laba diena, atejau ir apsirodyti savo pirma darbeli
aciu visoms kas pasidalinote schemomis
Labai gražu
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 17:47)
is tiesu ta raidele uzkliuvo keletui zmoniu ..beje man ir paciai ji kazkokia labiau i G uznese bet siuvineta pagal schema raideles, tai tik padariusi pamaciau, kad ta raidele kliuva na, svarbu teveliai tikrai nesumaisys
na zinok as esu priekabi ir jei kazkas uzkliuna pasakau be uzlankstymu , bet si syk kazkaip net nsustojo akis ties vardu ir kazkokiu abejoniu ne seselio nekilo ... taip kad viskas ten tvarkoj, mazai zmones sriftu mate, tegu plecia akirati
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 21:32)
na zinok as esu priekabi ir jei kazkas uzkliuna pasakau be uzlankstymu , bet si syk kazkaip net nsustojo akis ties vardu ir kazkokiu abejoniu ne seselio nekilo ... taip kad viskas ten tvarkoj, mazai zmones sriftu mate, tegu plecia akirati
rugsėje, ir aš taip manau. Man tikrai neužkliuvo ši raidė
Papildyta:
Krissti_
Koks gražus
Toks rožinis
Tiesiog3, man irgi nekliūna ta raidelė - tikrai viskas ten puiku, juo labiau esu kabinusi kaligrafijos mokslo, tai jei ji ten rėžtų akį, pasakyčiau. Na ir paties metrikiuko negaliu nepagirti - labai fainuoliškas ir originalus
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 20:32)
na tada einu plėst akiratį šriftais, nes man ta raidė užkliuvo, tik dabar jau gailiuosi kad pasakiau, o tai patapau mergina su nepraplėstu akiračiu čia aš aišku juokauju, nesupraskit kas blogai
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 29, 19:59)
na tada einu plėst akiratį šriftais, nes man ta raidė užkliuvo, tik dabar jau gailiuosi kad pasakiau, o tai patapau mergina su nepraplėstu akiračiu čia aš aišku juokauju, nesupraskit kas blogai
nesijaudink, ne tu viena tokia aš irgi pakibau
matyt jaunos esat - neteko su plunksna per dailės pamokas mokytis dailyraščio, švairių šriftų
laba,
visų darbeliai nerealūs
ilgai laukiau, kada parodysi be žodžių labai labai rėminimas super raidelė ir man užklūvo bet kadangi žinojau ką turiu perskaityt, tai tą or perskaičiau
jau matau, kad ir naujose namuose tavo metrikas kaip regavo? patiko?
visų darbeliai nerealūs
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 16:36)
Laba diena na va, pagaliau ir as galiu pasirodyti pabaigiau metrika ... prisiduodam jusu teismui
ilgai laukiau, kada parodysi be žodžių labai labai rėminimas super raidelė ir man užklūvo bet kadangi žinojau ką turiu perskaityt, tai tą or perskaičiau
jau matau, kad ir naujose namuose tavo metrikas kaip regavo? patiko?
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 29, 19:59)
tai va dabar bus razborkes etery
na siaip mano akiratis ir nera platus tuo atzvilgiu, bet ir gerai kad pasakot kas uzkliuna, nes tas oi kaip grazu kaip puiku... po to parodai naturoj kazkam ir pamatai rugscia mina tai kaip elektros gauni
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 29, 20:13)
matyt jaunos esat - neteko su plunksna per dailės pamokas mokytis dailyraščio, švairių šriftų
arba senos batareikos, nepamena is mokyklos laiku(pvz man taip senai viskas buvo ir tiek nedaug)
Kokie gražūs visi darbeliai. O aš jau rytoj vakare kibsiu į burlaivius. Būčiau žinojus, kad valdžia bus tik iki pietų - tai darban būčiau jau šiandien nusitempusi.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 22:28)
arba senos batareikos, nepamena is mokyklos laiku(pvz man taip senai viskas buvo ir tiek nedaug)
Tikiuosi iki neprieis
Nu sena batareika tai gerai prisimena, nes pakankamai sunkiai ten mums visiems ėjosi gerai kad man namuose tėvai kaip konsultantai buvo
Beje nieko nuostbaus, kai kurie šriftai tikrai sunkiai atrenkami kas ten suraityta
Krissti man neįprastai atrodo batų spalva - kažkokia išblyškus Šiaip darbas geras, rėminimas tinka
Florestina pasiimk visada siuvinėjimą - o vdrug valdžia pasiplaus ir galėsi atsiduoti tokiam malonumui