Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Kaktusine @ 2009 10 28, 08:46)
Po visų darbų kukliai pasirodysiu, ne visai pavyko taip, kaip norėjosi, susilieja visos orchės su medžiaga. Išdarkytas Lanarte Three Orchids smile.gif

O man, bent jau šioje nuotraukoje, atrodo labai liuks ax.gif Gal dėl to, kad pastaruoju metu apskritai pamėgau tokius nerėksmingus vaizdus...
Atsakyti
Aš irgi noriu pasirodyti su ką tik pabaigtu,bet dar neįrėmintu darbeliu.Siuvinėjau apie 4 mėn.,bet gana intensyviai,nes namie be darbo sėdžiu ax.gif Iš to igolki puslapiuko.Rezultatu esu kaip ir patenkinta,bet daugiau iš ten nesiuvinėsiu,nes labai daug pavienių kryžiukų,apžlibau jau,o ir vaizdas ryškus nesigauna.Tai prisiduodu jūsų teismui bigsmile.gif
http://img18.imagesh...8/dsc01310p.jpg
Atsakyti
viskas svarbu
Kaip senai begirdėta!!!
Gal turi ka parodyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 28, 15:21)
Aš išsiuvinėjus jų tokią galybę ir mieliau į kuklesnius žiūriu  blush2.gif Man šis labai mielas, kažkuri jau tokį siuvinėjo  wub.gif
paukščiuk, turbūt pas mane šį metriką matei: http://s250.photobuc...nesmetrikas.jpg
Atsakyti
Gerą dieną, merginos. Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo blush2.gif
Dėžutė su Nimue "Žiedadulkių fėja". Siuvinėta ant 32ct lino, 8 DMC spalvytės ir 1 Wisper siūlelis. Darbelio dydis 82 x 97 kryžiukų, dėžutės dangtelio dydis 20 x 15cm.
Pasirinkau paprastą papuošalų dėžutę, kurią pirkau parduotuvėj ir kuri atrodė taip:user posted image.
Dėžutę nulakavau laku, kurį naudoju dekupažui, kad tas popierius, kuriuo ji aptraukta, būtų tvirtesnis. Fėją priklijavau prie dėžutės dvipuse lipnia juostele, medžiagos kraštukus dar pastandinau audinių standikliu, kad neirtų, ir ant viršaus tekstiliniais klijais priklijavau dekoratyvinę juostelę.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
laujus, gražu, labai gražu 4u.gif. Labai puiki idėja, reiks kada pasinaudot.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 10 28, 08:46)
Po visų darbų kukliai pasirodysiu, ne visai pavyko taip, kaip norėjosi, susilieja visos orchės su medžiaga. Išdarkytas Lanarte Three Orchids smile.gif
Man gražu thumbup.gif
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 16:47)
Gerą dieną, merginos. Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo  blush2.gif
Gražu wub.gif
Aš lendu iš pogrindžio blush2.gif - motyvas pirkinių krepšeliui blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 10 28, 11:55)
Aš irgi noriu pasirodyti su ką tik pabaigtu,bet dar neįrėmintu darbeliu.Siuvinėjau apie 4 mėn.,bet gana intensyviai,nes namie be darbo sėdžiu ax.gif  Iš to igolki puslapiuko.Rezultatu esu kaip ir patenkinta,bet daugiau iš ten nesiuvinėsiu,nes labai daug pavienių kryžiukų,apžlibau jau,o ir vaizdas ryškus nesigauna.Tai prisiduodu jūsų teismui  bigsmile.gif
http://img18.imagesh...8/dsc01310p.jpg

Man labai labai patinka. Įsivaizduoju, kiek darbo įdėjai, tuos pavienius kryželius rankiodama doh.gif Iš tiesų galėtų būti ryškiau, bet čia turbūt skonio reikalas, yra kam ir paplaukę paveikslai patinka. Aš pati po savo dabartinio mažučio darbelio norėčiau išsiuvinėti Jėzų Kristų arba Mariją su vaikeliu - sau. Tavo vietoj, jei esi nepatenkinta rezultatu, padovanočiau kam ir vėl siuvinėčiau, tik iš kokybiškos schemos smile.gif Ei, gal kas nors turi gražų Jėzaus ar Marijos su vaikeliu paveikslą? Man tavasis labai patinka, būčiau ir aš susigundžius, jei užmačius, tik igolki.net mačiau vien rusiškas ikonas, tai man tokios nelabai schmoll.gif
Gal kas turi schemą, kur Jėzus Kristus stovi, o iš jo rankų didelis spalvotas šviesos pluoštas eina? Kažkur tokią mačiau, tik ten nebuvo normalaus spalvinio rakto, ten būtų reikėję iš akies spalvas taikyt.
Atsakyti
laujau laujau, dabar naktim nemiegosiu ir galvą suksiu, kokią man čia dėžutę pasidarius wub.gif nu jau toooookia graži taviškė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 18:51)
laujau laujau, dabar naktim nemiegosiu ir galvą suksiu, kokią man čia dėžutę pasidarius  wub.gif nu jau toooookia graži taviškė  wub.gif

miegok, miegok, tau reikia miegoti mirksiukas.gif
Dėkui ir kitoms merginoms 4u.gif
Atsakyti
laujus
Aš sužavėta, pakerėta, apstulbusi wub.gif wub.gif wub.gif
Pasake wub.gif wub.gif
Ruci
Labai gražus motyvas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 10 28, 15:47)
Ateinu pasirodyti ir jums su paskutiniu savo kūriniu, kuriam užbaigti labai ilgai nebuvo įkvėpimo  :

Labai grazu wub.gif , thumbup.gif ideja dovanelei dukrai thumbup.gif .Gal butu galima schemute ax.gif ernessta.g@gmail.com

Ruci , laabai grazus darbelis wub.gif
Atsakyti