Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Na jau darbų grožis thumbup.gif ,nevardinsiu atskirai -visos šaunuolės user posted image...
Atsakyti
Oi, kiek aš planų prisidariusi, bet....kol kas tik Tulpės ir padarytos, dar kol kas vyksta vieno plano įgyvendinimas ax.gif
Atsakyti
Kiek gražių darbų pridėjot wub.gif Reiks turbūt pradėt naktim siuvinėt, nes dienom siuvinėjimui jau laiko nelieka, o taip noris pabaigt pradėtą atviruką verysad.gif
Atsakyti
Paprastai dažniausiai tik kokią vieną žinutę temoj parašau, bet tulpės kokios... tiesiog tobulos wub.gif Kiti darbeliai taip pat nuostabūs wub.gif, tik visų nespėju pagirt blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi prie pagyrų tulpėm prisijungsiu... Jau toks grožis wub.gif Seniai aš į jas seilę varvinu, bet vis eilė neprieina, ir šiaip nepasiryžtu ax.gif
Beje, jas pamačius pagalvojau nejaugi Dovyda paslapčia iš stalčiaus išsitraukė ir parom siuvinėdama subaigė lotuliukas.gif lotuliukas.gif O pasirodo čia Daktarienė B tyliai, niekam nesigirdama ir sukryžiavojo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daktariene B, nu tulpės tai stulbinančiai atrodo blink.gif prisipažinsiu, nesitikėjau tokio rezultato wub.gif išduok, kur kabo, o gal yra šansų, kad jos pas mane atsidurtų hihihi.gif

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:17)
Oi, kiek aš planų prisidariusi, bet....kol kas tik Tulpės ir padarytos, dar kol kas vyksta vieno plano įgyvendinimas ax.gif

gal išduosi, kokį planą vykdai? rolleyes.gif
Atsakyti
Daktarienė B
Kaip ten visi sako respect, žodžiu, pagarba žmogui apsiimančiu tokiu darbu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Dovyda - laukiam taviškiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 29 spalio 2009 - 22:47
Astulia, gudrutė kokia, tai vat į kokią dovaną taikai, jos yra tavo krikštasūniui, labai jau vaikinas džiaugiasi jomis, aš tau rožes iš naujausios Dimų kolekcijos gal,aaa?
Tai įdėjau gi tą planą, kalendorių mėginu raityti, kažkaip iki advento reikia spėti, o dar kur saldainius supakuoti ir prikabinėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daktarienė B: 29 spalio 2009 - 22:50
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:49)
Astulia, gudrutė kokia, tai vat į kokią dovaną taikai, jos yra tavo krikštasūniui, labai jau vaikinas džiaugiasi jomis, aš tau rožes iš naujausios Dimų kolekcijos gal,aaa?

o ką, negi kūmytei krikštasūnis nepadovanotų laugh.gif o kaip tos rožės atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
Jos diiiiiiiiiiiiiiiidelės, ryyyyyyyyyyyšššššššškios ir graaaaaažios realybėje, ir dar į kolekciją pavarysiu rožes iš 2009 metų kolekcijos, o tau galiu užsakyti ir bus rinkinys dovanų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 29, 18:33)
Bent aš tai nežinau, o ir nemačiau nei Debreceno vaikų pasaulyje, nei Žardės IKI... Tik Debreceno parduotuvėj mačiau margintą kanvą... ( Na ta tokia kur yra kasiulai.lt... Ji jau būna šiek tiek su ornamentu, tik neklauskit kainos, nes nežinau: išlėkus iš parduotuvės tik suzgrybau, jog galėjau pasiklaust  doh.gif  doh.gif  pati žiopla  lotuliukas.gif )

prie vaiku pasaulio as gyvenu tai toj parduotuvytej mazai ko galima gaut, ko nepaklausiu to neturi, tai ten tik siuliukus perku. na tai teks kulniuot iki zardes ir klaustis.
Atsakyti
Sveikos
Gal galit padeti? Radau stai sia schemute: http://picasaweb.goo...128369405385682, kuria sumaniau savo duktereciai ant seilinuko issiuvinet. Atsispausdinau, atsirinkau siuliukus ir tik tada pamaciau, kkokia be rysio ta schema-backstitch'as eina per bet kur. Kryziukus issiuvet kaip irgi nesuprasi-ar ten puse, ar visas... Gal turit kokiu patarimu? Taip nesinori vel per nauja ieskot shemos...O gal turit kokia grazia mano dovanelei?
Atsakyti