššškios ir graaaaaažios realybėje, ir dar į kolekciją pavarysiu rožes iš 2009 metų kolekcijos, o tau galiu užsakyti ir bus rinkinys dovanų
QUOTE(čiolė @ 2009 10 29, 18:33)
Bent aš tai nežinau, o ir nemačiau nei Debreceno vaikų pasaulyje, nei Žardės IKI... Tik Debreceno parduotuvėj mačiau margintą kanvą... ( Na ta tokia kur yra kasiulai.lt... Ji jau būna šiek tiek su ornamentu, tik neklauskit kainos, nes nežinau: išlėkus iš parduotuvės tik suzgrybau, jog galėjau pasiklaust pati žiopla )
prie vaiku pasaulio as gyvenu tai toj parduotuvytej mazai ko galima gaut, ko nepaklausiu to neturi, tai ten tik siuliukus perku. na tai teks kulniuot iki zardes ir klaustis.
Sveikos
Gal galit padeti? Radau stai sia schemute: http://picasaweb.goo...128369405385682, kuria sumaniau savo duktereciai ant seilinuko issiuvinet. Atsispausdinau, atsirinkau siuliukus ir tik tada pamaciau, kkokia be rysio ta schema-backstitch'as eina per bet kur. Kryziukus issiuvet kaip irgi nesuprasi-ar ten puse, ar visas... Gal turit kokiu patarimu? Taip nesinori vel per nauja ieskot shemos...O gal turit kokia grazia mano dovanelei?
Gal galit padeti? Radau stai sia schemute: http://picasaweb.goo...128369405385682, kuria sumaniau savo duktereciai ant seilinuko issiuvinet. Atsispausdinau, atsirinkau siuliukus ir tik tada pamaciau, kkokia be rysio ta schema-backstitch'as eina per bet kur. Kryziukus issiuvet kaip irgi nesuprasi-ar ten puse, ar visas... Gal turit kokiu patarimu? Taip nesinori vel per nauja ieskot shemos...O gal turit kokia grazia mano dovanelei?