Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 10 26, 10:43)

GYTE
Na vis erzini mane su ta staltiese tongue.gif Man taip varva seilė į ją bežiūrint. Gal kad rudenį gimus esu,tai tos rudeniškos spalvos taip limpa.

tute, tu nevarvink geriau ant mano staltieses seiliu lotuliukas.gif ujjj as pikta pasidarysiu kai apseiliosi lotuliukas.gif verciau sau pasidaryk tokia, tada galesi seilintis kiek nori thumbup.gif
Duociau as tau ta schema, man negaila, bet beda ta kad is zurnalo siuvinejau, internete niekur nemaciau doh.gif na nebent pastu permesciau kopija schemos, jei ne vilniete esi....... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 26, 11:57)
Koks darbas  blink.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , nuostabu wub.gif

Dzeine, baik seiliotis ir eik siuvinet mirksiukas.gif  4u.gif

tai kad ji negali juk schmoll.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
pasiziuriu vis i temele ir galvoju kaip jus spejat..as kazkaip vis vietoj stoviu..nuostabus darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 26, 12:01)
tute, tu nevarvink geriau ant mano staltieses seiliu lotuliukas.gif  ujjj as pikta pasidarysiu kai apseiliosi lotuliukas.gif  verciau sau pasidaryk tokia, tada galesi seilintis kiek nori thumbup.gif
Duociau as tau ta schema, man negaila, bet beda ta kad is zurnalo siuvinejau, internete niekur nemaciau doh.gif  na nebent pastu permesciau kopija schemos, jei ne vilniete esi....... ax.gif

Jau tokio grožio tai tikrai neišdrįsčiau apvarvinti lotuliukas.gif O jei kas suteptų,maža nepasirodytų. schmoll.gif : bash.gif

PS.Pasižadu sau kitoms Kalėdoms nukryžiavot staltiesę 000054.gif blink.gif Na kartais pažadų sau neįvykdau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 26, 07:32)

Beje, susiruosiau visus savo lobynus inventorizuot ir toj temukej prisiduot ax.gif  ir ka radau!!!!! ogi sena savo siuvini! Jaunyste paikyste toki darba sugadint doh.gif  zodziu jis kazkada man buvo baaisiai grazus ir kabejo kaip a la vitrazas virtuves lange. Dabar noriu ji atgaivint, ka pasiulysit?  blush2.gif
user posted image

O ar neįmanoma būtų tai vaisių pynei padaryti nors minimalų BS? Gyviau atrodytdų. Aš turbūt išsitraukčiau siuvimo mašina ir zigzagu prisiūčiau prie kokios medžiagos, galbūt spalvotos. Tada pažiūrėčiau, ar čia apvaliai apkirpti, ar keturkampį palikti. Taukšt paukšt ir nauja staltiesėlė biggrin.gif
Atsakyti
Staltiesė pasakiška wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 26, 13:11)
O ar neįmanoma būtų tai vaisių pynei padaryti nors minimalų BS? Gyviau atrodytdų. Aš turbūt išsitraukčiau siuvimo mašina ir zigzagu prisiūčiau prie kokios medžiagos, galbūt spalvotos. Tada pažiūrėčiau, ar čia apvaliai apkirpti, ar keturkampį palikti. Taukšt paukšt ir nauja staltiesėlė  biggrin.gif

Oi, oi oi, BS gal ir imanoma, bet tada kai ji siuvau (gal pries 15 metu doh.gif ) apie tai nieko nezinojau dar.... doh.gif gi kaip tundros gilumoj gyvenom lotuliukas.gif visa beda kad jis pastorintas, taip kad reiks krapstyt nuo to storinimo....o siuvimo masinos kuri zigzaguoja neturiu verysad.gif jau pradejau galvot gal reikia ji nuimt nuo storinimo kazkaip, aisku isplaut, BS padaryt ir visa pakrasteli graziai prie plastikines kanvos apsiut rankom... ir gal vel pakabint.....? jei daugiau minciu nekils......

Visoms labai labai nuosirdus ACIU uz toookias pagyras staltiesei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 26 spalio 2009 - 12:36
Labutis. Ačiū visoms už pagyras.

Gyte, staltiesėkė labai graži. wub.gif O ir kitų darbeliai labai gražūs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 26, 11:03)
tai kad ji negali juk  schmoll.gif

Upss, atsiprasau, jei ka ne taip parasiau 4u.gif .Esu nauja cia pas jus ax.gif
Ir man paaiskinkit, kas tas BS g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 26, 15:01)
Upss, atsiprasau, jei ka ne taip parasiau 4u.gif .Esu nauja cia pas jus ax.gif
Ir man paaiskinkit, kas tas BS g.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif

BS tai mešininė siūlė ________________"backstitch"
(linija iš siūlu)
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 26 spalio 2009 - 13:13
Labukas, gal kuri nors siuvinėjote šį paveiksliuką? 4u.gif Jau baigiu siuvinėti ir man BS užkliuvo, reikėtų pagalbos... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas žinot ar rado Slate blue DMC spalva?
Tik pavadinimą žinau, o kodo - ne . Visur išieškojau unsure.gif
Atsakyti