Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 17:36)
Laba  diena  4u.gif na va, pagaliau ir as galiu pasirodyti  blush2.gif pabaigiau metrika ... prisiduodam jusu teismui  smile.gif

Laabai gražu. 4u.gif Gal pati rėminai?

QUOTE(isdykele @ 2009 10 29, 19:16)
LABAI Džiaugiuosi kad nepatingėjau prisėsti prie kompiuterio šiandien ax.gif
Žinojau kad yra tokia programa bet net nenumaniau kaip klausti apie ją ir kur jos ieškoti, va čia tai stebuklas, jau pasidariau paveikslėlį ir užsisakiau siūlus, bandysiu spėti iki gruodžio 18d. savo mamos 55m. jubiliejui sukurpti dovaną labai noriu išsiuvinėti nuotrauką mamos ir mano sūnelio nes labai myli savo pirmąjį anūką ir beto kad gimę beveik tą pačią dieną 4u.gif
Pamėginsiu gavusi siūliukus, pasirinkau 25spalvas, spėti, padirbėsiu ir naktim g.gif  noriu nustebinti blush2.gif nes labai ją myliu wub.gif

AČIŪ LLLLLLLLAAAAAAAAAAAAABAI kad pasidalinat turimu lobiu drinks_cheers.gif

Nepamiršk pasirodyt.Manau čia yra daug norinčių siuvinėt nuotraukas,pačiom pasidarius schemas.Tik baisu rizikuoti.Vis laukiu,kol kas pasirodys rezultatą. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Būtinai pasirodysiu jei ir nespėsiu tai parodysiu kiek nudirbau iki šventės blush2.gif bet kaip tik gausiu siūliukus darysiu viską kad spėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesiog3, man tai gražiau, kai šriftas buna siuvinėjamas ne vien didžiosiom raidėm, t.y. pirmą didžiąją, o paskui mažosios
QUOTE(Krissti_ @ 2009 10 29, 19:14)
laba diena, atejau ir apsirodyti savo pirma darbeli smile.gif

Spalvas turbūt rinkai pati? ar konvertavai? man užkliūna ta tamsi ruda spalva, per daug "išsišoka" g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Mėginu siuvinėti kalendorių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 21:35)
Mėginu siuvinėti kalendorių blush2.gif

OHO, bet ir grožis. wub.gif
Atsakyti
Dėkui blush2.gif
Atsakyti
vaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu!!!!! nu ir grozybiu prikrovet,visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau Tulpės yra įrėmintos, bet fotikas ožiuojasi:

user posted image

Ir vilkis įrėmintas:

user posted image

Parodysiu,kai fotikas nebepyks, ir įrėmintus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daktarienė B: 29 spalio 2009 - 21:44
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 21:44)
Ir vilkis įrėmintas:

Nu čia tai superiniai darbai. thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 29 spalio 2009 - 21:46
Tulpės pasakiškos, nuostabus darbas
Atsakyti
tulpės tai PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:44)

Ir vilkis įrėmintas:

Pamačiau ir swoon.gif swoon.gif tos tulpės man tai super thumb_yello.gif thumb_yello.gif Ko gero reiks įtraukt į savo planus biggrin.gif
Atsakyti