Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Prašau neapmėtikit kiaušiniais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noriu įrodyti(pasirodyti biggrin.gif ), kad tarp vaikų siuvinėjimas nevadinamas "nesamone"
Lietuviškame "Simpsonu" žurnale aš laimėjau puikią knygą
user posted image
Ją atnešė katik biggrin.gif Dar "smirdi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Laimėjau ne su kokiu piešiniu ar pan. O su išsiuvinėtais simpsonais ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 28 spalio 2009 - 10:00
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 28, 00:25)
Šiek tiek pabaigtuvių:

na jau taip gražu, kad pagirsiu dar kartą wub.gif wub.gif neišeina nei vieno išskirti iš visų, nes kiekvienas savaip tobulas thumbup.gif

Kaktusine, labai dailios tavo orchidėjos. Man net gražu, kad medžiagos ir siuvinio spalvos smarkiai nesiskiria, nes toks švelnus darbelis gaunasi wub.gif
Atsakyti
Labai labai dėkui visoms už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Wasara @ 2009 10 28, 11:21)
burbulinė, koks grožis  wub.gif Ar ilgai tiek paveikslėlių siuvinėjai?
Neilgai, visai neilgai, nes paveiksliukai tikrai nedidukai.
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 28, 01:47)
Čia sau šias kolekcijas pasiliksi ar keliaus dovanų?  mirksiukas.gif
Man ir tik man, visas šitas gėris liks man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 28, 11:58)
Prašau neapmėtikit kiaušiniais  lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif

burbuline čia sveikintinas požiūris lotuliukas.gif lotuliukas.gif siuvinėti ir sau pasilikti
Atsakyti
Vat man klausimas iskilo. Ar kuri esat pati pasidariusi schemute is nuotraukos ir issiuvinejusi? Gal galite pasidalyti patirtimi? Kazkur skaiciau, kad nuotrauka reikia paryskinti.... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražų žodįblush2.gif blush2.gif
Atsakyti
SSamantaa šaunuolė tai tikrai. 4u.gif Atrodo amatų išnykimas negresia thumbup.gif

PS.Vakar buvau vienoj parduotuvėj,Airijoj,kur viskas menam,rankdarbiam.Tai plaukai pasišiaušė. DMC siūliukai po 0.99euro. blink.gif Kažkur 3.5lt mega_shok.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 28 spalio 2009 - 12:00
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 11:59)
PS.Vakar buvau vienoj parduotuvėj,Airijoj,kur viskas menam,rankdarbiam.Tai plaukai pasišiaušė. DMC siūliukai po 0.99euro. blink.gif Kažkur 3.5lt mega_shok.gif  fool.gif

tai tu dar papigiam radai cool.gif pas mus 1,3 euro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 13:16)
tai tu dar papigiam radai  cool.gif pas mus 1,3 euro  cool.gif

Ale iš kur tokias kainas traukia. g.gif Nors,kai palygini atlyginimų ir kainų skirtumą Lt ir užsieny,tai čia labai pigiai gaunas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 28, 12:19)
Ale iš kur tokias kainas traukia. g.gif Nors,kai palygini atlyginimų ir kainų skirtumą Lt ir užsieny,tai čia labai pigiai gaunas. blink.gif

bet tai, kai žinai, kad gali pigiau gaut, tai širdį skauda tuos 1,3 euro mokėt blush2.gif
Atsakyti
Nesulaukiu niekaip aš savo siuntiko, o laikas jau spaudžia, tai nuvariau nusipirkau kelis trūkstamus anchor po 1,11 euro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 27, 22:47)
Paskaiciau ir emiau dainuoti U2 dainos eilute But I still haven't found what I'm looking for...  smile.gif
Aciu uz nuomones.  4u.gif Siaip galvojau, ir prisipazinau sau, kad metriku as is tikruju nemegstu, ypac visokiu peduciu, rankuciu, pilku vaikuciu, batuku ir panasiai.  blush2.gif Ir kaip Dvi rase, nenoretusi grazaus paveiksliuko darkyti raidemis. Nusprendziau siuvineti siaip paveiksliuka, bet koki, tai cia jau klausimas, bet bus kazkas subtilaus ant lino. Siaip dabar siuvineju Kaledinius atvirukus. Vienas baigtas, kito liko backtitchas, o kitas pradetas.  lotuliukas.gif Tai kai pabaigsiu su Kalediniais, imsiuos to dziaugsmelio.  biggrin.gif

Aš išsiuvinėjus jų tokią galybę ir mieliau į kuklesnius žiūriu blush2.gif Man šis labai mielas, kažkuri jau tokį siuvinėjo wub.gif
user posted image

gal ką dailaus dvynukam turit pasiūlyt g.gif
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 27, 23:25)
Šiek tiek pabaigtuvių:

Nuostabu, kaip visad labai skoninga wub.gif
Atsakyti