Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

vastulka, labai dailūs paveikslėliai wub.gif

zundyte, schemą gali išsisaugot pdf formatu savo kompiuteryje. Atsidarai norimą paveikslėlį, tada eini File -> Save Page As...
Atsakyti
QUOTE(Wasara @ 2009 10 27, 23:54)
vastulka, labai dailūs paveikslėliai wub.gif

zundyte, schemą gali išsisaugot pdf formatu savo kompiuteryje. Atsidarai norimą paveikslėlį, tada eini File -> Save Page As...

Vastulka, rimtai saunuole, toks kilnus tikslas. 4u.gif

Man ir be save as Adobe atidare. Nors jie ne mano stichija, bet kai ismete spalvu rakta, tai oooo mamyte... doh.gif
Atsakyti
O tu pasižiūrėk, kokio jie dydžio, tie paveiksliukai biggrin.gif

Kadangi kitas mano hobis yra multikų tempimas, tai neturiu bėdų ir tas schemas parsitempti smile.gif spaudžiu dešinį pelės klavišą ant paveikslėlio ir pasirenku "Download with...
Atsakyti
Šiek tiek pabaigtuvių:

Kam - Kalėdos, kam - Velykos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Praiseworthy Stitches "Bunny Eggs", linas 32 ct (spalva Confederate Gray), 53 x 35 kryžiukų, 7 DMC spalvos ir Mill Hill karoliukai, su rėmu - 14 x 17 cm.

user posted image user posted image

The Prairie Schooler "Woodland Sampling", evenweave'as rusvas 28 ct, 6 DMC spalvos, 35 x 35 kryžiukų, su rėmu - 15 x 15 cm.

user posted image user posted image

EEF "Petite examplary", linas Natural 32 ct, 35 x 35 kryžiukų, 13 x 13 cm.

user posted image
Atsakyti
Burbuline, kaip gražu wub.gif Čia sau šias kolekcijas pasiliksi ar keliaus dovanų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Po visų darbų kukliai pasirodysiu, ne visai pavyko taip, kaip norėjosi, susilieja visos orchės su medžiaga. Išdarkytas Lanarte Three Orchids smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kaktusine, Labai gražios orchidėjos... bigsmile.gif

Burbuline, labai gražūs darbeliai, tokie mieli... 4u.gif

Šiandien jau bus pabaigti rėminti mano bonzajus ir metrikas, tik kada aš į Vilnių nusibelsiu jų pasiimti... cry.gif Taip noriu pamatyti kaip gavosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 10 28, 08:46)
Išdarkytas Lanarte Three Orchids smile.gif

Kodėl išdarkytas? smile.gif Man tai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Kaktusine
Išdarkytas? Man viskas gražu ... wub.gif wub.gif
burbulinė
Darbeliai tavo gražūs, kai ir bepridursi.
Pagirt labai noriu už tavo siuvinio "demonstracja" Visos tos voveraites, graikiški riešutai ir žolelės(gal nenusišnekėjau biggrin.gif) labai gražiai atrodo tarp šiu siuvinuku 4u.gif
Atsakyti
Trūksta raidžių, kelių 'hieroglifų' ir dar kažkokio kvadrato, kurių nemėgstu, dienos šviesoj labiau susilieja, net bs uždėjau. Norėjau dar ir Two orchids daryti, bet atšoko fantazija.
Užtai pirmą kartą pabandžiau ant ewenveave siuvinėti, tai Aidą padėjau į gilų kampą smile.gif dabar laukiu lino.
Atsakyti
burbulinė, koks grožis wub.gif Ar ilgai tiek paveikslėlių siuvinėjai?
Kaktusine, labai gražios orchidėjos wub.gif
Atsakyti
Ech, na ir grazus jusu visu darbeliai. Net pavydas bamba grauzia. . Puikumelis. Ziuriu ir ziuriu ir man vis negana. Akys isvarves.
Atsakyti