Prašau neapmėtikit kiaušiniais
Noriu įrodyti(pasirodyti ), kad tarp vaikų siuvinėjimas nevadinamas "nesamone"
Lietuviškame "Simpsonu" žurnale aš laimėjau puikią knygą
Ją atnešė katik Dar "smirdi"
Laimėjau ne su kokiu piešiniu ar pan. O su išsiuvinėtais simpsonais
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 28, 00:25)
Šiek tiek pabaigtuvių:
na jau taip gražu, kad pagirsiu dar kartą neišeina nei vieno išskirti iš visų, nes kiekvienas savaip tobulas
Kaktusine, labai dailios tavo orchidėjos. Man net gražu, kad medžiagos ir siuvinio spalvos smarkiai nesiskiria, nes toks švelnus darbelis gaunasi
Labai labai dėkui visoms už gražius žodžius
QUOTE(Wasara @ 2009 10 28, 11:21)
burbulinė, koks grožis Ar ilgai tiek paveikslėlių siuvinėjai?
Neilgai, visai neilgai, nes paveiksliukai tikrai nedidukai.QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 28, 01:47)
Čia sau šias kolekcijas pasiliksi ar keliaus dovanų?
Man ir tik man, visas šitas gėris liks man
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 28, 11:58)
Prašau neapmėtikit kiaušiniais
Dideliausi sveikinimai
burbuline čia sveikintinas požiūris siuvinėti ir sau pasilikti
Vat man klausimas iskilo. Ar kuri esat pati pasidariusi schemute is nuotraukos ir issiuvinejusi? Gal galite pasidalyti patirtimi? Kazkur skaiciau, kad nuotrauka reikia paryskinti....
Ačiū visoms už gražų žodį
SSamantaa šaunuolė tai tikrai. Atrodo amatų išnykimas negresia
PS.Vakar buvau vienoj parduotuvėj,Airijoj,kur viskas menam,rankdarbiam.Tai plaukai pasišiaušė. DMC siūliukai po 0.99euro. Kažkur 3.5lt
PS.Vakar buvau vienoj parduotuvėj,Airijoj,kur viskas menam,rankdarbiam.Tai plaukai pasišiaušė. DMC siūliukai po 0.99euro. Kažkur 3.5lt
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 11:59)
tai tu dar papigiam radai pas mus 1,3 euro
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 13:16)
tai tu dar papigiam radai pas mus 1,3 euro
Ale iš kur tokias kainas traukia. Nors,kai palygini atlyginimų ir kainų skirtumą Lt ir užsieny,tai čia labai pigiai gaunas.
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 12:19)
Ale iš kur tokias kainas traukia. Nors,kai palygini atlyginimų ir kainų skirtumą Lt ir užsieny,tai čia labai pigiai gaunas.
bet tai, kai žinai, kad gali pigiau gaut, tai širdį skauda tuos 1,3 euro mokėt
Nesulaukiu niekaip aš savo siuntiko, o laikas jau spaudžia, tai nuvariau nusipirkau kelis trūkstamus anchor po 1,11 euro
QUOTE(Toli @ 2009 10 27, 22:47)
Paskaiciau ir emiau dainuoti U2 dainos eilute But I still haven't found what I'm looking for...
Aciu uz nuomones. Siaip galvojau, ir prisipazinau sau, kad metriku as is tikruju nemegstu, ypac visokiu peduciu, rankuciu, pilku vaikuciu, batuku ir panasiai. Ir kaip Dvi rase, nenoretusi grazaus paveiksliuko darkyti raidemis. Nusprendziau siuvineti siaip paveiksliuka, bet koki, tai cia jau klausimas, bet bus kazkas subtilaus ant lino. Siaip dabar siuvineju Kaledinius atvirukus. Vienas baigtas, kito liko backtitchas, o kitas pradetas. Tai kai pabaigsiu su Kalediniais, imsiuos to dziaugsmelio.
Aciu uz nuomones. Siaip galvojau, ir prisipazinau sau, kad metriku as is tikruju nemegstu, ypac visokiu peduciu, rankuciu, pilku vaikuciu, batuku ir panasiai. Ir kaip Dvi rase, nenoretusi grazaus paveiksliuko darkyti raidemis. Nusprendziau siuvineti siaip paveiksliuka, bet koki, tai cia jau klausimas, bet bus kazkas subtilaus ant lino. Siaip dabar siuvineju Kaledinius atvirukus. Vienas baigtas, kito liko backtitchas, o kitas pradetas. Tai kai pabaigsiu su Kalediniais, imsiuos to dziaugsmelio.
Aš išsiuvinėjus jų tokią galybę ir mieliau į kuklesnius žiūriu Man šis labai mielas, kažkuri jau tokį siuvinėjo
gal ką dailaus dvynukam turit pasiūlyt
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 27, 23:25)
Šiek tiek pabaigtuvių:
Nuostabu, kaip visad labai skoninga