Laujaus dėžutė tai pasakiško grožio. O tu klijavai liną ar kaip kitaip tvirtinai?
tute28
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 17:47)
Fėją priklijavau prie dėžutės dvipuse lipnia juostele, medžiagos kraštukus dar pastandinau audinių standikliu, kad neirtų, ir ant viršaus tekstiliniais klijais priklijavau dekoratyvinę juostelę.
Labutis, nu ir grožių užderėjo.
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 16:47)
Gerą dieną, merginos. Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo
Puikis mintis
ssamantaa, sveikinu
laujus, pasakiškai graži dėžutė
ruci, gražu
laujus, pasakiškai graži dėžutė
ruci, gražu
Sveikos merginos
Nesugalvojau kur kreiptis, tai rasau cia, nes cia ir renkasi visos sio meno myletojos...
Klausykit, jei sukurtumem atskira tema del Kalediniu dovaneliu, pasitelkinat si mena???
Mat, ne uz klanu Kaledos ir sumaniau, kad noreciau i kiekviena kaledine dovenele ideti saves dalele, t.y. kanors issiuvineti...Bet paveiksliukai issiuvineti kazkaip neidomu, tuo labiau, kad visiem tas pats neidomu...Tad ieskau visokiausiu ideju...Kelias jau radau. Bet sakau gal atidaryt atskira kalediniu dovaneliu temele??? Bet del to norejau pasitart su jumis...
Nesugalvojau kur kreiptis, tai rasau cia, nes cia ir renkasi visos sio meno myletojos...
Klausykit, jei sukurtumem atskira tema del Kalediniu dovaneliu, pasitelkinat si mena???
Mat, ne uz klanu Kaledos ir sumaniau, kad noreciau i kiekviena kaledine dovenele ideti saves dalele, t.y. kanors issiuvineti...Bet paveiksliukai issiuvineti kazkaip neidomu, tuo labiau, kad visiem tas pats neidomu...Tad ieskau visokiausiu ideju...Kelias jau radau. Bet sakau gal atidaryt atskira kalediniu dovaneliu temele??? Bet del to norejau pasitart su jumis...
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 18:38)
Laujaus dėžutė tai pasakiško grožio. O tu klijavai liną ar kaip kitaip tvirtinai?
Nu ne visi žabali mato Ypač,kai gyvi rankinukai ant kelių sėdi ir padeda skaityt. Atsiprašau,kad žiopla.
QUOTE(ausramor @ 2009 10 28, 18:16)
šauni idėja aš UŽ
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 20:18)
Nu ne visi žabali mato Ypač,kai gyvi rankinukai ant kelių sėdi ir padeda skaityt. Atsiprašau,kad žiopla.
Rankinukai
Nieko čia tokio
Jo aš ir už tema kaledom.. pvz galetu vadintis
Kasmet kalėdas dovanojam kitaip
Čia mano buki pamastymai
Ačiū už sveikinimus laimėjus
Knyga žiauriai įdomi
laujus, labai patiko dėžutė . Ir aš tokios noriu . Labai patinka ruda spalva, labai patinka Nimue dizainas ir dar patinka kai darbelį galima praktiškai pritaikyti . Čia viskas viename
Kažkas čia pamenu norėjo dizainerių pavadinimų. Štai prašom, pilna čia jų Ir tikrai dar nevisi
http://www.acrosssti...om/designer.htm
http://www.acrosssti...om/designer.htm