Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

grazu, labai remeliai derinasi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 18:53)
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti.

kaip šauniai atrodo wub.gif wub.gif ir rėmeliai labai puikiai parinkti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 21, 15:45)
Labas vakaras merginos, labai ieskau pirkti DMC siulu paletes, gal kuriai jau nereikia ir galetu parduoti man.  blush2.gif

Neturiu DMC paletės, bet norėjau tavęs paklausti, gal kartais turi savo avataro shemą? Aš žiūriu neatsižiūriu į paukščiuką su fėja smile.gif
Atsakyti
toli faini svyturiai thumbup.gif
4dienu krapstymasis
user posted image user posted image
Atsakyti
rugsėje bigsmile.gif labai dailu

Toli, nu super rėmeliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Toli, nagi įspūdinagai atrodo švyturiai tuose rėmeliuose thumbup.gif

Rugsėje, super thumbup.gif Na Tavo ir kruopštumas, ir išradingumas 4u.gif Dailu neišpasakytai ...
Atsakyti
Aciu, labai mergaites. 4u.gif Jau ne karta rasiau, kad Airijoje ziaaaauriai brangus reminimas, tai siuvineju tik paveiksliukus, kurie telpa i standartinius foto remus arba kaip gavosi siuo atveju-nusiperku pigius grazius remelius ir ieskau paveiksliuko. blush2.gif Cia buvo 3 uz 5 eurus. thumbup.gif

Ai, cia is labai labai fainos serijos sitie svyturiai. Cia yra realus Didziuju Ezeru svyturiai, ten ju visa serija su pavadinimais, koks 12 ar daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 22 spalio 2009 - 19:39
Puikūs darbeliai. thumbup.gif Ypač švyturiai wub.gif , nesu klaipėdietė, bet dievinu jūrą ir viską, kas su ja susiję.
Atsakyti
Sveikos, čia mano pirmasis darbelis
user posted image

o čia iš arčiau

user posted image
Atsakyti
Vai kokiu graziu darbeliu pridejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as dabar skirtukus siuvineju. Sestadieni reiks i kasiulus vaziuoti nusipirkti veltinuko kitai skirtuko pusei nusipirkti ir galesiu ir as pasirodyti ax.gif
Atsakyti
ambere, labai gražūs liūtas.

O man liko tik malūno BS išsiuvinėti. Būčiau baigus, ale gi kolegėms mano kelionė labai rūpėjo.
Atsakyti
Mergaiciuk, paukščiuk, ačiū smile.gif
Laurukasr, nuostabūs meškučiai wub.gif
Toli, labai gražūs švyturiai wub.gif ir labai gražiai rėmeliai priderinti thumbup.gif Nors ir negyvenu prie jūros, bet švyturiai man labai patinka smile.gif
rugsėje, labai gražu wub.gif
ambere, dailus liūtas thumbup.gif
Atsakyti