Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Laurukasr @ 2009 10 21, 21:10)
Nu reikės pabandyt.
Ir dar vienas minusas. Parašyta, kad siūlai įsikrauna per 10 min. ir šviečia 10val. Visą dieną laikiau šviesoje, o va atėjo vakaras ir nebešviečia, tik labai silpnai sad.gif nu man sakė, kad po išplovimo švies ryškiau, tai bandysiu dar plauti ir žiūrėti kas tada bus

Nuostabus darbelis, tikrai, pasaka wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, noriu paklausti. Yra va visoki dizainai - Nimue, RP, Tralala ir tt, ir pan. Vat man kyla klausimas - iš kur atkasti tokių dizainų? Ta prasme, kaip man ieškoti/susirasti kitų kūrėjų darbus, jeigu net nežinau kaip jie gali vadintis? blush2.gif
Atsakyti
o čia tai šaunu naktį šviečiantys siūlai kadangi tik pirmadienį pradėjau domėtis siuvinėjimu tai man didelė naujiena mirksiukas.gif ir jei galit pasakykit ar jų būna visose siuvimo reikmenų parduotuvėse ar tik kažkur super vietose ax.gif
Aš šiandien nusipirkau visus reikmenis tik adatas pamiršau tai naudoju tas kurias turėjau ir jau pradėjau siuvinėti sūneliui metrikus 4u.gif labai patiko laiko daug neturiu bet kaip užmigs naktelei, kibsiu vėl į darbelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 10 21, 21:56)
mergaitės, noriu paklausti. Yra va visoki dizainai - Nimue, RP, Tralala ir tt, ir pan. Vat man kyla klausimas - iš kur atkasti tokių dizainų? Ta prasme, kaip man ieškoti/susirasti kitų kūrėjų darbus, jeigu net nežinau kaip jie gali vadintis? blush2.gif

čia man atrodo reikia laiko turėti ir mėgti pasėdėti prie interneto mirksiukas.gif galiu pasakyti kaip aš kažką įdomaus atrandu, pavyzdžiui kažkada atradau bevaikščiodama po internetą vieną labai įdomų blog'ą moters kuri siuvinėja nuostabius dalykus, jos draugų saraše radau kitokių panašių blogų, tad dabar kiekvieną vakarą iki 1 ar 2 valandos kuičiuosi tuose blog'uose ir aikčioju kaip žmonės sugeba kurti tokius dalykus ir turi tiek išmonės, tai vat, tiesiog netyčia aptinki kažką įdomaus ir aiškiniesi kas per dizainas, kur rasti daugiau ir panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 10 21, 21:56)

Paprasčiausias būdas rasti visus dizainerius:
www.abcstitch.com ir ten šone kairiam išsirink Designers. Manau maža nepasirodys ir bus taip wacko.gif lotuliukas.gif Ten turbūt savaitės reiktų visus peržiūrėt.
Atsakyti
labas vakaras ar galite pasakyti kam yra skirta plastikine kanva blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 10 21, 23:33)
labas vakaras ar galite pasakyti kam yra skirta plastikine kanva  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

PVZ galima padaryt kokį skirtuką knygai,kalėdų eglutei žaisliuką. Patys populiariausi turbūt namukai.
Parodau,ką ant greičio radau
user posted image
Arba tokį darbelį
user posted image
Atsakyti
Norėčiau ir aš kokį žaisliuką eglutei pabandyt ant tos plastikinės kanvos, bet niekur nemačiau parodyta, kaip ten kita pusė jo atrodo? Ar reikia jį paklijuoti paskui ant kažko, ar tiesiog stengtis labai tvarkingai siuvinėti ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 10 20, 21:31)
O www.darbstuole.eu neieškojai? - dar ir tokią turim parduotuvę blush2.gif Aš tai jau vasarą nusipirkau porą tokių rėmukų žvaigždučių ir eglučių - bus mielas aksesuras.
O idėja pagrindinė mano šiemet dovanom, manau, bus maišiukai su arbatėlėm ar vaistažolėm. Čia jau išdovanoti mano maišiukai, tad vėl teks padirbt naujų  smile.gif

user posted image    user posted image
user posted image

vajei as kaip tokius norejau daryt kaledoms maiselius blush2.gif tik niekaip nesugalvojau ka ant ju issiuvinet smile.gif tai iskart as su prasymu gal galeciau gauti siu uogyciu schemutes? buciau labai dekinga cia mano pastas jeigu ka ax.gif 4u.gif gabriele19@dtiltas.lt
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 10 21, 23:33)
labas vakaras ar galite pasakyti kam yra skirta plastikine kanva  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As ant plastikines kanvos norejau siuvinet akiniams dekliuka (futliara), be abejo reiktu det pamusaliuka i vidu, kad nesusibraizytu tas brangus daiktas. Bet kai tokia nevykusia nusipirkau (smulkesnes nebuvo, tik dar stambesne arba neradau doh.gif ), tai dabar jau mastau, kad siusiu ant lino arba kanvos, o tarp pamusalo ir siuvinio atkirpus ikisiu tos pacios plastikines kanvos, kad suteiktu tvirtumo ir kietumo, kitaip tariant saugumo...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 21, 15:59)
Nugi nusipirkit kol pigu iš Siuvinėjimo magijos tos kanvos ,tik 6 lt už gabalą ,kur kitur kainuoja 14Lt

Aš tokią irgi turiu tik kitur pirkau, ir galiu patvirtinti, kad ji niekuom nesiskiria nuo "Anchor" firmos 14 ct plastikinės kanvos. Ši amerikiečių "Darico", skylutės tokios pat mažytės, kanva skaidri ir darbai labai gražiai atrodo. Nu man tai plastikinė kanva buvo atradimas. Kitą pusę papuošiu plonu filcu (veltisniu), kurį prisiuvu siūlu.
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2009 10 21, 23:36)
Norėčiau ir aš kokį žaisliuką eglutei pabandyt ant tos plastikinės kanvos, bet niekur nemačiau parodyta, kaip ten kita pusė jo atrodo? Ar reikia jį paklijuoti paskui ant kažko, ar tiesiog stengtis labai tvarkingai siuvinėti ir tiek?

kai kurier žais;iukai turi dvi puses, pvz: katinukas iš priekio ir nugaros, toks pilnas efektas gaunas thumbup.gif

Atsakyti