Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Donalita @ 2009 10 25, 17:22)
O schema bus įskaitoma, kai ją išdidinsi?
Aš nusikopijuoju paveiksliuką į Word'ą ir išdidinu kiek įmanoma, palikdama minimalias paraštes ir su Word'e esančiomis paveiksliukų tvarkymo komandomis apkarpau nereikalingas paveiksliukų dalis, jei tokių yra arba tą patį paveiksliuką dalinu pusiau - viename lape apkerpu iš vienos pusės, kitame - iš kitos.

Bandziau taip issisaugoti, bet man tada gaunasi kazkokie kvadrateliai, rutuliukai, net nepanasu i schema doh.gif .Na, ieskosiu toliau budu, nes jau rankos niezti ryt pradeti doh.gif

Pasirodau savo pirmaji darba, atsiprasau uz foto kokybe, nes su tel. fotografavau.Zadejau ikelt, kai bus iremintas, bet nusprendziau pati grizus i lt isiremint smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 10 24, 22:57)
Cia mano antras blynas, jusu prasymu idejau siuvinuko ikomponavimo i atvirute principa:

puikumelis wub.gif wub.gif wub.gif
jau ir pas mane keliauja siuntinukas is kasiulai.lt tai ir as griebsiu jauti uz ragu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, gražūs jūsų darbeliai. wub.gif

Aš šiandien pabaigiau BS, liko tik išskalbti ir išlyginti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 25, 18:23)
Bandziau taip issisaugoti, bet man tada gaunasi kazkokie kvadrateliai, rutuliukai, net nepanasu i schema doh.gif .Na, ieskosiu toliau budu, nes jau rankos niezti ryt pradeti doh.gif

Atsiųsk man, jei nori, pamėginsiu padaryti. jutelienej@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 25, 21:31)
Labutis, gražūs jūsų darbeliai. wub.gif

user posted image

Grazu wub.gif Sitas ir pas mane planuose rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Florestina ,pagaliau finišas thumbup.gif ,labai gražu wub.gif
Nelle,labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,čia ant juodos kanvos? Kiek laiko siuvinėjai?
metrikiukai fainuoliai ,kaip visada thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 25, 20:31)

Kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 25 spalio 2009 - 21:12
nelle
Aš sužavėta wub.gif
Florestina
Gražu smile.gif wub.gif
Dabar paukštukus "kankinsi"? lotuliukas.gif
*Radvileee
Pasaka ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 25 spalio 2009 - 21:04
rasiux-, man irgi jį siuvinėjant teko laiko paieškot.
ZMama, labai graži dovana thumbup.gif
nelle, nuostabus paveikslas thumbup.gif
Florestina, kaip sužavėjo malūnas ir tulpės wub.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 25, 21:20)
Jei paveiksliukas siuvinėjamas pilnai - kažkada internete mačiau schemutę, kaip siuvinėjant prijungti gabaliuką medžiagos. Gal paieškojus rastum kur nors g.gif
O jei yra nesiuvinėjamų vietų ties sujungimu - tada nežinau, ar įmanoma ką padaryt  unsure.gif

Žiūriu paveikslėlį jau įdėjai - o gal visai gražiai ir be to kraščiuko žiūrėtųsi?  ax.gif Žiūrint iš kurios pusės ir kiek trūksta  mirksiukas.gif

Gera mintis thumbup.gif pati niekaips nesugalvojau nusiminiau baisiausiai doh.gif man truksta ten kur gele apacioje siuvinejasi. ir ta vieta kur bus sujungimas uzsidengs kryzeliais clap.gif kadangi baigusi siuvimo mokslus tai sugalvosiu kaip padaryti kad nesimatytu smile.gif ACIUUUKAS Mergaiciukas uz gera ideja clap.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 25, 21:23)
Pasirodau savo pirmaji darba

Oho koks pirmas darbas thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 10 25, 21:31)

Pabaigtuves clap.gif grazu labai wub.gif
Atsakyti
Jurgita L, man kelis kartus irgi taip buvo kad neapskaiciavau medziagytes,tai laaaaabai uzknisanciai ir su kruva keiskamazodziu dasiuvau medziagyte.jeigu interneto platybese atrasi buda,kaip minejo kazkuri kaip dasiuti medziagyte,prasau pasidalink.seip viena mergina sake kad lyginant slapia ir vienodai patampant truputuka prasitempia
Atsakyti