Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Shatura @ 2009 10 29, 09:02)
O yra kokios pagalbines medziagos (kaip mereliukas), kurias prisiuni prie audinio, o paskui, kai viska issiuvineji, istrauki?  g.gif  Man kazkaip vaidenasi, kad anksciau buvo tokiu dalyku. Mat labai seniai jau siuvinejau kryzeliu. Visai neblogai man sekesi, tad noreciau prisiminti. O jei tiesiai ant audinio, tai kaip lygiai kryzelius padaryt?  g.gif Viska uzmirsau  blush2.gif

Yra tirpios ir nuardomos kanvos. Berods kasiuluose.lt esu maciusi ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif na va, pagaliau ir as galiu pasirodyti blush2.gif pabaigiau metrika ... prisiduodam jusu teismui smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
čiole, labai graži dovana wub.gif Kaip greit išsiuvinėjai swoon.gif
tiesiog3, dailus metrikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 17:36)
Laba  diena  4u.gif na va, pagaliau ir as galiu pasirodyti  blush2.gif pabaigiau metrika ... prisiduodam jusu teismui  smile.gif

labai gražus 4u.gif tik iš pradžių pamaniau kad vaikiuko vardas Rygis lotuliukas.gif o čia juk Rytis, taip? blush2.gif tai va man ta raidelė užkliuvo ax.gif
Atsakyti
Labai gražus metrikas, kol siuvinėju savajį vis užsuku pasižvalgyti į jūsų dailiuosius darbelius mirksiukas.gif
o dėl tos raidės tai viskas čiki jei tik mokinosi kas dailiosio rašybos supras, nes manau kad daug kas perskaitys teisingai 4u.gif man pavyzdžiui niekas neužkliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 16:47)
Gerą dieną, merginos. Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo  blush2.gif
Dėžutė su Nimue "Žiedadulkių fėja".

Manyčiau gera idėja Dantukų Fėjos dėžutei ax.gif .
Atsakyti
sveikos smile.gif
klausimukas klaipedietems 4u.gif gal zinote ar yra klaipedoj siuvinejimo parduotuvese pirkti tu prijusciu jau asiutu kur vyno butelius aprenkti, ar tik kasiuluose yra pirkti
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 10 29, 18:14)
sveikos smile.gif
klausimukas klaipedietems 4u.gif gal zinote ar yra klaipedoj siuvinejimo parduotuvese pirkti tu prijusciu jau asiutu kur vyno butelius aprenkti, ar tik kasiuluose yra pirkti

Bent aš tai nežinau, o ir nemačiau nei Debreceno vaikų pasaulyje, nei Žardės IKI... Tik Debreceno parduotuvėj mačiau margintą kanvą... ( Na ta tokia kur yra kasiulai.lt... Ji jau būna šiek tiek su ornamentu, tik neklauskit kainos, nes nežinau: išlėkus iš parduotuvės tik suzgrybau, jog galėjau pasiklaust doh.gif doh.gif pati žiopla lotuliukas.gif )
Atsakyti
aciu mergaites uz pagyrimus 4u.gif ax.gif
is tiesu ta raidele uzkliuvo keletui zmoniu ..beje man ir paciai ji kazkokia labiau i G uznese doh.gif bet siuvineta pagal schema raideles, tai tik padariusi pamaciau, kad ta raidele kliuva doh.gif blush2.gif na, svarbu teveliai tikrai nesumaisys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 29, 18:47)
aciu mergaites uz pagyrimus  4u.gif  ax.gif
is tiesu ta raidele uzkliuvo keletui zmoniu ..beje man ir paciai ji kazkokia labiau i G uznese  doh.gif bet siuvineta pagal schema raideles, tai tik padariusi pamaciau, kad ta raidele kliuva  doh.gif  blush2.gif na, svarbu teveliai tikrai nesumaisys  biggrin.gif

bet nepaisant tos raidelės darbelis bent man be galo gražus, labai šauniai įgyvendinta viskas thumbup.gif išsisaugosiu jei kada prireiks ateičiai kad turėčiau idėją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 29, 10:29)
Schemu darymui naudoju šia programa :
Stitch Art Easy!™ 4.0

LABAI Džiaugiuosi kad nepatingėjau prisėsti prie kompiuterio šiandien ax.gif
Žinojau kad yra tokia programa bet net nenumaniau kaip klausti apie ją ir kur jos ieškoti, va čia tai stebuklas, jau pasidariau paveikslėlį ir užsisakiau siūlus, bandysiu spėti iki gruodžio 18d. savo mamos 55m. jubiliejui sukurpti dovaną labai noriu išsiuvinėti nuotrauką mamos ir mano sūnelio nes labai myli savo pirmąjį anūką ir beto kad gimę beveik tą pačią dieną 4u.gif
Pamėginsiu gavusi siūliukus, pasirinkau 25spalvas, spėti, padirbėsiu ir naktim g.gif noriu nustebinti blush2.gif nes labai ją myliu wub.gif

AČIŪ LLLLLLLLAAAAAAAAAAAAABAI kad pasidalinat turimu lobiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 10 29, 20:16)
AČIŪ LLLLLLLLAAAAAAAAAAAAABAI kad pasidalinat turimu lobiu drinks_cheers.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif

tiesiog3
O koks gražusss wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti