o ir net tada nieko neiseina kai original dydi padarai, ten sone yra
Pagalvė ir kiti darbai labai sužavėjo
Ir Toli taip senai begirdėta.. Be jūsų čia tuštoka ..iškart jaučiasi
Ir Toli taip senai begirdėta.. Be jūsų čia tuštoka ..iškart jaučiasi
QUOTE(banni @ 2009 10 24, 16:05)
rodausi : dar vienas darbelis
dailus darbelis tik aš būčiau ir viršuj tokį rėmelį pasiuvinėjus, nes dabar atrodo, kad pasportas jį uždengia
QUOTE(banni @ 2009 10 24, 15:05)
Rugseje,nuostabus darbai
Gyte,superine staltiese
kitu darbeliai taip pat nuostabus,nevardinsiu kiekvieno atskirai,visoms po
Gyte,superine staltiese
kitu darbeliai taip pat nuostabus,nevardinsiu kiekvieno atskirai,visoms po
Gražu.
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 10 23, 09:58)
Tiesiog3, kur tavo metrikas?
nespejau nufotkinti, nes sedejau tol kol baigiau nakti kita treciadieni pasiimsiu ireminta, tada pasirodysiu
QUOTE(Gytė @ 2009 10 23, 11:27)
Aciu aciu, bet dar negirk, kol nepabaigiau .. dar sugadint galiu
kad jau baigei, liko apipavidalint o kadangi jau dabar labai grazu, tai sugadinti niekaip nesugebesi
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 23, 17:41)
dar vienos pabaigtuves, dar siltutelis darbelis, bus dovana vaikiukui
a tai tu miegi naktimis aplamai? labai silta dovana .. man tavo darbeliai visi tokie ypatingi
QUOTE(Florestina @ 2009 10 23, 21:48)
Aš dar ne, vakar valdžios nebuvo tai BS darbe siuvinėjau.
pavydziu tau tavo darbo!!!
QUOTE(banni @ 2009 10 24, 16:05)
man irgi pritruko remelio ir virsuje siuvineto ... bet siaip, grazus ir siltas darbas spalvos pasporto ir remo dailiai dera su paciu metriku
Ir vėl grožybių prirodėt , visos tikros šaunuolės .
O aš noriu parodyti savo siuvinėjimo mokinės, kuriai 9 metukai pirmąjį darbelį (siuvinėjo savo krikšto mamai vestuvėms dovaną)
O aš noriu parodyti savo siuvinėjimo mokinės, kuriai 9 metukai pirmąjį darbelį (siuvinėjo savo krikšto mamai vestuvėms dovaną)
banni,
Nuostabus darbas
rasiux-
Puiki dovana
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 24, 17:17)
a tai tu miegi naktimis aplamai? labai silta dovana .. man tavo darbeliai visi tokie ypatingi
as galvoju kad as perdaug miegu
Bani dailai gavos metrikas ir greitai (o remas turbut sukais su tuo ka radai?)
rasiux- saunuole tavo mokine
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 24, 19:03)
Na rugsėjė, nuo tavo darbų grožio aš tai be žodžių.....
O mano mokinukė taip nuoširdžiai stengės, kad buvo gražu žiūrėt
Labukas,
Labai grazus Jusu darbeliai, ypac siandien istrigo zalias svyturys
MB priverciau suklijuot iki galo atvirutes ir pafotkint, po to sukelsiu nuotraukytes.
Kalbejot apie DMC. Tai net cia ju paleciu neradau pirkt, nebent is kokiu 6 blizgiu/margu siulu. Bet galima "palete" susirinkt patiems - vienetukas kainuoja 0.39 usd, o spalvu - per 200 tai tikrai, o dar kaledoms visokiu blizgiu "padave". Uz viena blizgu sumokejau 2.29 usd. Nepigus tas malonumas, bet labai smagu gaut rezultata
Vis delto, as pagailejau pinigeliu DMC, pirkom kazkokia pigesne palete, kaip pirmiems bandymams, uzteks ir jos. Bet sekancia rinksiuos pati jau is anu siulu.
MB priverciau suklijuot iki galo atvirutes ir pafotkint, po to sukelsiu nuotraukytes.
Kalbejot apie DMC. Tai net cia ju paleciu neradau pirkt, nebent is kokiu 6 blizgiu/margu siulu. Bet galima "palete" susirinkt patiems - vienetukas kainuoja 0.39 usd, o spalvu - per 200 tai tikrai, o dar kaledoms visokiu blizgiu "padave". Uz viena blizgu sumokejau 2.29 usd. Nepigus tas malonumas, bet labai smagu gaut rezultata
Vis delto, as pagailejau pinigeliu DMC, pirkom kazkokia pigesne palete, kaip pirmiems bandymams, uzteks ir jos. Bet sekancia rinksiuos pati jau is anu siulu.
QUOTE(Katu @ 2009 10 24, 21:22)
Labukas,
o tai kaip paletę galima pačiai susirinkt? juk ji būna iš tokių siūliukų pavyzdėlių tik, tai jei pirkt siūlus visus (kurių tikrai per kelis šimtus) tai kiek kainuoja