Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(Wasara @ 2009 10 21, 13:09)
Kiek jūs daug gražių darbelių prisiuvinėjusios thumbup.gif Aš pati siuvinėt pradėjau tik prieš metus, o ir siuvinėju tik tada, kai randu laiko. Mano paskutinis siuvinėtas darbelis užrašų knygutė. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino.

labai dailu bigsmile.gif
Atsakyti
Wasara
Gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 21, 17:03)
Aš parduotuvėje įvairius rinkinukus apžiūrinėjau, tai ten tos plastikinės kanvos paveikslėliai buvo padėti prie rinkinukų, skirtų pagalvėlėms. Gal žinot, darbelis atodo kaip minkštas kilimėlis (siūlų galai vienas prie kito viršuje kyšo). o rinkinukuose siūlai išgėlioti pagal spalvų gamą ir labai labai stori, tikrai kaip kiliminiai, sukarpyti į 4cm ilgio gabaliukus. Instrukcijoje parodyta, kaip tas siūlo  4 cm gabalėlis (pilnai tikiu, kad užtenka dviejų gijų, kaip rašei) perlenkiamas per pusę, prakišamas per skylutes ir tada dar vašeliu pats per save perkišamas (per kilpelę) ir užtvirtinamas.  Ir aišku tai jau ne kryželis. Nežinau, kaip aiškiau nupasakoti. Tiesiok tais trumpučiais siūlų galiukais apraišiojama kiekviena kanvos gija ir galiukai paliekami gerojoje pusėje. Norėjau paveisliuką suieškot, bet nepavyko, nežinau, kaip tai tiksliai vadinasi.

Neeee...... zinau apie ka kalbi, kazkada dariau..... bet cia kanva siuvinejimui kryziuku...... doh.gif
nu ziuresiu ka cia man daryt- reiks gal 4 bandyt arba 6 siulus.... kai laiko daugiau bus ir kantrybes eksperimentams doh.gif
Atsakyti
tyli_tyla, kasiopeja, ssamantaa, ačiū smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos, labai ieskau pirkti DMC siulu paletes, gal kuriai jau nereikia ir galetu parduoti man. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 10 21, 10:33)
Man panašiai buvo kai nusipirkau kanva kartu su paveiksliuku jau nupieštu, bandžiau siuvinėt tai irgi didelės skylės gavosi. Tad numeciau ir nebesiuvinėjau  blush2.gif Bet toks fainas būtų išėjęs, su delfinais...  doh.gif

ant tu nupieštu reikia siuvinėti tokiais spec.pukuotais siulais, efektas thumbup.gif
draugė turi vaisiu pintine išsiuvinėjus, tai pasakiškai atrodo, ir skilučiu per ta puka net nesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasara @ 2009 10 21, 16:09)
Mano paskutinis siuvinėtas darbelis užrašų knygutė. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino.

Kaip gražu wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Donalita @ 2009 10 21, 17:03)
Aš parduotuvėje įvairius rinkinukus apžiūrinėjau, tai ten tos plastikinės kanvos paveikslėliai buvo padėti prie rinkinukų, skirtų pagalvėlėms. Gal žinot, darbelis atodo kaip minkštas kilimėlis (siūlų galai vienas prie kito viršuje kyšo). o rinkinukuose siūlai išgėlioti pagal spalvų gamą ir labai labai stori, tikrai kaip kiliminiai, sukarpyti į 4cm ilgio gabaliukus. Instrukcijoje parodyta, kaip tas siūlo  4 cm gabalėlis (pilnai tikiu, kad užtenka dviejų gijų, kaip rašei) perlenkiamas per pusę, prakišamas per skylutes ir tada dar vašeliu pats per save perkišamas (per kilpelę) ir užtvirtinamas.  Ir aišku tai jau ne kryželis. Nežinau, kaip aiškiau nupasakoti. Tiesiok tais trumpučiais siūlų galiukais apraišiojama kiekviena kanvos gija ir galiukai paliekami gerojoje pusėje. Norėjau paveisliuką suieškot, bet nepavyko, nežinau, kaip tai tiksliai vadinasi.

Tai rinkiniai kilimėlių rišimui 4u.gif Iš mažesnių kartais pagalvėlės daromos bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmiausia pagyros visoms 4u.gif labai dailūs darbeliai
Aš irgi noriu pasirodyti su savo iš dalies baigtu darbeliu, na trūksta tik apipavidalinimo, t.y. pasiūti leliukui apklotuką, o piešinukas ant jo bus va toks:
user posted image
Čia truputį jį pakeičiau pagal save. Panaudojau tamsoje šviečiančius siūlus. jais yra išsiuvinėtos visos žvakės ir žvaigždės. Va čia iš arčiau
user posted image
Tik truputį nusivyliau. Atskirai paėmus siūlus, tai jų spalvos skiriasi, bet išsiuvinėjus žvakę, sunku atskirti kur kuri spalva sad.gif va čia kaip atrodo siūlai. Žvakė siuvinėta balta ir raudona spalvomis (turiu omenyje tos vietos kur šviečia)
user posted image
Ir nežinau kaip nufotkinti, kad matytųsi kaip atrodo tamsoje. jei fotkinu be blico tai gaunu tamsią nuotrauką ir nesimato kaip atrodo. Taigi gaila, bet negaliu parodyt. Ir dar pats spalvų švietimas nuvylė. Balta turi šviesti žaliai, o raudona raudonai, bet kažkodėl tai viskas šviečia žaliai. Nors jei atskirai žiūriu siūlus, tai raudona ir šviečia raudonai. Nežinau kodėl išsiuvinėjus pasikeičia švietimas
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 10 21, 19:33)

Labai dailu. wub.gif

O man paskambino porininkė ir pasakė, kad rytoj nebus valdžios. Tai jau įsikroviau tulpes, gal pabaigsiu kaip nors. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 10 21, 20:33)
Ir nežinau kaip nufotkinti, kad matytųsi kaip atrodo tamsoje. jei fotkinu be blico tai gaunu tamsią nuotrauką ir nesimato kaip atrodo. Taigi gaila, bet negaliu parodyt. Ir dar pats spalvų švietimas nuvylė. Balta turi šviesti žaliai, o raudona raudonai, bet kažkodėl tai viskas šviečia žaliai. Nors jei atskirai žiūriu siūlus, tai raudona ir šviečia raudonai. Nežinau kodėl išsiuvinėjus pasikeičia švietimas

bandyk nustatyt fotografavimą prie žvakių... Gal tada pavyks g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 21, 20:42)
bandyk nustatyt fotografavimą prie žvakių... Gal tada pavyks  g.gif  g.gif  g.gif

Nu reikės pabandyt.
Ir dar vienas minusas. Parašyta, kad siūlai įsikrauna per 10 min. ir šviečia 10val. Visą dieną laikiau šviesoje, o va atėjo vakaras ir nebešviečia, tik labai silpnai sad.gif nu man sakė, kad po išplovimo švies ryškiau, tai bandysiu dar plauti ir žiūrėti kas tada bus
Atsakyti
Oi, kokie nuostabūs patalėliai bus su meškučiais thumbup.gif Ta meškučių šeimynėlė ir pas mane planuojamų siuvinėti darbelių sąraše jau yra.
Atsakyti