Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Shatura @ 2009 10 29, 10:35)
As irgi is ten parsisiunciau  g.gif  Sakot prastos. Hm. O spec programom kazkaip sunkiai iseina naudotis. Nors su kompu daugauju neblogai, bet tas PCStich man nelabai pasiduoda  blush2.gif  Gal yra kokiu kitu tinklapiu, kurie shemas padaro be didesnio vargo smile.gif

Schemu darymui naudoju šia programa :
Stitch Art Easy!™ 4.0
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 28, 19:23)
Labai grazu wub.gifthumbup.gif ideja  dovanelei dukrai thumbup.gif .Gal butu galima schemute ax.gif ernessta.g@gmail.com

Tuoj išsiųsiu.

Dėkui dar kartą visoms merginims už gražius žodžius 4u.gif

O Kalėdinė tema labai super thumbup.gif Užsuksiu ir aš kada su savo idėjom blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai nieko nerodžiau, tai įdedu dviejų naktų ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) darbą...Reikėjo greitos dovanos, tai pasinaudojau jau matyta įdėja... blush2.gif blush2.gif blush2.gif P.S. iš arčiau pasižadu įdėt tik po kokios savaitės, kadangi viską darau savo pietų metu ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) tai neturiu daug laiko, o po darbų lekiu tiesiai į tėviškę... O ten kaime nėra interneto doh.gif doh.gif
Papildyta:
user posted image ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 29 spalio 2009 - 12:33
DonalitaPirmiausiai ačiū tau už gerą žodį.
Ta mano madona iš tiesų daug gražiau atrodo gyvai,nes kiek žmonių matė,tai visi gyrė blush2.gif Ir aš visai nesigailiu,kad išsiuvinėjau.Bet daugiau iš to puslapio tai nerizikuosiu.Taigi,kiekvienas iš klaidų mokosi ax.gif Nenukabinu nosies ir savo siuvinėjimą pratęsiu kalėdinėse dovanėlėse biggrin.gif O jums visoms auksarankėms kuo didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matus: 29 spalio 2009 - 12:35
čiole, jau tiek kartų matytos tos gėlės, bet jos man tokios gražios, pati mąstau, kieno čia kokia proga artėja, kad galėčiau jas išsiuvinėt biggrin.gif
Atsakyti
Čiole
Cha, aš ir jas greit siuvinėsiu biggrin.gif
smile.gif smile.gif
Tasviškės nuostabios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 29 spalio 2009 - 13:37
Na ČIOLE- tu ir spartuolė, jei tokį grožį taip greit išsiuvinėjai. Jubiliatui tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 10 29, 14:44)
Na ČIOLE- tu ir spartuolė, jei tokį grožį taip greit išsiuvinėjai. Jubiliatui tikrai patiks  thumbup.gif

Ačiū už pagyras ax.gif Aš irgi nustebau kaip lengvai ir greit jos siuvinėjasi thumb_yello.gif thumb_yello.gif Dabar žinosiu ką reiks daryt, kai išlįs koks netikėtas pakvietimas į gimtadienį... ax.gif ax.gif
Atsakyti

Gal kas skubiai žinot, ar Vilniaus Gerose akyse yra lino?

Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 10 29, 16:10)
Gal kas skubiai žinot, ar Vilniaus Gerose akyse yra lino?

Kaune tai tikrai turi DMC lino, o Vilniuj nezinau, bet gali pasiskambyt mirksiukas.gif tel. nr.: 2757662
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 10 29, 09:02)
O yra kokios pagalbines medziagos (kaip mereliukas), kurias prisiuni prie audinio, o paskui, kai viska issiuvineji, istrauki?  g.gif  Man kazkaip vaidenasi, kad anksciau buvo tokiu dalyku. Mat labai seniai jau siuvinejau kryzeliu. Visai neblogai man sekesi, tad noreciau prisiminti. O jei tiesiai ant audinio, tai kaip lygiai kryzelius padaryt?  g.gif Viska uzmirsau  blush2.gif

Kasiulai turi ir ispesiojama ir tirpstanti audini,
ispesiojamas tirpstantis
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 29, 16:19)
Kaune tai tikrai turi DMC lino, o Vilniuj nezinau, bet gali pasiskambyt  mirksiukas.gif tel. nr.: 2757662

Nesusivokiau, ačiū - turi ir lino. smile.gif
Atsakyti