Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

merginukes buvau radus istryniau dms konventeri imulina-ariadna bukit geros imeskit i cia arba az nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Dantiste, labai ačiū už schemutę 4u.gif
Atsakyti
Wasara, labai įdomus darbelis wub.gif Man patinka 4u.gif
Atsakyti
sveikos, maciau cia kazkuri buvo issiuvinejus paveiksla ant juodos kanvos moters nuogos siluetas, gal galit schema pasidalint? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jau kokio grozio darbeliu prisiziurejau wub.gif wub.gif wub.gif .Visi laaabai grazus thumbup.gif
Siandien pagaliau pabaigiau savo darbeli, pasirodysiu, kai iremins, iduosiu draugei i lt, kad nunestu iremint, o tada ir jums pasigirsiu blush2.gif ax.gif

Siandien radau nauja darbeli, kuri noriu pradet, bet parsisiunciau schema, tik, kad ji labai maza, kaip man pasididinus issisaugot pas save didesnuo dydzio g.gif
Vat koki zadu siuvinet ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelle: 25 spalio 2009 - 17:14
Merginos, o kaip jūs prisiuvinėjate karoliukus? Ar iš pradžių išsiuvinėjate paveikslėlį, o paskui kokiais žilkiniais nematomais siūlais susiuvinėjat karoliukus, ar perveriat karoliuką per adatą dygsniuodamos antras kryželių puses?
Aš ne iš karto apsižiūrėjau, kad pas mane schemoje mėnulį ir kelias žvaigždeles reikia siuvinėti karoliukais. Žiūriu, kad simboliai jiems kiti, o siūlai prie jų nurodyti tokie patys, kur jau siuvinėjau pagal kitus simbolius paveiksliuke. Tada perskaičiau scemą iki galo ir pamačiau, kad minima Kreinik. Tai dabar suku galvą, kaip čia man uodegą išsukti
1. Išsiuvinėti paprastai
2. Nusipirkti metalizuotų siūlų (prie šio varianto linkstu labiausiai)
3. Išmokti siuvinėti dar ir karoliukais
Atsakyti
Kalbėjot apie spalvų neatitikimą ,maniau ,kad taip nebūna ,bet ką tik su tuo susidūriau doh.gif šiandien siuvinėdama baigiau DMC 369 siūlą,kuris buvo likęs nuo pintinės siuvinėjimo ,ir pasiėmiau to pačio siūlo ,jau nusipirkto kasiūluose,taip išėjo kad ten šalia abiejų siūlų stulpeliai išsisiuvinėjo, žiūriu ,žiūriu ,gal man čia vaidenaisi blush2.gif doh.gif ,nu ir aiškiai matau,kad skiriasi spalva ,kad net neįmanoma nepamatyt doh.gif ,pažiūrėjau paletėje ,tai toks kaip kasiūluose pirktas,žalesnis,o tas ,kurį turėjau ,toks gelsvesnis tas žalsvas..aišku ,kai pas mane tų žalių atspalvių bus ten milijonas ,tai nieko baisaus nematau,bet pasirodo rimtesniems darbams reikia naudot vieno pirkimo siūlus ,o ne naudot likučius ,nes ne visur tas toks margumas tinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 25, 15:04)
Sveikutes,

Siandien radau nauja darbeli, kuri noriu pradet, bet parsisiunciau schema, tik, kad ji labai maza, kaip man pasididinus issisaugot pas save didesnuo dydzio g.gif
Vat koki zadu siuvinet ax.gif
user posted image

O schema bus įskaitoma, kai ją išdidinsi?
Aš nusikopijuoju paveiksliuką į Word'ą ir išdidinu kiek įmanoma, palikdama minimalias paraštes ir su Word'e esančiomis paveiksliukų tvarkymo komandomis apkarpau nereikalingas paveiksliukų dalis, jei tokių yra arba tą patį paveiksliuką dalinu pusiau - viename lape apkerpu iš vienos pusės, kitame - iš kitos.
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 25, 13:40)
jei tos pačios firmos DMC, Anchor ir t.t. tai skirtis neturėtų

Skirsis, jei siūlai skirti skirtingoms rinkoms. Gamintojai paprastai turi 2 spalvų variantus: skirtus Europos Sąjungai ir JAV. Ant matkelių popieriukų tai irgi pažymėta. Siūlai pradeda skirtis, jei dalį perki LT, kitą dalį siuntiesi iš JAV.
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2009 10 25, 15:17)
merginukes buvau radus istryniau dms konventeri imulina-ariadna bukit geros imeskit i cia arba az nuoroda 4u.gif

Gal tik šis http://www.abakan.pl...=flossconverter
Atsakyti
Pasirodau su savo ką tik baigtu darbeliu. Siuvinėtas metrikiukas, tik dar be duomenų ax.gif
user posted image
Atsakyti
KristinuleV, burbuline, ačiū smile.gif
*Radvileee, koks mielas metrikiukas wub.gif
Atsakyti