Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

laba diena, atejau ir apsirodyti savo pirma darbeli smile.gif
aciu visoms kas pasidalinote schemomis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif Labai gražu
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 17:47)
is tiesu ta raidele uzkliuvo keletui zmoniu ..beje man ir paciai ji kazkokia labiau i G uznese  doh.gif bet siuvineta pagal schema raideles, tai tik padariusi pamaciau, kad ta raidele kliuva  doh.gif  blush2.gif na, svarbu teveliai tikrai nesumaisys  biggrin.gif

na zinok as esu priekabi ir jei kazkas uzkliuna pasakau be uzlankstymu ax.gif , bet si syk kazkaip net nsustojo akis ties vardu ir kazkokiu abejoniu ne seselio nekilo schmoll.gif ... taip kad viskas ten tvarkoj, mazai zmones sriftu mate, tegu plecia akirati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 21:32)
na zinok as esu priekabi ir jei kazkas uzkliuna pasakau be uzlankstymu ax.gif , bet si syk kazkaip net nsustojo akis ties vardu ir kazkokiu abejoniu ne seselio nekilo schmoll.gif ... taip kad viskas ten tvarkoj, mazai zmones sriftu mate, tegu plecia akirati biggrin.gif

rugsėje, ir aš taip manau. Man tikrai neužkliuvo ši raidė 4u.gif
Papildyta:
Krissti_
Koks gražus ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Toks rožinis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tiesiog3, man irgi nekliūna ta raidelė - tikrai viskas ten puiku, juo labiau esu kabinusi kaligrafijos mokslo, tai jei ji ten rėžtų akį, pasakyčiau. Na ir paties metrikiuko negaliu nepagirti - labai fainuoliškas ir originalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 20:32)

na tada einu plėst akiratį šriftais, nes man ta raidė užkliuvo, tik dabar jau gailiuosi kad pasakiau, o tai patapau mergina su nepraplėstu akiračiu lotuliukas.gif čia aš aišku juokauju, nesupraskit kas blogai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 29 spalio 2009 - 20:02
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 29, 19:59)
na tada einu plėst akiratį šriftais, nes man ta raidė užkliuvo, tik dabar jau gailiuosi kad pasakiau, o tai patapau mergina su nepraplėstu akiračiu  lotuliukas.gif čia aš aišku juokauju, nesupraskit kas blogai  bigsmile.gif

nesijaudink, ne tu viena tokia lotuliukas.gif aš irgi pakibau lotuliukas.gif
Atsakyti
matyt jaunos esat biggrin.gif - neteko su plunksna per dailės pamokas mokytis dailyraščio, švairių šriftų
Atsakyti
laba,
visų darbeliai nerealūs wub.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 16:36)
Laba  diena  4u.gif na va, pagaliau ir as galiu pasirodyti  blush2.gif pabaigiau metrika ... prisiduodam jusu teismui  smile.gif

ilgai laukiau, kada parodysi tongue.gif be žodžių wub.gif labai labai thumbup.gif rėminimas super thumbup.gif raidelė ir man užklūvo blush2.gif bet kadangi žinojau ką turiu perskaityt, tai tą or perskaičiau ax.gif
jau matau, kad ir naujose namuose tavo metrikas bigsmile.gif kaip regavo? patiko?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 29, 19:59)
na tada einu plėst akiratį šriftais, nes man ta raidė užkliuvo, tik dabar jau gailiuosi kad pasakiau, o tai patapau mergina su nepraplėstu akiračiu  lotuliukas.gif čia aš aišku juokauju, nesupraskit kas blogai  bigsmile.gif

tai va dabar bus razborkes etery tongue.gif
na siaip mano akiratis ir nera platus tuo atzvilgiu, bet ir gerai kad pasakot kas uzkliuna, nes tas oi kaip grazu kaip puiku... po to parodai naturoj kazkam ir pamatai rugscia mina tai kaip elektros gauni
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 29, 20:13)
matyt jaunos esat  biggrin.gif - neteko su plunksna per dailės pamokas mokytis dailyraščio, švairių šriftų

arba senos batareikos, nepamena is mokyklos laiku(pvz man taip senai viskas buvo ir tiek nedaug)
Atsakyti
Kokie gražūs visi darbeliai. wub.gif O aš jau rytoj vakare kibsiu į burlaivius. Būčiau žinojus, kad valdžia bus tik iki pietų - tai darban būčiau jau šiandien nusitempusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 22:28)
arba senos batareikos, nepamena is mokyklos laiku(pvz man taip senai viskas buvo ir tiek nedaug)

Tikiuosi iki box.gif bash.gif neprieis lotuliukas.gif
Nu sena batareika tai gerai prisimena, nes pakankamai sunkiai ten mums visiems ėjosi lotuliukas.gif gerai kad man namuose tėvai kaip konsultantai buvo mirksiukas.gif
Beje nieko nuostbaus, kai kurie šriftai tikrai sunkiai atrenkami kas ten suraityta

Krissti man neįprastai atrodo batų spalva - kažkokia išblyškus g.gif Šiaip darbas geras, rėminimas tinka

Florestina pasiimk visada siuvinėjimą - o vdrug valdžia pasiplaus ir galėsi atsiduoti tokiam malonumui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 29 spalio 2009 - 20:53