Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Gytė @ 2009 10 23, 09:12)

O as niekaip neapsisprendziu kaip ja pabaigt. Turiu 3 variantus- prasau padet man apsisprest!!!
1. Apsiut taip pat kaip nuotraukoj spalvota juostele.
2. Paprastai aplenkt ir  palikt balta pakrasti.
3. Aplenkt, bet nusiut  tos pacios spalvos (rusvos)  kryziuku remeli is 1-2 xxx storio......

Pasimeciau....... g.gif

as siulyciau prie krasto koki medvilnini nerinuka prisiut (ne sintetini, nes lina lygint reik aukstesnej tempoj, o sintetinis nerinukas gali susilydyt). nerinukas duotu puosnumo, prabangumo, o juostele man asmeniskai nupigintu gal darba g.gif , nors kitoms gal priesingai juostele graziau bus
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 23, 08:47)
o drugeliai spintoj, nes vistik tamsus siulai ten, o dienos ir labai apsiniauke, laukiam pavasario ..

ajoptararai, kiek ilgai laukt doh.gif biggrin.gif beje, kaip laikotes? smile.gif

Rodausi

SUPER!!! drinks_cheers.gif dar pasikartosiu, pakerejo tavo staltiese ... super grazi 4u.gif ar ilgai siuvinejai?
rugsejes pasiulytas variantas ir man atrodo geriausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
labos 4u.gif

Švyturiai nuostabūs ir rėmeliai labai žaismingi wub.gif

Rugsėjės juodasis siuvinėjimas labai patiko wub.gif dieną prieš tau įkeliant vartydama žurnalą galvojau, kad reiks šį motyvą kažkur panaudot, o ryte jau tavo gatavą pamačiau biggrin.gif sutapimas biggrin.gif

Staltiesė labai labai, skirtumas su BS ir be akivaizdus biggrin.gif pritariu Rugsėjės pasiūlytam variantui drinks_cheers.gif

Tiesiog3, kur tavo metrikas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 18:53)
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti.

oj kokie žaismingi gavosi thumbup.gif labai faini bigsmile.gif
Rodausi blush2.gif  soriukas uz suglamzyta vaizdeli, bet cia dar procesas.... ax.gif

nu kokia graži thumbup.gif
aš juostelės nesiūčiau kaip nuotraukoj. Rinkčiausi arba tavo antrą variantą (paprastai kraštelį apsiūti) nors gal tuomet kažko trūktų staltiesei g.gif
arba nėrinukus kaip rugsėjė sako drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš tą staltiesę apsiūčiau dviejų kryžiukų rėmeliu iš to tamsesnio siūlo arba vieno tamsesnio ,kito šviesesnio atspalvio ir be abejo dar nėrinukus pridėčiau ,man jie lengvumo pridėtų staltiesei,o jei dar būtų panašaus atspalvio kaip pats motyvas tai aplamai būtų fantastika thumbup.gif thumbup.gif ,žodžiu gražus darbas wub.gif wub.gif
Atsakyti
O as niekaip neapsisprendziu kaip ja pabaigt. Turiu 3 variantus- prasau padet man apsisprest!!!
1. Apsiut taip pat kaip nuotraukoj spalvota juostele.
2. Paprastai aplenkt ir  palikt balta pakrasti.
3. Aplenkt, bet nusiut  tos pacios spalvos (rusvos)  kryziuku remeli is 1-2 xxx storio......

Pasimeciau....... g.gif

O mano nuomone nėrinukai čia būtų ne į temą. ax.gif Vis tik tokia rudeninė staltiesė,ne kokia pagalvėlė.Aš siuvinėčiau kraštelį kelias eiles kryžiukų tamsių.Bet čia tik mano nuomonė. Beje darbelis nuostabus. Įkvepia ir mane sukryžiavot staltiesę.O BS tai tikrai pakeičia vaizdelį 4u.gif
Atsakyti
Gyte ,neklausyk tu čia mūsų lotuliukas.gif .mes čia kiekviena su savo nuomone lotuliukas.gif ,o esmė tame ir yra ,kad tu kuri,tai tik tau ir spręsti ,kaip pabaigti staltiesę...ir taip bus gražiausia ,kaip tu pati sugalvosi..laukiam rezultato su nekantrumu.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz issakyta nuomone 4u.gif Bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu lotuliukas.gif nepagelbejot lotuliukas.gif (juokauju lotuliukas.gif ) tad nuomoniu ringas tesiasi lotuliukas.gif

As irgi, jus visas isklausius, lyg ir prie kryziuku linkstu..... nelabai as megstu nerinius verysad.gif

Na laukim rezultato dabar drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 10 23, 11:11)
laukiam rezultato su nekantrumu.. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

O vat laukt tai su kantrybe reiks ax.gif siandien laiko nelabai turesiu, o ryt MB atvaziuoja, tai gastroliuosiu mirksiukas.gif be muzos blush2.gif Taip kad kantrybes, merginos, tiktai kantrybes drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 23, 09:47)
[/color]
SUPER!!!  drinks_cheers.gif dar pasikartosiu, pakerejo tavo staltiese ... super grazi  4u.gif ar ilgai siuvinejai?

Aciu aciu, bet dar negirk, kol nepabaigiau ax.gif dar sugadint galiu lotuliukas.gif

O siuvinejau.. na jei buciau siuvinejus kaip zmogus, tai vienam motyvui kazkur 1 savaites ar 10 dienu reikia tiek kiek prisedu....., pakankamai greit. Bet mane muza apleidus buvo doh.gif tad bendrai uzsitese apie menesi jau ir dar nebaigta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 23 spalio 2009 - 10:29
kad nebūt mažai dar pasiūlymas: kraštus užlenkt, o palei siūlę kelias eilutes rudų kryžiukų
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 23, 11:32)
kad nebūt mažai dar pasiūlymas: kraštus užlenkt, o palei siūlę kelias eilutes rudų kryžiukų

4u.gif Dekui, as taip ir ketinu daryt..... drinks_cheers.gif cia tas treciasis variantas mano....... kol kas jis man priimtiniausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 23, 10:11)
Gyte ,neklausyk tu čia mūsų  lotuliukas.gif .mes čia kiekviena su savo nuomone lotuliukas.gif ,o esmė tame ir yra ,kad tu kuri,tai  tik tau ir spręsti ,kaip pabaigti staltiesę...ir taip bus gražiausia ,kaip tu pati sugalvosi..laukiam rezultato su nekantrumu.. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

mes pafantazuosim, patarsim, bet tu vistiek pasirinksi tik savo širdžiai miela varianta mirksiukas.gif
1. gal ir visai nieko
2. tikrai ne schmoll.gif nes tie motyvai pradings begalybėj... jiem reikia rėmo
3. visai šaunus , kokios 2-3 eilutės xxx pereinančiu spalvų juostele smile.gif

bet čia tik mano nuomonė
Atsakyti
3cm uzlenkimas mirksiukas.gif graziai atrodo
Atsakyti