QUOTE(Matus @ 2009 10 28, 11:55)
Aš irgi noriu pasirodyti su ką tik pabaigtu,bet dar neįrėmintu darbeliu.Siuvinėjau apie 4 mėn.,bet gana intensyviai,nes namie be darbo sėdžiu
Iš to igolki puslapiuko.Rezultatu esu kaip ir patenkinta,bet daugiau iš ten nesiuvinėsiu,nes labai daug pavienių kryžiukų,apžlibau jau,o ir vaizdas ryškus nesigauna.Tai prisiduodu jūsų teismui
http://img18.imagesh...8/dsc01310p.jpg
Man labai labai patinka. Įsivaizduoju, kiek darbo įdėjai, tuos pavienius kryželius rankiodama
Iš tiesų galėtų būti ryškiau, bet čia turbūt skonio reikalas, yra kam ir paplaukę paveikslai patinka. Aš pati po savo dabartinio mažučio darbelio norėčiau išsiuvinėti Jėzų Kristų arba Mariją su vaikeliu - sau. Tavo vietoj, jei esi nepatenkinta rezultatu, padovanočiau kam ir vėl siuvinėčiau, tik iš kokybiškos schemos
Ei, gal kas nors turi gražų Jėzaus ar Marijos su vaikeliu paveikslą? Man tavasis labai patinka, būčiau ir aš susigundžius, jei užmačius, tik igolki.net mačiau vien rusiškas ikonas, tai man tokios nelabai
Gal kas turi schemą, kur Jėzus Kristus stovi, o iš jo rankų didelis spalvotas šviesos pluoštas eina? Kažkur tokią mačiau, tik ten nebuvo normalaus spalvinio rakto, ten būtų reikėję iš akies spalvas taikyt.