Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(banni @ 2009 10 26, 00:29)
Jurgita L, man kelis kartus irgi taip buvo kad neapskaiciavau medziagytes,tai laaaaabai uzknisanciai ir su kruva keiskamazodziu dasiuvau medziagyte.jeigu interneto platybese atrasi buda,kaip minejo kazkuri kaip dasiuti medziagyte,prasau pasidalink.seip viena mergina sake kad lyginant slapia ir vienodai patampant truputuka prasitempia

Aha smile.gif man taip buvo, žiuriu kažkodėl vienas kampas isitempes, o aš už jo laikiau lyginant ...
Bet nuo to langelių skaičiaus nebus daugiau, tik paskutinieji langeliai platesni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 25 spalio 2009 - 22:32
QUOTE(Florestina @ 2009 10 25, 20:31)
Aš šiandien pabaigiau BS, liko tik išskalbti ir išlyginti

Labai gyvas ir grazus darbelis wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Donalita @ 2009 10 25, 20:33)
Atsiųsk man, jei nori, pamėginsiu padaryti.

4u.gif Nusiunciau.

QUOTE(zundyte @ 2009 10 25, 20:42)
Nelle,labai gražu  ,čia ant juodos kanvos? Kiek laiko siuvinėjai?

Jo, ant juodos kanavos.O kiek laiko, tai tiksliai nepasakysiu, nes siuvinejau su pertraukom, pakeisdama i mezgima blush2.gif , tai su gerom pertraukom isejo apie 1,5metu blush2.gif
Atsakyti
Nelle, koks grožis wub.gif Net nesitiki, kad siuvinėta... Tokiam darbui ir tiek laiko negaila... Aš didesnių darbų irgi nemoku greit siuvinėt - man visada kažkas į vidurį įsiterpia ax.gif

Florestina > sveikinu su pabaigtuvėm! Lauksim įrėminto biggrin.gif

Jurgita L. > Smagu, jei padėjau drinks_cheers.gif

Atsakyti
Labas rytelis,

lendu iš pogrindžio su ilgiausiai savo siuvinėtu darbeliu. Užtrukau, nes su sveikata buvo prastai, o kai nekaip jauties, tai nesinori nuotaikos į darbelį sudėti. Vakar BS baigiau daryt, staigiai naktį skalbiau ir lyginau, nes rezultatą galutinį labai norėjau pamatyt. Šiaip foto spalvos ryškesnės. Gyvai man čiut čiut kiču kvepia... user posted image Daugiau čia.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 10 26, 09:19)

lendu iš pogrindžio su ilgiausiai savo siuvinėtu darbeliu.

Labai grazu smile.gif pati esu irgi siuos ziedus nusiziurejusi, bet nesumastau kur panaudot....... doh.gif o pati kur panaudosi? thumbup.gif
Atsakyti
Prisiduodu su staltiese ax.gif
user posted image

Beje, susiruosiau visus savo lobynus inventorizuot ir toj temukej prisiduot ax.gif ir ka radau!!!!! ogi sena savo siuvini! Jaunyste paikyste toki darba sugadint doh.gif zodziu jis kazkada man buvo baaisiai grazus ir kabejo kaip a la vitrazas virtuves lange. Dabar noriu ji atgaivint, ka pasiulysit? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 10 26, 09:19)
Labas rytelis,

lendu iš pogrindžio su ilgiausiai savo siuvinėtu darbeliu. Užtrukau, nes su sveikata buvo prastai, o kai nekaip jauties, tai nesinori nuotaikos į darbelį sudėti. Vakar BS baigiau daryt, staigiai naktį skalbiau ir lyginau, nes rezultatą galutinį labai norėjau pamatyt. Šiaip foto spalvos ryškesnės. Gyvai man čiut čiut kiču kvepia... [img]

Na jau tikrai pogrindy tiek laiko buvai lotuliukas.gif Rožės pasakiškos 4u.gif

GYTE
Na vis erzini mane su ta staltiese tongue.gif Man taip varva seilė į ją bežiūrint. Gal kad rudenį gimus esu,tai tos rudeniškos spalvos taip limpa.
Atsakyti
na ir darbų prikrovėt biggrin.gif thumbup.gif gražu žiūrėt! šaunuolės visos! 4u.gif

Gyte, labai gražus rezultatas bigsmile.gif tai kaip ten vis dėlto apsiuvai? lyg ir matosi kryželių linija ir dar juostele apsiūta? bigsmile.gif

Nelle, nepaprastai stilingas darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 26 spalio 2009 - 09:50
libaja, grazios rozytes thumbup.gif
Gyte, jau ta staltiese wub.gif nerizikuociau tokia tiesti ant pietu stalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 26, 10:43)

GYTE
Na vis erzini mane su ta staltiese tongue.gif Man taip varva seilė į ją bežiūrint. Gal kad rudenį gimus esu,tai tos rudeniškos spalvos taip limpa.

Viskas, nurimk, nebeerzinsiu 4u.gif pasirodziau pabaigta ir viskas... dabar ka nors nauja galvosim ieskosim blush2.gif ....
Papildyta:
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 26, 10:47)
Gyte, labai gražus rezultatas  bigsmile.gif tai kaip ten vis dėlto apsiuvai? lyg ir matosi kryželių linija ir dar juostele apsiūta?  bigsmile.gif

Apsiuvau tik 2 eilutem kryzeliu, issorej tamsesnis, vidury sviesesnis. Jokios juosteles, vis del to linas matosi jauciasi kai yra palenkimas padarytas....
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 26, 10:49)

Gyte, jau ta staltiese  wub.gif nerizikuociau tokia tiesti ant pietu stalo  lotuliukas.gif

Aciuka 4u.gif
Siaip galvoju ar dovanot kaip ketinau ar pagailet blush2.gif jei sau pasiliksiu tai tikrai ne ant pietu stalo, ant komodos patiesta laikyciau wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kiek daug grožybių pridėjot, visų net neišvardinsiu... bigsmile.gif 4u.gif

o man seilė taip tysta, taip siuvinėti noris... ex... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 26, 09:32)
Prisiduodu  su staltiese ax.gif

Koks darbas blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif , nuostabu wub.gif

Dzeine, baik seiliotis ir eik siuvinet mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelle: 26 spalio 2009 - 10:58