Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(etaeta @ 2009 10 21, 18:45)
Labas vakaras merginos, labai ieskau pirkti DMC siulu paletes, gal kuriai jau nereikia ir galetu parduoti man.  blush2.gif

Man irgi tokios reikėtų ax.gif .
Gal kas žinote kur gauti? Anksčiau Jūs rašinėjotės šia tema, bet nespėjau suskaitytu blush2.gif
Atsakyti
Man kai reikėjo DMC paletės ir niekur nebuvo ,parašiau laišką į Kasiūlus ir atsivežė,tai ir nusipirkau..tai gal ir jūs ten paprašykit ,jei žinos ,kad iš karto nupirks ,tai ir atsiveš iš tų sandėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 22, 21:31)
Man kai reikėjo DMC paletės ir niekur nebuvo ,parašiau laišką  į Kasiūlus ir atsivežė,tai ir nusipirkau..tai gal ir jūs ten paprašykit ,jei žinos ,kad iš karto nupirks ,tai ir atsiveš iš tų sandėlių ax.gif

tai marods, etaeta jau rašė, kad kasiulai patys neranda pigių DMC palečių, o brangių nenori užsakinėt, nes jų niekas neperka... ax.gif
Atsakyti
ką reiškia "pigios"? o jos dar ir nevienodos? tai jei paletė tai paletė su visais galimais spalvų variantais? ar dar būna ir sutrumpintas variantas? lotuliukas.gif ,ir kam tada tokio gali reikti? Juk ir perku tam ,kad žinočiau kokie visi atspalviai yra o ne 50 % atspalvių... doh.gif ,...aš mokėjau apie 50 Lt,kiek žinau ,ėjo kalba ,kad ir Gariūnuose panašiai kainuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 spalio 2009 - 21:00
QUOTE(zundyte @ 2009 10 22, 21:58)
ką reiškia "pigios"? o jos dar ir nevienodos? tai jei paletė tai paletė su visais galimais spalvų variantais? ar dar būna ir sutrumpintas variantas? lotuliukas.gif ,ir kam tada tokio gali reikti? Juk ir perku tam ,kad žinočiau kokie  visi atspalviai yra o ne 50 % atspalvių... doh.gif ,...aš mokėjau apie 50 Lt,kiek žinau ,ėjo kalba ,kad ir Gariūnuose panašiai kainuoja...

šiaip senesnėj paletėj nebūdavo tų papildomų DMC siūliukų, kaip metalikų ir pearl ir pan., tai jos buvo pigesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 18:53)
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti. Issisiuvinejau 2, tik zydraji akivaizdziai teks perreminti-per daug aukstai iskeliau, teks nuleisti koki gera centimetra.  doh.gif Ziople.  blush2.gif

Na tikrai įspūdingi švyturiai. O jau rėmeliai tai iš vis super. Gal kur Airijoj radai DMC pigiai? ax.gif Man kartais jei pritruktų.
Rugsėje irgi darbelis traukia akį. 4u.gif
Atsakyti
Galu gale pabaigiau staltieses ir antraji motyva assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif liko tik BS.... doh.gif
Jei idomu koks akivaizdus skirtumas su BS ir be BS galiu ikelt palyginimui foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 10 21, 20:33)
Aš irgi noriu pasirodyti su savo iš dalies baigtu darbeliu, na trūksta tik apipavidalinimo, t.y. pasiūti leliukui apklotuką, o piešinukas ant jo bus va toks:

Labai dailu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 22, 19:58)
4dienu krapstymasis

Super thumb_yello.gif
Papildyta:
DEL DMC PALECIU
siuo metu niekur ju nerandu pirkti , nei kasiulai neturi nei GA. Sake kad gamintojai nepardavineja, todel ir ieskau forume. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 spalio 2009 - 07:41
QUOTE(Gytė @ 2009 10 23, 07:21)
Jei idomu koks akivaizdus skirtumas su BS ir be BS galiu ikelt palyginimui foto ax.gif

butinai ikelk!!! labai idomu ...suzavejo mane tavo staltiese 4u.gif

Rugseje, lengva, su skoniu, dailu thumbup.gif O drugeliai giliai giliai spintoj? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 23, 08:41)
siuo metu niekur ju nerandu pirkti , nei kasiulai neturi nei GA. Sake kad gamintojai nepardavineja, todel ir ieskau forume.  4u.gif

aciu visoms 4u.gif
o del paleciu manau kad jau nebegamina, galbut po nauju metu bus jau naujesnes vel g.gif vistik kazka naujo stengiamasi paleist i prekyba, tai gal cia ir saknys kad laukia kol iseis nauja produkcija ir bus vel atnaujinta palete

o drugeliai spintoj, nes vistik tamsus siulai ten, o dienos ir labai apsiniauke, laukiam pavasario biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 23 spalio 2009 - 07:48
Toli, svyturiai pasakiskai atrodo, kad ir ne klaipediete as biggrin.gif reminimas idealiai tinka ir labai pagyvina siuvinius..super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 23, 08:47)
butinai ikelk!!! labai idomu ...suzavejo mane tavo staltiese  4u.gif

Rodausi blush2.gif soriukas uz suglamzyta vaizdeli, bet cia dar procesas.... ax.gif
user posted image

O vat cia tokia, kokia turetu buti.....
user posted image

O as niekaip neapsisprendziu kaip ja pabaigt. Turiu 3 variantus- prasau padet man apsisprest!!!
1. Apsiut taip pat kaip nuotraukoj spalvota juostele.
2. Paprastai aplenkt ir palikt balta pakrasti.
3. Aplenkt, bet nusiut tos pacios spalvos (rusvos) kryziuku remeli is 1-2 xxx storio......

Pasimeciau....... g.gif
Atsakyti