Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 14:31)
o tai kaip paletę galima pačiai susirinkt? juk ji būna iš tokių siūliukų pavyzdėlių tik, tai jei pirkt siūlus visus (kurių tikrai per kelis šimtus) tai kiek kainuoja  doh.gif

dabar supratau, kad jums reik tik spalviniu pavyzdziu, is pradziu pagalvojau, kad siulu rinkiniu norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 10 24, 21:41)
dabar supratau, kad jums reik tik spalviniu pavyzdziu, is pradziu pagalvojau, kad siulu rinkiniu norit  4u.gif

ai tai dabar jau susikalbėjom, sakau kad kažkas čia ne taip mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 15:07)
ai tai dabar jau susikalbėjom, sakau kad kažkas čia ne taip  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nu geriau veliau negu niekad biggrin.gif
Ka darysi, as naujoke sitam reikale, tai dar biski tupoka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia mano antras blynas, jusu prasymu idejau siuvinuko ikomponavimo i atvirute principa:

user posted image
Atsakyti
katu,na gi nereikia taip savęs nuvertinti doh.gif ,visos mes kažkada pradėjom ir nieko nežinojom nei apie paletes, nei apie lankelius, nei apie siūlus ..svarbiausia norėti išmokti ir sužinoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o aš prie savo namelio darbuojuosi blush2.gif ,greitu laiku pabaigsiu pirmąjį schemos lapą blush2.gif tai pasirodysiu ,tiesa sakant ten bus daugiau nei vienas lapas,nes gi siūlo spalvos per kelis lapus eina ,tai siuvinėju iš kart ir aplinkinių schemos lapų kraštus,nes čia forume kažkas sakė ,kad jei siuvinėt tiesiog tiek ,kiek yra vienam schemos lape ,tai paskui matosi tie visi lapai ant siuvinio doh.gif ,nežinau kiek ten tiesos g.gif ,..niekad dar nesiuvinėjau lapais blush2.gif ,visada pradėdavau nuo centro..tai man dabar atrakcija....ir vis dar svaigstu nuo rėmo wub.gif wub.gif wub.gif ....nu kur aš anksčiau buvau,kad tų kojų nepridėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 10 24, 22:15)
Nu geriau veliau negu niekad biggrin.gif
Ka darysi, as naujoke sitam reikale, tai dar biski tupoka  doh.gif  lotuliukas.gif

nesakyk taip, aš ir žinok naujokė, dar nedaug ką žinau, bet kaip ir tu bandau kuo daugiau sužinoti, o kas neaišku tai klausiu mirksiukas.gif 4u.gif todėl ir esame šiame forume kad kažką dar daugiau išmoktumėm. o atvirukas tavo tai SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai gražus wub.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt padėti reiktų metriku schemų. Iš anksto visoms dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
schemų ieškom čia:
http://www.supermama...howtopic=493514

paversk keletą puslapių atgal ,ten neseniai kažkas ieškojo ,tai buvo nuorodų pridėta....
Atsakyti
Pagaliau aptikau išgirtuosius Toli švyturius- nugis net norėdamas net Smoriginas negalėtų prie nieko prikibt- taip viskas puikiai suderinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 10 24, 23:43)
Pagaliau aptikau išgirtuosius Toli švyturius- nugis net norėdamas net Smoriginas negalėtų prie nieko prikibt- taip viskas puikiai suderinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ane? biggrin.gif Nors man metuku geroookai per 20, vis tik malonu, kai pagimdytoja pagiria. Tai va manoji siandien pareiske, kad remai klaikus, o paveiksliukai visai nieko. unsure.gif As cia tiek prigirta bandziau kazka sakyti, kad forume mane panos isgyre, o ana sako, kad jai baisus tie remai ir taskas, ir dzin ka kiti mano, nors nemanau, kad ji apie forumus zino.

O siaip aciu labai. Man jie grazus, ypac melynasis. blush2.gif

Nu ka, valio, kad yra forumai ir girianciu panu!
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 24, 23:49)
Ane?  biggrin.gif Nors man metuku geroookai per 20, vis tik malonu, kai pagimdytoja pagiria. Tai va manoji siandien pareiske, kad remai klaikus, o paveiksliukai visai nieko.  unsure.gif As cia tiek prigirta bandziau kazka sakyti, kad forume mane panos isgyre, o ana sako, kad jai baisus tie remai ir taskas, ir dzin ka kiti mano, nors nemanau, kad ji apie forumus zino.

O siaip aciu labai. Man  jie grazus, ypac melynasis.  blush2.gif

Nu ka, valio, kad yra forumai ir girianciu panu!

lotuliukas.gif na gal tiesiog zmoniu skoniai skiriasi arba gal keiciasi per kartas grozio suvokimas. Man tai labai grazu ir remai kaip tik geriniai tokie, juros tematika, labai dera thumbup.gif as irgi kazkada cia buvau ikelusi zodiako mergaite, tai daug kas pagyre, dar daugiau kam schemos prireike, o is mamos gavau "komplimenta": ko tokia baisia merga siuvineji?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 25, 01:15)
o is mamos gavau "komplimenta": ko tokia baisia merga siuvineji??  lotuliukas.gif

Vat čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visokiu nuomoniu reikia tongue.gif
Tikriausiai niekam neatsibosta liapsinimai unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti