Nimue diedukas ir pagalvėlės pasakiškos
Toli
Jau radai ko ieškojai?
libaja, labai gražios rožės
Gytė, nuostabi staltiesė
Little angel, koks grožis Maišas tai fantastika
Eglužė žiemos, pasakiškas paveikslėlis pamačiau ir pati užsimaniau kada nors tokį išsisiuvinėt
tiesiog3, reiks paieškot, kas siuvinėjo. Labai įdomu, kaip užbaigė. O aš tą namelį pamačiau ir supratau, kad nenurimsiu, kol neišsisiuvinėsiu
Gytė, nuostabi staltiesė
Little angel, koks grožis Maišas tai fantastika
Eglužė žiemos, pasakiškas paveikslėlis pamačiau ir pati užsimaniau kada nors tokį išsisiuvinėt
tiesiog3, reiks paieškot, kas siuvinėjo. Labai įdomu, kaip užbaigė. O aš tą namelį pamačiau ir supratau, kad nenurimsiu, kol neišsisiuvinėsiu
Na, auksarankės!
Visų labai nuostabūs darbeliai, net nepajėgiu išvardinti. Visoms po .
Pasirodau su savo "grand " darbeliais.
Pirmi du "Gerumo virusiukui":
Kiti du VUVL Onkologinio sk. ligoniukams:
Visų labai nuostabūs darbeliai, net nepajėgiu išvardinti. Visoms po .
Pasirodau su savo "grand " darbeliais.
Pirmi du "Gerumo virusiukui":
Kiti du VUVL Onkologinio sk. ligoniukams:
vastulka
Nu tu ir nudžiuginsi vaikučius
Puiki akcija
Labai faini darbai
Nu tu ir nudžiuginsi vaikučius
Puiki akcija
Labai faini darbai
Vastulka, šaunuolė esi.
labai gražūs paveikslėliai
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 27, 15:44)
ZMama, kai nori viskas imanoma
ar patenkinti buvo dovana?
o pirmasis tavo darbelis .. nu ir drasos pas tave, pirma ir is karto toki dideli
sakė, kad taip, o kaip iš tikrųjų nežinau
tai, kad šis jau 3 darbelis, prieš tai 2 irgi buvau įmetusi (su mike pūkuotuku ir metrikas, vaikas su meškučiu)
Nezinau, ar cia tik man naujiena, ar ir jus dar nematet. Pasiziurekit, kokiu groziu radau uz dyka. Ir dar raso, kad karts nuo karto keiciasi
Free scemos heaven and earth designs
Free scemos heaven and earth designs
kaip suprantu ,tai tik atsispausdint schemą galima,man nesisiunčia niekas,
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 27, 18:30)
Paskaiciau ir emiau dainuoti U2 dainos eilute But I still haven't found what I'm looking for...
Aciu uz nuomones. Siaip galvojau, ir prisipazinau sau, kad metriku as is tikruju nemegstu, ypac visokiu peduciu, rankuciu, pilku vaikuciu, batuku ir panasiai. Ir kaip Dvi rase, nenoretusi grazaus paveiksliuko darkyti raidemis. Nusprendziau siuvineti siaip paveiksliuka, bet koki, tai cia jau klausimas, bet bus kazkas subtilaus ant lino. Siaip dabar siuvineju Kaledinius atvirukus. Vienas baigtas, kito liko backtitchas, o kitas pradetas. Tai kai pabaigsiu su Kalediniais, imsiuos to dziaugsmelio.