grazu, labai remeliai derinasi
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 18:53)
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti.
kaip šauniai atrodo ir rėmeliai labai puikiai parinkti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 21, 15:45)
Labas vakaras merginos, labai ieskau pirkti DMC siulu paletes, gal kuriai jau nereikia ir galetu parduoti man.
Neturiu DMC paletės, bet norėjau tavęs paklausti, gal kartais turi savo avataro shemą? Aš žiūriu neatsižiūriu į paukščiuką su fėja
rugsėje labai dailu
Toli, nu super rėmeliai atrodo
Toli, nu super rėmeliai atrodo
Toli, nagi įspūdinagai atrodo švyturiai tuose rėmeliuose
Rugsėje, super Na Tavo ir kruopštumas, ir išradingumas Dailu neišpasakytai ...
Rugsėje, super Na Tavo ir kruopštumas, ir išradingumas Dailu neišpasakytai ...
Aciu, labai mergaites. Jau ne karta rasiau, kad Airijoje ziaaaauriai brangus reminimas, tai siuvineju tik paveiksliukus, kurie telpa i standartinius foto remus arba kaip gavosi siuo atveju-nusiperku pigius grazius remelius ir ieskau paveiksliuko. Cia buvo 3 uz 5 eurus.
Ai, cia is labai labai fainos serijos sitie svyturiai. Cia yra realus Didziuju Ezeru svyturiai, ten ju visa serija su pavadinimais, koks 12 ar daugiau...
Ai, cia is labai labai fainos serijos sitie svyturiai. Cia yra realus Didziuju Ezeru svyturiai, ten ju visa serija su pavadinimais, koks 12 ar daugiau...
Puikūs darbeliai. Ypač švyturiai , nesu klaipėdietė, bet dievinu jūrą ir viską, kas su ja susiję.
Vai kokiu graziu darbeliu pridejot
O as dabar skirtukus siuvineju. Sestadieni reiks i kasiulus vaziuoti nusipirkti veltinuko kitai skirtuko pusei nusipirkti ir galesiu ir as pasirodyti
O as dabar skirtukus siuvineju. Sestadieni reiks i kasiulus vaziuoti nusipirkti veltinuko kitai skirtuko pusei nusipirkti ir galesiu ir as pasirodyti
ambere, labai gražūs liūtas.
O man liko tik malūno BS išsiuvinėti. Būčiau baigus, ale gi kolegėms mano kelionė labai rūpėjo.
O man liko tik malūno BS išsiuvinėti. Būčiau baigus, ale gi kolegėms mano kelionė labai rūpėjo.
Mergaiciuk, paukščiuk, ačiū
Laurukasr, nuostabūs meškučiai
Toli, labai gražūs švyturiai ir labai gražiai rėmeliai priderinti Nors ir negyvenu prie jūros, bet švyturiai man labai patinka
rugsėje, labai gražu
ambere, dailus liūtas
Laurukasr, nuostabūs meškučiai
Toli, labai gražūs švyturiai ir labai gražiai rėmeliai priderinti Nors ir negyvenu prie jūros, bet švyturiai man labai patinka
rugsėje, labai gražu
ambere, dailus liūtas