Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Kaip čia gražu, kokios Jūs darbštuolytės bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 spalio 2009 - 18:46
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 20:18)
šauni idėja  bigsmile.gif aš UŽ  mirksiukas.gif

Jo aš ir už tema kaledom.. pvz galetu vadintis
Kasmet kalėdas dovanojam kitaip
Čia mano buki pamastymai biggrin.gif

Jusu palaikymu isdrisau sukurti mineta Kalediniu dovaneliu ideju temele. Tikiuosi nebusiu ten viena blush2.gif
Atsakyti
O kaip jums patiktų nameliai iš plastikinės kanvos? Kažkur internete daugiau mačiau, bet šitas paaiškintas kaip daryti už dyka, ale angliškai suprasti reikia.

Christmas Gazebo
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 10 28, 19:53)
Jusu palaikymu isdrisau sukurti mineta Kalediniu dovaneliu ideju temele. Tikiuosi nebusiu ten viena blush2.gif

thumbup.gif cia temukes nuoroda, kad greiciau visos susirastume mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=508725
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 28 spalio 2009 - 19:20
[quote=Gytė,2009 10 28, 21:16]
thumbup.gif cia temukes nuoroda, kad greiciau visos susirastume mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=508725

Nuoroda i Kalediniu dovaneliu ideju puslapiuka
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 16:47)
Gerą dieną, merginos. Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo  blush2.gif

nu bet NEREALIAI grazu!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif super ...tu viena man is tu be galo originaliu ir su skoniu darbu kureju 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 28 spalio 2009 - 22:27
Sveikos darbstuoles smile.gif Nusprendziau as pabandyt issiuvinet nuotraukyte. Vienam rusu puslapyje man padare schema. Neismanau, kaip pagal kryzeliu skaiciu nustatyti paveiksliuko dydi, tad pasirinkau maximuma, kiek leido. ISejo, 150x200 kryzeliu blush2.gif Ar cia labai daug? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 10 29, 08:29)
Sveikos darbstuoles smile.gif Nusprendziau as pabandyt issiuvinet nuotraukyte. Vienam rusu puslapyje man padare schema. Neismanau, kaip pagal kryzeliu skaiciu nustatyti paveiksliuko dydi, tad pasirinkau maximuma, kiek leido. ISejo, 150x200 kryzeliu  blush2.gif  Ar cia labai daug? Aciu smile.gif

Nemazai, priklauso ant kokio tankumo audinio siuvinesi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 29 spalio 2009 - 07:55
QUOTE(etaeta @ 2009 10 29, 08:55)
Nemazai, priklauso ant kokio tankumo audinio siuvinesi.  4u.gif

O yra kokios pagalbines medziagos (kaip mereliukas), kurias prisiuni prie audinio, o paskui, kai viska issiuvineji, istrauki? g.gif Man kazkaip vaidenasi, kad anksciau buvo tokiu dalyku. Mat labai seniai jau siuvinejau kryzeliu. Visai neblogai man sekesi, tad noreciau prisiminti. O jei tiesiai ant audinio, tai kaip lygiai kryzelius padaryt? g.gif Viska uzmirsau blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Matus @ 2009 10 28, 13:55)
Aš irgi noriu pasirodyti su ką tik pabaigtu,bet dar neįrėmintu darbeliu.Siuvinėjau apie 4 mėn.,bet gana intensyviai,nes namie be darbo sėdžiu ax.gif  Iš to igolki puslapiuko.Rezultatu esu kaip ir patenkinta,bet daugiau iš ten nesiuvinėsiu,nes labai daug pavienių kryžiukų,apžlibau jau,o ir vaizdas ryškus nesigauna.Tai prisiduodu jūsų teismui  bigsmile.gif
http://img18.imagesh...8/dsc01310p.jpg

neisizeisk, bet man pats kokybiskumas vaizdo rolleyes.gif ...
darbelio tikrai daug, bet tam igolki tinklapy labai prastos ir nekokybiskos schemos, nes man atrodo kad ten paprasciausiai is nuotrauku su programom padaryta, neatidirbta ir labai klaidina verysad.gif
bet saunuole kad nenuleidai ranku ir uzbeigei 4u.gif , nors manau akd gyvai graziau ziurisi nei fotkej
QUOTE(Shatura @ 2009 10 29, 07:29)
Sveikos darbstuoles smile.gif Nusprendziau as pabandyt issiuvinet nuotraukyte. Vienam rusu puslapyje man padare schema. Neismanau, kaip pagal kryzeliu skaiciu nustatyti paveiksliuko dydi, tad pasirinkau maximuma, kiek leido. ISejo, 150x200 kryzeliu  blush2.gif  Ar cia labai daug? Aciu smile.gif

na nuotraukytes kokybes nenustato kryziuku skaicius.
jei nespalvota nuotrauka, tai turetu but bent 20 atspalviu, gal ir daugiau
jei spalvota - tada minimum 50-60 spalvu
nes kitaip tikrai gali nekaip atrodyt
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 29, 09:25)
neisizeisk, bet man pats kokybiskumas vaizdo  rolleyes.gif ...
darbelio tikrai daug, bet tam igolki tinklapy labai prastos ir nekokybiskos schemos

As irgi is ten parsisiunciau g.gif Sakot prastos. Hm. O spec programom kazkaip sunkiai iseina naudotis. Nors su kompu daugauju neblogai, bet tas PCStich man nelabai pasiduoda blush2.gif Gal yra kokiu kitu tinklapiu, kurie shemas padaro be didesnio vargo smile.gif
Atsakyti
oi oi kiek kalbeta perkalbeta apie ta puslapi....rizikuoja merginos...kiek cia kelios musiskes jau siuvinejo (katinas, dabar madona) na rezultatas.... schmoll.gif sitiek darbo ideti!!! doh.gif kruvos kokybisku schemu internete 4u.gif gaila neissisaugojau igolki puslapio "progonu".... unsure.gif panos, imeskit, jei kas turit, tegu zmones pasiziuri ir sprendzia, ar verta toliau draugauti su siuo psl ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 spalio 2009 - 09:15