Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Laujaus dėžutė tai pasakiško grožio. O tu klijavai liną ar kaip kitaip tvirtinai?
Atsakyti
tute28

QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 17:47)
Fėją priklijavau prie dėžutės dvipuse lipnia juostele, medžiagos kraštukus dar pastandinau audinių standikliu, kad neirtų, ir ant viršaus tekstiliniais klijais priklijavau dekoratyvinę juostelę.

Atsakyti
Labutis, nu ir grožių užderėjo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 16:47)
Gerą dieną, merginos. Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo  blush2.gif

Puikis mintis thumb_yello.gif
Atsakyti
ssamantaa, sveikinu thumbup.gif
laujus, pasakiškai graži dėžutė wub.gif
ruci, gražu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Nesugalvojau kur kreiptis, tai rasau cia, nes cia ir renkasi visos sio meno myletojos...
Klausykit, jei sukurtumem atskira tema del Kalediniu dovaneliu, pasitelkinat si mena??? g.gif
Mat, ne uz klanu Kaledos ir sumaniau, kad noreciau i kiekviena kaledine dovenele ideti saves dalele, t.y. kanors issiuvineti...Bet paveiksliukai issiuvineti kazkaip neidomu, tuo labiau, kad visiem tas pats neidomu...Tad ieskau visokiausiu ideju...Kelias jau radau. Bet sakau gal atidaryt atskira kalediniu dovaneliu temele??? Bet del to norejau pasitart su jumis...
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 18:38)
Laujaus dėžutė tai pasakiško grožio. O tu klijavai liną ar kaip kitaip tvirtinai?

Nu ne visi žabali mato blush2.gif Ypač,kai gyvi rankinukai ant kelių sėdi ir padeda skaityt. Atsiprašau,kad žiopla.
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 10 28, 18:16)
Klausykit, jei sukurtumem atskira tema del Kalediniu dovaneliu, pasitelkinat si mena??? g.gif

šauni idėja bigsmile.gif aš UŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 20:18)
Nu ne visi žabali mato blush2.gif Ypač,kai gyvi rankinukai ant kelių sėdi ir padeda skaityt. Atsiprašau,kad žiopla.

Rankinukai biggrin.gif biggrin.gif
Nieko čia tokio biggrin.gif smile.gif

Jo aš ir už tema kaledom.. pvz galetu vadintis
Kasmet kalėdas dovanojam kitaip
Čia mano buki pamastymai biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus laimėjus smile.gif
Knyga žiauriai įdomi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 28 spalio 2009 - 18:25
laujus, labai patiko dėžutė wub.gif . Ir aš tokios noriu thumbup.gif . Labai patinka ruda spalva, labai patinka Nimue dizainas ir dar patinka kai darbelį galima praktiškai pritaikyti . Čia viskas viename biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas čia pamenu norėjo dizainerių pavadinimų. Štai prašom, pilna čia jų smile.gif Ir tikrai dar nevisi smile.gif

http://www.acrosssti...om/designer.htm
Atsakyti
laujus dezute suzavejo mane wub.gif apsiseilejau blush2.gif
o ideja temutei del kalediniu dovanu- super butu thumbup.gif as taip pat jau pradejau ir idejas rinkt ir dovanas daryt, bet minciu truksta dar ax.gif
Atsakyti