Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Little angel @ 2009 10 22, 09:12)
Nu man tai plastikinė kanva buvo atradimas. Kitą pusę papuošiu plonu filcu (veltisniu), kurį prisiuvu siūlu.

O aš tai prie antrosios pusės vėl prilyginu savo tą fliziliną blush2.gif man tai jis toks universalus daiktas lotuliukas.gif

gabiiiiiiii, pasiimk uogytes iš čia (tingiu ištraukinėti) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 22 spalio 2009 - 08:53
Dėkui visoms už pagyras
QUOTE(isdykele @ 2009 10 21, 22:05)
o čia tai šaunu naktį šviečiantys siūlai kadangi tik pirmadienį pradėjau domėtis siuvinėjimu tai man didelė naujiena mirksiukas.gif ir jei galit pasakykit ar jų būna visose siuvimo reikmenų parduotuvėse ar tik kažkur super vietose ax.gif
Aš šiandien nusipirkau visus reikmenis tik adatas pamiršau tai naudoju tas kurias turėjau ir jau pradėjau siuvinėti sūneliui metrikus 4u.gif labai patiko laiko daug neturiu bet kaip užmigs naktelei, kibsiu vėl į darbelį mirksiukas.gif

Na jų pirkti aš radau tik vienoj vietoj www.narvita.com Jie siūlo tik 5 spalvas

QUOTE(renami @ 2009 10 22, 00:36)
Norėčiau ir aš kokį žaisliuką eglutei pabandyt ant tos plastikinės kanvos, bet niekur nemačiau parodyta, kaip ten kita pusė jo atrodo? Ar reikia jį paklijuoti paskui ant kažko, ar tiesiog stengtis labai tvarkingai siuvinėti ir tiek?

Aš kitą pusę stengiuosi gražią padaryt ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 10 22, 09:59)
Dėkui visoms už pagyras

Na jų pirkti aš radau tik vienoj vietoj www.narvita.com Jie siūlo tik 5 spalvas

yra DMC "glow in the dark" tamsoje šviečiančių pirkti ir www.kasiulai.lt ir www.siuvinejimomagija.lt ir lygtais GA mačiau, tad manau beveik visur jų yra mirksiukas.gif bet jie tik vienos spalvos kaip suprantu.
Atsakyti
Dėkui už atsakymąLaurukasr, man labai patiko jūsų darbelis kadangi mano mažylis dar nelabai pats ką renkasi o man gražu tai dar išsiuvinėsiu jam kažką panašaus su žvaigžtutėm 4u.gif
Atsakyti
dar as noriu paklausti del siuvinejimo ant plastikines kanvos o jus isiuvinejate ka norit ir tada apkarpot .ar kaip doh.gif
Atsakyti
turi schemą ,matai kiek vietos jai reikia ant tos plastikinės kanvos ir pradedi nuo kraštelio ,bet aš bent kiek palieku to kraštelio ,nes patogiau suimti ne ant siuvinėtos dalies,paskui apkerpi kaip reikia,o jei kraštai nelygus tai apkarpyt reikia jau išsiuvinėjus pagal kraštuką..nu bet manau įmanoma ir ant jau iškirptos figūros siuvinėt ,tik manau nemažai padirbėt reikia kad ją ,dar nesiuvinėtą iškirpt doh.gif ,,čia ko gero ,kaip kam patogiau blush2.gif tik noriu pasakyt,kad labai smagu siuvinėt ant jos ,nes neįmanoma siūlo pertempt,kanva neleidžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 spalio 2009 - 11:35
QUOTE(zundyte @ 2009 10 22, 12:35)
tik noriu pasakyt,kad labai smagu siuvinėt ant jos ,nes neįmanoma siūlo pertempt,kanva neleidžia lotuliukas.gif

o manęs kažkaip nesužavėjo ta plastikinė kanva schmoll.gif išsiuvinėjau vien darbelį ir daugiau kažin ar besiuvinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 22, 10:21)
yra DMC "glow in the dark" tamsoje šviečiančių pirkti ir www.kasiulai.lt ir www.siuvinejimomagija.lt ir lygtais GA mačiau, tad manau beveik visur jų yra  mirksiukas.gif  bet jie tik vienos spalvos kaip suprantu.

Ten kur aš pirkau, tai yra 5 spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti. Issisiuvinejau 2, tik zydraji akivaizdziai teks perreminti-per daug aukstai iskeliau, teks nuleisti koki gera centimetra. doh.gif Ziople. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 18:53)
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti. Issisiuvinejau 2, tik zydraji akivaizdziai teks perreminti-per daug aukstai iskeliau, teks nuleisti koki gera centimetra.  doh.gif Ziople.  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 18:53)
Kaip grynakrauje klaipediete jau senokai planavau svyturi issisiuvineti. Issisiuvinejau 2, tik zydraji akivaizdziai teks perreminti-per daug aukstai iskeliau, teks nuleisti koki gera centimetra.  doh.gif Ziople.  blush2.gif

Na tikrai super 4u.gif Ne tik gražiai švyturiai išsiuvinėti,bet ir rėmelių koks grožis wub.gif
Atsakyti
Wasara bigsmile.gif labai dailiai žiūrisi

Toli thumbup.gif wub.gif nuostabūs švyturiai wub.gif
Atsakyti