QUOTE(Donalita @ 2009 10 26, 19:08)
Tai negi į spintą kišti
Vaikystėje tėvų namuose atsimenu viena daili staltiesėlė būdavo patiesta ant žemos ilgos spintelės priešais didįjį veidrodį, viena - sekcijos nišoje, o dar viena svetainėje ant kavos stalelio. Kai jos susitepdavo ir prireikdavo išskalbti, smagu būdavo iš spintos išsitraukti ir pasirinkti kitas. Kuriam laikui, kol akis apsiprasdavo, namai tarsi pagražėdavo
Žinoma, praktiškiau būtų, jei staltiesėlės būtų siuvinėjamos ne ant baltos kanvos.
I spinta nekisiu
nesu tokia
niekaip neapsisprendziu ar dovanot kaip buvau zadejus ar sau pasilikt ant komodos patiest. Kadangi ketinimu mano tas asmuo kuriam ketinau dovanot nezino, tai baisiai jau didele pagunda ja pasilikt, nes labai jau ji man patinka
Beje, ji cia ant lino siuvineta, ne ant kanvos. Ir buvo tooookios lino spalvos, kad arba balta reik pirkt arba isvis nedaryt nes bus tragedija, t.y. gaila darbo. Taip kad yra balta. O pagal motyva tai net abejoju ar ant kokios kitos spalvos jis graziai ziuretusi toks pastelinis ir pakankamai sviesiu daug ploteliu.... Na cia jau kiekvieno skonis skirtingas
Papildyta:
QUOTE(ambere @ 2009 10 26, 19:04)
ar visad kai siūvinėjat perkat siūlus tokius kokie yra schemose parašyti ar ne? nes aš tai nelabai žiūriu į tai .
As visada stengiuosi atsizvelgt i rekomendacijas schemoj, bet pamegau labai MADEIRA siuliukus , tai jei nurodyti kitos firmos visada konvertuoju i MADEIRA. Rezultatu dar nenusivyliau