vastulka, labai dailūs paveikslėliai
zundyte, schemą gali išsisaugot pdf formatu savo kompiuteryje. Atsidarai norimą paveikslėlį, tada eini File -> Save Page As...
QUOTE(Wasara @ 2009 10 27, 23:54)
vastulka, labai dailūs paveikslėliai
zundyte, schemą gali išsisaugot pdf formatu savo kompiuteryje. Atsidarai norimą paveikslėlį, tada eini File -> Save Page As...
Vastulka, rimtai saunuole, toks kilnus tikslas.
Man ir be save as Adobe atidare. Nors jie ne mano stichija, bet kai ismete spalvu rakta, tai oooo mamyte...
O tu pasižiūrėk, kokio jie dydžio, tie paveiksliukai
Kadangi kitas mano hobis yra multikų tempimas, tai neturiu bėdų ir tas schemas parsitempti spaudžiu dešinį pelės klavišą ant paveikslėlio ir pasirenku "Download with...
Kadangi kitas mano hobis yra multikų tempimas, tai neturiu bėdų ir tas schemas parsitempti spaudžiu dešinį pelės klavišą ant paveikslėlio ir pasirenku "Download with...
Šiek tiek pabaigtuvių:
Kam - Kalėdos, kam - Velykos...
Praiseworthy Stitches "Bunny Eggs", linas 32 ct (spalva Confederate Gray), 53 x 35 kryžiukų, 7 DMC spalvos ir Mill Hill karoliukai, su rėmu - 14 x 17 cm.
The Prairie Schooler "Woodland Sampling", evenweave'as rusvas 28 ct, 6 DMC spalvos, 35 x 35 kryžiukų, su rėmu - 15 x 15 cm.
EEF "Petite examplary", linas Natural 32 ct, 35 x 35 kryžiukų, 13 x 13 cm.
Kam - Kalėdos, kam - Velykos...
Praiseworthy Stitches "Bunny Eggs", linas 32 ct (spalva Confederate Gray), 53 x 35 kryžiukų, 7 DMC spalvos ir Mill Hill karoliukai, su rėmu - 14 x 17 cm.
The Prairie Schooler "Woodland Sampling", evenweave'as rusvas 28 ct, 6 DMC spalvos, 35 x 35 kryžiukų, su rėmu - 15 x 15 cm.
EEF "Petite examplary", linas Natural 32 ct, 35 x 35 kryžiukų, 13 x 13 cm.
Burbuline, kaip gražu Čia sau šias kolekcijas pasiliksi ar keliaus dovanų?
Po visų darbų kukliai pasirodysiu, ne visai pavyko taip, kaip norėjosi, susilieja visos orchės su medžiaga. Išdarkytas Lanarte Three Orchids
Kaktusine, Labai gražios orchidėjos...
Burbuline, labai gražūs darbeliai, tokie mieli...
Šiandien jau bus pabaigti rėminti mano bonzajus ir metrikas, tik kada aš į Vilnių nusibelsiu jų pasiimti... Taip noriu pamatyti kaip gavosi...
Burbuline, labai gražūs darbeliai, tokie mieli...
Šiandien jau bus pabaigti rėminti mano bonzajus ir metrikas, tik kada aš į Vilnių nusibelsiu jų pasiimti... Taip noriu pamatyti kaip gavosi...
QUOTE(Kaktusine @ 2009 10 28, 08:46)
Išdarkytas Lanarte Three Orchids
Kodėl išdarkytas? Man tai gražu
Kaktusine
Išdarkytas? Man viskas gražu ...
burbulinė
Darbeliai tavo gražūs, kai ir bepridursi.
Pagirt labai noriu už tavo siuvinio "demonstracja" Visos tos voveraites, graikiški riešutai ir žolelės(gal nenusišnekėjau ) labai gražiai atrodo tarp šiu siuvinuku
Išdarkytas? Man viskas gražu ...
burbulinė
Darbeliai tavo gražūs, kai ir bepridursi.
Pagirt labai noriu už tavo siuvinio "demonstracja" Visos tos voveraites, graikiški riešutai ir žolelės(gal nenusišnekėjau ) labai gražiai atrodo tarp šiu siuvinuku
Trūksta raidžių, kelių 'hieroglifų' ir dar kažkokio kvadrato, kurių nemėgstu, dienos šviesoj labiau susilieja, net bs uždėjau. Norėjau dar ir Two orchids daryti, bet atšoko fantazija.
Užtai pirmą kartą pabandžiau ant ewenveave siuvinėti, tai Aidą padėjau į gilų kampą dabar laukiu lino.
Užtai pirmą kartą pabandžiau ant ewenveave siuvinėti, tai Aidą padėjau į gilų kampą dabar laukiu lino.
burbulinė, koks grožis Ar ilgai tiek paveikslėlių siuvinėjai?
Kaktusine, labai gražios orchidėjos
Kaktusine, labai gražios orchidėjos
Ech, na ir grazus jusu visu darbeliai. Net pavydas bamba grauzia. . Puikumelis. Ziuriu ir ziuriu ir man vis negana. Akys isvarves.