na mergaitės gal jau nustokit su tais savo GROOOOOOOOOOOOŽIAIS čia rodytis, o tai jau turėsiu eit pas gydytoją kad žandikaulį atvėpusį kaip nors sutvarkytų nu labai labai dailūs visi paskutiniai darbeliai (net nesinori tiek daug vardinti visus po vieną) šaunuolės, taip ir kyla noras kažką daryti (gaila kad tik kyla o daryt dar nieko nedarau)
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 27, 13:49)
Pasirodau jau su įrėmintu ir padovanotu naujausiu darbeliu
Išduok paslaptį, kur taip gražiai įrėmino, ir kiek kainavo?
Myliu Nimue dizainus ne visus, bet taviškis pijokėlis labai mielas: tiek ta paraudus nosytė, tiek šmaikšti šukuosena Dailiai atrodo, ir labai viskas super
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 27, 13:49)
Pasirodau jau su įrėmintu ir padovanotu naujausiu darbeliu
Fantastinis dziedulis Gali nufotkinti iš arčiau ir parodyti kaip siuvinėjai sagas? Kreiniku siuvinėjai ar AVAS?
Jetus koks gražumas
paprastu metaliniu siūlu, jei neklystu Madeira. Kitam darbui nusipirkus DMC metalinio, tai vos nenusišoviau Metalinis nutrūkdavo ir nutrūkdavo ir kad nebūt mažai dar išsisukdavo,t.y. metalikas sau, prilaikantys siūlai sau. AVAS neradau, o ir GA nežino kas tai. Schemą daugmaž išsiverčiau ir parinkau pagal save.
Rėminau Laisvės pr. netoli Juozapo pasažo, kaina apie 33 Lt
Gėda prisipažint, bet ne visus BS padariau ant švarko. Šiaip nesimato, bet norint prikibti, tai būtų galima Juodai užkniso jį daryti, o dar kai reikia į kryžiuko vidury , adara tai nelenda. Bet džiaugiausi, kad galvos BS dariau tik ją išsiuvinėjus, tai pabaigoj jau vis guodžiausi, kad "ačiū dievui" jog dalis jau padaryta
Rėminau Laisvės pr. netoli Juozapo pasažo, kaina apie 33 Lt
Gėda prisipažint, bet ne visus BS padariau ant švarko. Šiaip nesimato, bet norint prikibti, tai būtų galima Juodai užkniso jį daryti, o dar kai reikia į kryžiuko vidury , adara tai nelenda. Bet džiaugiausi, kad galvos BS dariau tik ją išsiuvinėjus, tai pabaigoj jau vis guodžiausi, kad "ačiū dievui" jog dalis jau padaryta
Labutis, gražūs jūsų darbeliai.
O aš vakar bandžiau siuvinėti paukštelius, ale gi per tamsu dabar, o šviesos nedeginsi visą dieną. Tai nuvariau į GA ir nusipirkau baltos aidos atraižą (ten būna likučių ar kaip pavadinti) ir ant jos man kaip tik išeis burlaiviai. Dar siūliukus pirkau ir visą vakarą vyniojau juos ant ričių.
Va šitie:
O aš vakar bandžiau siuvinėti paukštelius, ale gi per tamsu dabar, o šviesos nedeginsi visą dieną. Tai nuvariau į GA ir nusipirkau baltos aidos atraižą (ten būna likučių ar kaip pavadinti) ir ant jos man kaip tik išeis burlaiviai. Dar siūliukus pirkau ir visą vakarą vyniojau juos ant ričių.
Va šitie:
Bus gražu, bet kas čia pasidarė daug ką traukia ant jūrinės temos , Gal atostogų jau reikia?
Kaip gera čia užsukti ir pavėpsot . Ir įkvėpimas siuvinėti atsiranda. Labai gražūs visų darbeliai
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 27, 13:50)
Bus gražu, bet kas čia pasidarė daug ką traukia ant jūrinės temos , Gal atostogų jau reikia?
Aš neseniai grįžau po atostogų ir dar vienos netoli (nuo gruodžio vidurio). PAs mus taip priimta, dalinti atostogas pusiau.
QUOTE(Florestina @ 2009 10 27, 16:04)
Aš neseniai grįžau po atostogų ir dar vienos netoli (nuo gruodžio vidurio). PAs mus taip priimta, dalinti atostogas pusiau.
Tai vėl kur egzotiškai?
Aš ir norėjau Veneciją, bet apsigalvojau. Nes atsirado kitokių, gražesnių ir ne su vandeniu susijusių
Va ka reiskia neuzsukti pora dienu, tai dabar jau kaip pasizvalgiaaaauuu tai
Rasiux, tvo mokine tikra saunuole... kaip devyneriu metu mergaitei tai stulbinantis rezultatas
beladona, suzavejo tavo darbas man labiausiai patiko, kad ganetinai lengvas paveikslas, ir pasportas taip puikiai dera su "sunkesniu" remu ..bendras vaizdas liuks
Wasara, kazkuri pamenu jau buvo siuvinejusi panasu namuka ... as ir pati labai noreciau tokio .. bet nesiryztu net pradet
nelle, si darba ir as buvau nuziurejusi ,,, tik pamenu, ten man dar kazkas neaisku buvo ... tau ten daugiau klausimu nekyla?
ZMama, kai nori viskas imanoma ar patenkinti buvo dovana?
o pirmasis tavo darbelis .. nu ir drasos pas tave, pirma ir is karto toki dideli
Florestina, kaip smagu matyti uzbaigta tulpes gi visa procesa maciau, praktiskai ir susigyvenau su jomis lauksiu ireminto :...
libaja, patinka ir man sios rozes ... gal kada nors ir as griebsiu dovanai issiuvinet ...ar ilgai uztrukai?
little angel, kokie zuikiaaaaaiii
Egluze ziemos, fainas pijokelis ... ir remas labai dera .... as isnesiau savo metrika reminti ir dabar taip neramu, ar tiks ar tik sugadins visa vaizda
gyte, nu jau baisiai nebegirsiu nes ir taip jau prigyriau galutinis rezultatas o dovanot as nedovanociau, man gaila butu
Rasiux, tvo mokine tikra saunuole... kaip devyneriu metu mergaitei tai stulbinantis rezultatas
beladona, suzavejo tavo darbas man labiausiai patiko, kad ganetinai lengvas paveikslas, ir pasportas taip puikiai dera su "sunkesniu" remu ..bendras vaizdas liuks
Wasara, kazkuri pamenu jau buvo siuvinejusi panasu namuka ... as ir pati labai noreciau tokio .. bet nesiryztu net pradet
nelle, si darba ir as buvau nuziurejusi ,,, tik pamenu, ten man dar kazkas neaisku buvo ... tau ten daugiau klausimu nekyla?
ZMama, kai nori viskas imanoma ar patenkinti buvo dovana?
o pirmasis tavo darbelis .. nu ir drasos pas tave, pirma ir is karto toki dideli
Florestina, kaip smagu matyti uzbaigta tulpes gi visa procesa maciau, praktiskai ir susigyvenau su jomis lauksiu ireminto :...
libaja, patinka ir man sios rozes ... gal kada nors ir as griebsiu dovanai issiuvinet ...ar ilgai uztrukai?
little angel, kokie zuikiaaaaaiii
Egluze ziemos, fainas pijokelis ... ir remas labai dera .... as isnesiau savo metrika reminti ir dabar taip neramu, ar tiks ar tik sugadins visa vaizda
gyte, nu jau baisiai nebegirsiu nes ir taip jau prigyriau galutinis rezultatas o dovanot as nedovanociau, man gaila butu
Egluze Ziemos, labai labai fainas diedukas