Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 15, 15:19)
banni dailus metrikai  thumbup.gif

na del parodytu pinigu medziu tai man jie baisus blush2.gif , maciau viena labai graziai padaryta, bet gaila kad neissaugojau  doh.gif , bet jei neklystu tai buvo is RP medeliu, labai graziai ir su pinigais ir be pinigu atrodo
o cia kaikurie jei nuimt pinigus tai tik kuolai lieka doh.gif
na vistiek manau kad pinigai tam kad juos naudot, o ne dulkems kaupt ax.gif
cia tik mano nuomone, gal sviete labiau tokie yra vertinami smile.gif

va butent del to ir nesiuvinejau to kuolo, o issirinkau paveiksliuka medzio ir pasidariau scemute, nuemus pinigus liks grazus medelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 15, 15:41)
na tas medelis kurį aš įkėliau tai tėra tarsi simbolis, ten pinigėliai netikri, o atspausdinti, kaip vieni tiki tos gėlės "pinigų medžio" galia, taip ir čia tarsi pinigų nešėjai tie medeliai. Ir tuo kurį aš dovanojau tai žmogus kuris gavo buvo labai labai patenkintas. ir čia gali būti tarsi atvirukas, na toks kaip priedas prie dovanos. o vat manau RP dizainą tai tikrai ne kiekvienas žmogus įvertintų, ne visiems jis priimtinas, čia jau turi turėti "akį ant meno išlavintą". o šie tokie eiliniai, paprasti ir visiems suprantami. žinoma nėra net ką lyginti su RP ten jau aukštasis pilotažas  ax.gif  (čia tik mano nuomonė)

QUOTE(flyone @ 2009 10 15, 15:47)
va butent del to ir nesiuvinejau to kuolo, o issirinkau paveiksliuka medzio ir pasidariau scemute, nuemus pinigus liks grazus medelis  blush2.gif

oi mergaites tik negalvokit kad cia puolu mirksiukas.gif
tikrai yra tokiu zmoniu kuriems labai patiks, tik manau kad pasuke galvele tikrai atrasit geresniu ideju nei ant kelmo pinigus pririst drinks_cheers.gif
va kaip ir ta pati atsibodus iki gyvo kaulo kavos mergaite apklijuota kavos pupelem atrodo labai silta, nesivadovaukit tik vien paveiksleliais ir turesit labai originaliu darbu
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 15, 10:07)
Dantiste, evenweave nuo lino mano nuomone skiriasi tuo, kad lino gijos ne visada būna vieno storio, o evenweave - per visą audinį vienodo storumo, labai lygus audinys atrodo. Na o sudėtis gal turi įtakos skalbiant ir lyginant (galbūt linas labiau linkęs trauktis, bet dėl šito galvos neguldau)

Aciu uz paaiskinimus 4u.gif manau kaip pirmam bandymui ne ant kanvos imsiu evenweave ax.gif O gal kuri esat sita feja siuvinejusi?
user posted image
Gal patartumet kokios spalvos medziaga rinktis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 15, 13:35)

aš tai daryčiau taip - susirinkčiau siūlus pagal kodą, o tada rinkčiausi, ant kokios medžiagos geriau atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 15, 16:35)
Aciu uz paaiskinimus  4u.gif manau kaip pirmam bandymui ne ant kanvos imsiu evenweave  ax.gif O gal kuri esat sita feja siuvinejusi?

Nors dar nesiuvinėjau ant lino,man prie širdies natūralus. O prie scemos nenurodyta? g.gif Aš pasikliauju profesionalais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 15 spalio 2009 - 16:07
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 15, 16:45)
aš tai daryčiau taip - susirinkčiau siūlus pagal kodą, o tada rinkčiausi, ant kokios medžiagos geriau atrodo  ax.gif

tai va kad siulus jau turiu. buvau isitikinusi siuvineti ant gelsvos aidos, nes dideli gabala turiu, bet dabar persigalvojau ax.gif na ant tos aidos siulus sudejus visai derinasi, ko gero teks nestis i parduotuve ir ieskot atitikmens biggrin.gif
o dar gal zinot kur kaune be kasiulu galima MH karoliuku gauti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2009 10 15, 17:07)
Nors dar nesiuvinėjau ant lino,man prie širdies natūralus. O prie scemos nenurodyta? g.gif  Aš pasikliauju profesionalais.

Schemoj raso "Natural Linen" g.gif bet tas natural tai kiek zinau toks pilksvas, kazkaip man nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 15, 17:20)
Schemoj raso "Natural Linen"  g.gif bet tas natural tai kiek zinau toks pilksvas, kazkaip man nelabai...  ax.gif

as manau, kad natural spalva labai geras pagrindas, tada isryskeja, tarsi uzsidega, fejos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 15, 18:32)
as manau, kad natural spalva labai geras pagrindas, tada isryskeja, tarsi uzsidega, fejos spalvos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš ir manau, kad ant natural turėtu labai dailiai žiūrėtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 15, 17:20)
o dar gal zinot kur kaune be kasiulu galima MH karoliuku gauti?  blush2.gif

o kasiulai turi MH? bigsmile.gif jeigu taip, tai pakuoju ryt dukrą ir lekiam ten kapstytis assa.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 10 15, 20:01)
o kasiulai turi MH? bigsmile.gif jeigu taip, tai pakuoju ryt dukrą ir lekiam ten kapstytis assa.gif

turi turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Įsiterpsiu prašydama pagalbos/patarimo - ant kokios aidos geriau siuvinėt metrikus? 14 ar 16? "Gyvai" dar nesu jų čiupinėjus, tai nežinau kokią užsisakyt blush2.gif
Atsakyti
Raskit 10 skirtumų lotuliukas.gif
juokauju.
pristatau jums naują savo meilę RP... įsimylėjau nuo trečio x .... wub.gif
... kažkaip prireikė greitai mažų dovanėlių, tokių lygiaverčių, tai galvoju pabandysiu... ir taaaaip patiko.... nu nigaliu.... 2 dienų rezultatas:

user posted image user posted image

Tik nepatiko Anchor melanžiniai - nėra gražaus perėjimo iš tamsaus į šviesų schmoll.gif o kaip DMC? Kas siuvinėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 15 spalio 2009 - 19:45