Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Nimue diedukas ir pagalvėlės pasakiškos wub.gif wub.gif wub.gif
Toli
Jau radai ko ieškojai?
Atsakyti
Labai labai aciu visoms uz pagyras staltiesei 4u.gif as pati ja taip pat esu susizavejus, apsiseilinus vis ziuriu..... blush2.gif taip kad priimtas sprendimas (visas nuraminsiu dabar lotuliukas.gif ) mano staltiese nebedovanojama liks man mirksiukas.gif

...ir jau jau " sedau" ant kalediniu dovanu.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 27 spalio 2009 - 18:05
libaja, labai gražios rožės thumbup.gif
Gytė, nuostabi staltiesė wub.gif
Little angel, koks grožis wub.gif Maišas tai fantastika wub.gif
Eglužė žiemos, pasakiškas paveikslėlis wub.gif pamačiau ir pati užsimaniau kada nors tokį išsisiuvinėt smile.gif
tiesiog3, reiks paieškot, kas siuvinėjo. Labai įdomu, kaip užbaigė. O aš tą namelį pamačiau ir supratau, kad nenurimsiu, kol neišsisiuvinėsiu smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kirvarpa*: 27 spalio 2009 - 18:54
Na, auksarankės!

Visų labai nuostabūs darbeliai, net nepajėgiu išvardinti. Visoms po 4u.gif wub.gif thumbup.gif .

Pasirodau su savo "grand lotuliukas.gif " darbeliais.

Pirmi du "Gerumo virusiukui":

user posted image

user posted image

Kiti du VUVL Onkologinio sk. ligoniukams:

user posted image

user posted image

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
vastulka
Nu tu ir nudžiuginsi vaikučius wub.gif wub.gif
Puiki akcija wub.gif
Labai faini darbai smile.gif
Atsakyti
Vastulka, šaunuolė esi. wub.gif
Atsakyti
labai gražūs paveikslėliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 27, 15:44)

ZMama, kai nori viskas imanoma  thumbup.gif

ar patenkinti buvo dovana?  bigsmile.gif
o pirmasis tavo darbelis ..  doh.gif nu ir drasos pas tave, pirma ir is karto toki dideli  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

sakė, kad taip, o kaip iš tikrųjų nežinau mirksiukas.gif

tai, kad šis jau 3 darbelis, prieš tai 2 irgi buvau įmetusi (su mike pūkuotuku ir metrikas, vaikas su meškučiu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau, ar cia tik man naujiena, ar ir jus dar nematet. Pasiziurekit, kokiu groziu radau uz dyka. Ir dar raso, kad karts nuo karto keiciasi

Free scemos heaven and earth designs
Atsakyti
kaip suprantu ,tai tik atsispausdint schemą galima,man nesisiunčia niekas, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 27, 18:30)
Nimue diedukas ir pagalvėlės pasakiškos  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Toli
Jau radai ko ieškojai?

Paskaiciau ir emiau dainuoti U2 dainos eilute But I still haven't found what I'm looking for... smile.gif
Aciu uz nuomones. 4u.gif Siaip galvojau, ir prisipazinau sau, kad metriku as is tikruju nemegstu, ypac visokiu peduciu, rankuciu, pilku vaikuciu, batuku ir panasiai. blush2.gif Ir kaip Dvi rase, nenoretusi grazaus paveiksliuko darkyti raidemis. Nusprendziau siuvineti siaip paveiksliuka, bet koki, tai cia jau klausimas, bet bus kazkas subtilaus ant lino. Siaip dabar siuvineju Kaledinius atvirukus. Vienas baigtas, kito liko backtitchas, o kitas pradetas. lotuliukas.gif Tai kai pabaigsiu su Kalediniais, imsiuos to dziaugsmelio. biggrin.gif
Atsakyti