Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(nelle @ 2009 10 26, 10:57)
Dzeine, baik seiliotis ir eik siuvinet mirksiukas.gif  4u.gif

aš po peties operasijos, tai kai baigsis reabilitacija, tik siusiu, siusiu, siusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(nelle @ 2009 10 26, 13:01)
Upss, atsiprasau, jei ka ne taip parasiau 4u.gif .Esu nauja cia pas jus ax.gif

smile.gif nieko tokio aš nepikstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 26, 15:32)
Gal kas žinot ar rado Slate blue DMC spalva?
Tik pavadinimą žinau, o kodo - ne . Visur išieškojau unsure.gif

03010, Slate Blue, 413, iš čia
bet gali būti ne tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 26, 09:27)
Labai grazu smile.gif pati esu irgi siuos ziedus nusiziurejusi, bet nesumastau kur panaudot....... doh.gif  o pati kur  panaudosi? thumbup.gif

Dovanosiu draugei. Pati išsirinko, tikrai džiaugsis. Jau nunešiau rėminti.
Atsakyti
Pagaliau prisedau prie kompo ir kiek jau spejusios grozybiu pridet 4u.gif
Libaja,labai grazios rozes,nemazai darbelio buta 4u.gif
Gyte,na nezinau tokia grazia staltiese ir man butu gaila ant stalo tiesti,dar tiek darbo ideta 4u.gif Nepirktine visgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 10 26, 17:32)
03010,   Slate Blue,          413, iš čia
bet gali būti ne tas 4u.gif

Taip , ši spalva smile.gif
Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Net nežinau kaip atsidekoti, labai didelę paslauga padarėt smile.gif smile.gif smile.gif
Ačiū dar karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 26 spalio 2009 - 17:43
QUOTE(libaja @ 2009 10 26, 17:55)
Dovanosiu draugei. Pati išsirinko, tikrai džiaugsis. Jau nunešiau rėminti.

Pasiseke draugei...... blush2.gif tai cia bus kompozicija is triju paveiksliuku? Faunu! thumbup.gif Butinai pasirodyk ireminus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos žiūriu jūs visos taip gražiai siūvinėjat wub.gif . O iš tikro tai norėjau paklausti ar visad kai siūvinėjat perkat siūlus tokius kokie yra schemose parašyti ar ne? nes aš tai nelabai žiūriu į tai .
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 10 26, 15:29)

Gyte,na nezinau tokia grazia staltiese ir man butu gaila ant stalo tiesti,dar tiek darbo ideta 4u.gif Nepirktine visgi biggrin.gif

Tai negi į spintą kišti doh.gif
Vaikystėje tėvų namuose atsimenu viena daili staltiesėlė būdavo patiesta ant žemos ilgos spintelės priešais didįjį veidrodį, viena - sekcijos nišoje, o dar viena svetainėje ant kavos stalelio. Kai jos susitepdavo ir prireikdavo išskalbti, smagu būdavo iš spintos išsitraukti ir pasirinkti kitas. Kuriam laikui, kol akis apsiprasdavo, namai tarsi pagražėdavo wub.gif Žinoma, praktiškiau būtų, jei staltiesėlės būtų siuvinėjamos ne ant baltos kanvos.
Atsakyti
QUOTE(ambere @ 2009 10 26, 20:04)
Sveikos žiūriu jūs visos taip gražiai siūvinėjat  wub.gif . O iš tikro tai norėjau paklausti ar visad kai siūvinėjat perkat siūlus tokius kokie yra schemose parašyti ar ne? nes aš tai nelabai žiūriu į tai .

Aš nepriklausomai ar DMC ar Medeira naudoju anchor. nes ju turiu daugiausiai, ir didesne tikimybe kad nurodyta spalva jau turėsiu.
Spalvas renku pagal schema, nebent extra atvėjis, gražus darbas - o rakto nėr
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 26, 19:08)
Tai negi į spintą kišti  doh.gif 
Vaikystėje tėvų namuose atsimenu viena daili staltiesėlė būdavo patiesta ant žemos ilgos spintelės priešais didįjį veidrodį, viena - sekcijos nišoje, o dar viena svetainėje ant kavos stalelio. Kai jos susitepdavo ir prireikdavo išskalbti, smagu būdavo iš spintos išsitraukti ir pasirinkti kitas. Kuriam laikui, kol akis apsiprasdavo, namai tarsi pagražėdavo  wub.gif  Žinoma, praktiškiau būtų, jei staltiesėlės būtų siuvinėjamos ne ant baltos kanvos.

I spinta nekisiu schmoll.gif nesu tokia lotuliukas.gif niekaip neapsisprendziu ar dovanot kaip buvau zadejus ar sau pasilikt ant komodos patiest. Kadangi ketinimu mano tas asmuo kuriam ketinau dovanot nezino, tai baisiai jau didele pagunda ja pasilikt, nes labai jau ji man patinka wub.gif
Beje, ji cia ant lino siuvineta, ne ant kanvos. Ir buvo tooookios lino spalvos, kad arba balta reik pirkt arba isvis nedaryt nes bus tragedija, t.y. gaila darbo. Taip kad yra balta. O pagal motyva tai net abejoju ar ant kokios kitos spalvos jis graziai ziuretusi toks pastelinis ir pakankamai sviesiu daug ploteliu.... Na cia jau kiekvieno skonis skirtingas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ambere @ 2009 10 26, 19:04)
ar visad kai siūvinėjat perkat siūlus tokius kokie yra schemose parašyti ar ne? nes aš tai nelabai žiūriu į tai .

As visada stengiuosi atsizvelgt i rekomendacijas schemoj, bet pamegau labai MADEIRA siuliukus , tai jei nurodyti kitos firmos visada konvertuoju i MADEIRA. Rezultatu dar nenusivyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 26, 18:08)
Tai negi į spintą kišti  doh.gif 

Tai nieks ir nesako i spinta kisti mirksiukas.gif
Pas mus tai tokias staltieseles dazniausiai tiesia ant sekciju kur buna spinteles(nemoku paaiskint)ir visu matomos buna ir nesusitepa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 10 26, 18:29)
Libaja,labai grazios rozes,nemazai darbelio buta 4u.gif
Ačiū 4u.gif Darbo tikrai nedaug, tik tinginio daugoka blush2.gif
QUOTE(Gytė @ 2009 10 26, 18:57)
Pasiseke draugei...... blush2.gif  tai cia bus kompozicija is triju paveiksliuku? Faunu! thumbup.gif  Butinai pasirodyk ireminus mirksiukas.gif

Aha, būtinai smile.gif
Atsakyti