Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Labas rytas,
Aš čia pas jus dar naujokė, bet norėčiau paprašyti. Gal kas turite metrikų su 3 vėžliukais schemutę? Visi matyti labai gražūs, bet tas, tai taip sužavėjo. Skersai išilgai išieškojau tos schemutės, bet nerandu. Jei kuri turi ir negaila, būčiau dėkinga. Mano adresas ausrava@super.lt
Ačiū
Atsakyti
aciu uz pagyras,tam metrikui kazkaip virsaus nesinorejo siuvinet,kad nebutu perkrauta
sugedino mane trimetis sunus,sakydamas mama tu siuvineji ir siuvineji,o kodel as nieko neturiu?ir mes nieko neturim?.....neduosiu daugiau dovanu....
Atsakyti
Sveikos kryziavotojos smile.gif

Visai per darbus nebeturiu laiko siuvinet sad.gif bet nieko, kaip nors reiks uzsiimt vel.

Rodausi senai siuvineta, tik vakar ireminta paveiksla. Ryt iskeliaus anapus atlanto gyvenanciai tetai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif laaaabai grazus wub.gif is pirmo karto isimylejau. toks svelnus ir subtilus. teta turetu buti suzaveta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGLYTĖ: 25 spalio 2009 - 11:51
Labukas,uzeinu vis pasigroziu visu darbukais,visom po 4u.gif Bet dabar kazkaip pagalvojau,jei siuliukus dmc visalaik perki is vienos pardos jei pirksi poto is kitos ar nebus skirtumo tarp vienodu spalvu?Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2009 10 24, 16:05)

rodausi : dar vienas darbelis 
user posted image

Labai gražus metrikiukas.Bet ir Merūnas - biggrin.gif galiūnas gimė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 10 25, 12:58)
Labukas,uzeinu vis pasigroziu visu darbukais,visom po 4u.gif Bet dabar kazkaip pagalvojau,jei siuliukus dmc visalaik perki is vienos pardos jei pirksi poto is kitos ar nebus skirtumo tarp vienodu spalvu?Kaip manot? g.gif

Siūlus gamina gamintojai, tai jei tos pačios firmos DMC, Anchor ir t.t. tai skirtis neturėtų, nors kartais taip nutinka... pvz. nelabai suprantu, kai schemose yra nurodyti numeriai, o juo vadina "senais", tipo dabar jau jų negamina, o tos spalvos turi kitus numerius - čia konkrečiai apie DMC, bent man taip vienoj parduotuvėj aiškino... g.gif
Papildyta:
jau susitvarkiau, o tai vis atrodė, kad kiti skuba gyventi
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 10 25, 12:20)
Rodausi senai siuvineta, tik vakar ireminta paveiksla. Ryt iskeliaus anapus atlanto gyvenanciai tetai  thumbup.gif

laaabai žavus darbas, spalvos žiauriai mielos wub.gif wub.gif pasisekė tetai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 25, 13:40)
Siūlus gamina gamintojai, tai jei tos pačios firmos DMC, Anchor ir t.t. tai skirtis neturėtų, nors kartais taip nutinka...  pvz. nelabai suprantu, kai schemose yra nurodyti numeriai, o juo vadina "senais", tipo dabar jau jų negamina, o tos spalvos turi kitus numerius - čia konkrečiai apie DMC, bent man taip vienoj parduotuvėj aiškino...  g.gif

Anchor tai skiriasi kartais. Pvz: turiu apie 300 Anchor savo kolekcijoje. Ebay uz gera kaina pagriebiau Anchor rinkinuka, bet persigalvojau ir nusprendziau nesiuvineti, tai galvoju reikia siuliukus susukti ant turimu siulu. Kai kurie buvo tokie pat, o kai kurie gerokai skyresi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 25, 13:40)
Siūlus gamina gamintojai, tai jei tos pačios firmos DMC, Anchor ir t.t. tai skirtis neturėtų, nors kartais taip nutinka...  pvz. nelabai suprantu, kai schemose yra nurodyti numeriai, o juo vadina "senais", tipo dabar jau jų negamina, o tos spalvos turi kitus numerius - čia konkrečiai apie DMC, bent man taip vienoj parduotuvėj aiškino...  g.gif
Papildyta:
jau susitvarkiau, o tai vis atrodė, kad kiti skuba gyventi

Vat apie tuos senus numerius tai as irgi nelabai suprantu g.gif sakykim schemoj nurodytas buvo 781, apsiziurejau kad isvis tokio nera, galvojau klaida turbut, tik kaip zinot kuri skaiciuka suklydo doh.gif paskui parduotuvej radau 782 o po apacia skliausteliuose 781 g.gif tai kam jie keicia tuos numeriukus? tai cia dar paprasta rast buvo, bet kai vietoj 3773 reik 407 doh.gif ir dar, ka reiskia taskas pries skaiciu? cia irgi koks naujas dazymo budas kaip anchoruose yra?
Atsakyti
banni, labai gražus metrikas thumbup.gif
rasiux-, daili dovana smile.gif
Katu, labai mielas atvirukas thumbup.gif
beladona, koks gražus paveikslas wub.gif
Pagaliau baigiau siuvinėt namuką, kurį pradėjau dar kovą ir vis su netrumpom pertraukom siuvinėjau. Beliko išskalbt ir pasiūt pagalvėlę smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wasara @ 2009 10 25, 14:35)
banni, labai gražus metrikas thumbup.gif
rasiux-, daili dovana smile.gif
Katu, labai mielas atvirukas thumbup.gif
beladona, koks gražus paveikslas wub.gif
Pagaliau baigiau siuvinėt namuką, kurį pradėjau dar kovą ir vis su netrumpom pertraukom siuvinėjau. Beliko išskalbt ir pasiūt pagalvėlę smile.gif
user posted image  user posted image

Laaaabai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti