Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

na mergaitės gal jau nustokit su tais savo GROOOOOOOOOOOOŽIAIS čia rodytis, o tai jau turėsiu eit pas gydytoją kad žandikaulį atvėpusį kaip nors sutvarkytų g.gif nu labai labai dailūs visi paskutiniai darbeliai (net nesinori tiek daug vardinti visus po vieną) 4u.gif šaunuolės, taip ir kyla noras kažką daryti thumbup.gif (gaila kad tik kyla o daryt dar nieko nedarau) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 27, 13:49)
Pasirodau jau su įrėmintu ir padovanotu naujausiu darbeliu

Išduok paslaptį, kur taip gražiai įrėmino, ir kiek kainavo? blush2.gif

Myliu Nimue dizainus wub.gif ne visus, bet taviškis pijokėlis labai mielas: tiek ta paraudus nosytė, tiek šmaikšti šukuosena biggrin.gif Dailiai atrodo, ir labai viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 27, 13:49)
Pasirodau jau su įrėmintu ir padovanotu naujausiu darbeliu

Fantastinis dziedulis wub.gif ploja.gif ploja.gif Gali nufotkinti iš arčiau ir parodyti kaip siuvinėjai sagas? Kreiniku siuvinėjai ar AVAS?
Atsakyti
Jetus koks gražumas wub.gif
Atsakyti
paprastu metaliniu siūlu, jei neklystu Madeira. Kitam darbui nusipirkus DMC metalinio, tai vos nenusišoviau gun_bandana.gif gun_bandana.gif Metalinis nutrūkdavo ir nutrūkdavo ir kad nebūt mažai dar išsisukdavo,t.y. metalikas sau, prilaikantys siūlai sau. AVAS neradau, o ir GA nežino kas tai. Schemą daugmaž išsiverčiau ir parinkau pagal save.

Rėminau Laisvės pr. netoli Juozapo pasažo, kaina apie 33 Lt

Gėda prisipažint, bet ne visus BS padariau ant švarko. Šiaip nesimato, bet norint prikibti, tai būtų galima blush2.gif Juodai užkniso jį daryti, o dar kai reikia į kryžiuko vidury doh.gif , adara tai nelenda. Bet džiaugiausi, kad galvos BS dariau tik ją išsiuvinėjus, tai pabaigoj jau vis guodžiausi, kad "ačiū dievui" jog dalis jau padaryta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 27 spalio 2009 - 13:42
Labutis, gražūs jūsų darbeliai. wub.gif

O aš vakar bandžiau siuvinėti paukštelius, ale gi per tamsu dabar, o šviesos nedeginsi visą dieną. Tai nuvariau į GA ir nusipirkau baltos aidos atraižą (ten būna likučių ar kaip pavadinti) ir ant jos man kaip tik išeis burlaiviai. Dar siūliukus pirkau ir visą vakarą vyniojau juos ant ričių.

Va šitie:
user posted image
Atsakyti
Bus gražu, bet kas čia pasidarė g.gif daug ką traukia ant jūrinės temos blink.gif , Gal atostogų jau reikia? biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gera čia užsukti ir pavėpsot 4u.gif. Ir įkvėpimas siuvinėti atsiranda. Labai gražūs visų darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 27, 13:50)
Bus gražu, bet kas čia pasidarė g.gif daug ką traukia ant jūrinės temos blink.gif , Gal atostogų jau reikia? biggrin.gif

Aš neseniai grįžau po atostogų ir dar vienos netoli (nuo gruodžio vidurio). PAs mus taip priimta, dalinti atostogas pusiau.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 27, 16:04)
Aš neseniai grįžau po atostogų ir dar vienos netoli (nuo gruodžio vidurio). PAs mus taip priimta, dalinti atostogas pusiau.

Tai vėl kur egzotiškai? poster_offtopic.gif

Aš ir norėjau Veneciją, bet apsigalvojau. Nes atsirado kitokių, gražesnių ir ne su vandeniu susijusių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 27 spalio 2009 - 14:19
Va ka reiskia neuzsukti pora dienu, tai dabar jau kaip pasizvalgiaaaauuu tai user posted image

Rasiux, tvo mokine tikra saunuole... kaip devyneriu metu mergaitei tai stulbinantis rezultatas 4u.gif

beladona, suzavejo tavo darbas thumbup.gif man labiausiai patiko, kad ganetinai lengvas paveikslas, ir pasportas taip puikiai dera su "sunkesniu" remu ..bendras vaizdas liuks thumbup.gif

Wasara, kazkuri pamenu jau buvo siuvinejusi panasu namuka ... as ir pati labai noreciau tokio .. bet nesiryztu net pradet blush2.gif

nelle, si darba ir as buvau nuziurejusi ,,, tik pamenu, ten man dar kazkas neaisku buvo ... g.gif tau ten daugiau klausimu nekyla?

ZMama, kai nori viskas imanoma thumbup.gif ar patenkinti buvo dovana? bigsmile.gif
o pirmasis tavo darbelis .. doh.gif nu ir drasos pas tave, pirma ir is karto toki dideli thumbup.gif

Florestina, kaip smagu matyti uzbaigta tulpes thumbup.gif gi visa procesa maciau, praktiskai ir susigyvenau su jomis biggrin.gif lauksiu ireminto :...

libaja, patinka ir man sios rozes ... gal kada nors ir as griebsiu dovanai issiuvinet ...ar ilgai uztrukai? bigsmile.gif

little angel, kokie zuikiaaaaaiii wub.gif thumbup.gif

Egluze ziemos
, fainas pijokelis ... thumbup.gif ir remas labai dera .... as isnesiau savo metrika reminti ir dabar taip neramu, ar tiks ar tik sugadins visa vaizda unsure.gif

gyte, nu jau baisiai nebegirsiu nes ir taip jau prigyriau lotuliukas.gif galutinis rezultatas thumbup.gif o dovanot as nedovanociau, man gaila butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 27 spalio 2009 - 14:44
Egluze Ziemos, labai labai fainas diedukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti