Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

kam reikia su "prisiuvamais" pinigais tai turiu apart rodytų dar tokius ax.gif
kas pas man drauguose, turėtų matyt paspaudus ant nuotraukos ax.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 10 15, 12:22)
kam reikia su "prisiuvamais" pinigais tai turiu apart rodytų dar tokius ax.gif
kas pas man drauguose, turėtų matyt paspaudus ant nuotraukos ax.gif

vat vienas medelsi yra toks pats, kokį ir aš turiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 15 spalio 2009 - 12:21
pas mane toks smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 15, 10:20)

tip tip - man labai patiko kaip uzvardinai temele  wub.gif taip graziai ir, manau, taikliai  wub.gif

Visos mes dailininkės, tik rankose adatos ne teptukas. O kai kurių darbelių neįmanoma atskirti nuo pieštų. 4u.gif

Mano užsigulėjęs ir apdulkėjęs darbas. Mystic stitch "Song of the Golden Wolf". 1/3 padaryta, liko 2/3-liai. Foto neypatinga, merdėja aparatas (tiksliau akumuliatoriai).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 15, 10:52)
bus šitoks... kada nors... (tiesiog jau matau jam vietą savo namuose)
http://www.stitchabi.....titch kit.jpg

Siuvinėju paprastais DMC (vakar kaip tik tuo pasidžiaugiau, nes kad spalvų numerius atrinkčiau užteks į GA nupėdinti prie stendo  lotuliukas.gif ).

oho, koks didziulis darbelis bigsmile.gif o kiek spalvu?
tai kai siek tiek pajudesi, PASIRODYK smile.gif

Renami, dailus metrikiukai smile.gif bet itariu BS doh.gif klaikiai daug doh.gif
Atsakyti
pasirodau,ka nuveikiau

user posted image
user posted image
user posted image
kitu darbu neturiu pakolkas ikelus i kompa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 15 spalio 2009 - 13:38
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 15, 11:03)
oho, koks didziulis darbelis  bigsmile.gif  o kiek spalvu?
tai kai siek tiek pajudesi, PASIRODYK smile.gif

dėl didumo tai nebaisu, esu jau tokio didumo dariusi. Tada siuvinėjimu nuo nelaimingos meilės gydžiausi, tai labai sparčiai ėjosi lotuliukas.gif Dabar tai kažin kaip seksis g.gif

O spalvų nedaug, tik 10 rolleyes.gif
Atsakyti
banni dailus metrikai thumbup.gif

na del parodytu pinigu medziu tai man jie baisus blush2.gif , maciau viena labai graziai padaryta, bet gaila kad neissaugojau doh.gif , bet jei neklystu tai buvo is RP medeliu, labai graziai ir su pinigais ir be pinigu atrodo
o cia kaikurie jei nuimt pinigus tai tik kuolai lieka doh.gif
na vistiek manau kad pinigai tam kad juos naudot, o ne dulkems kaupt ax.gif
cia tik mano nuomone, gal sviete labiau tokie yra vertinami smile.gif
Atsakyti
Bet iš esmės, juk būna situacijų, kai prireikia pinigus dovanoti. O toks variantas yra gražiau nei vokelis ax.gif

Be to, galima ir lapus išsiuvinėti, ir kokius karoliukus po pinigų ritinėliu prisiųti, kad nuėmus pinigus neliktų plika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 15, 14:30)
Bet iš esmės, juk būna situacijų, kai prireikia pinigus dovanoti. O toks variantas yra gražiau nei vokelis  ax.gif

Be to, galima ir lapus išsiuvinėti, ir kokius karoliukus po pinigų ritinėliu prisiųti, kad nuėmus pinigus neliktų plika  4u.gif

na pritariu, bet tie kur kuolai lieka doh.gif , manes nieks neitikins toki dovanot, nors istiesu kaikam grazu ir tas likes kelmas
kiek zmoniu tiek nuomoniu, grozio supratimo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 15, 14:37)
na pritariu, bet tie kur kuolai lieka doh.gif , manes nieks neitikins toki dovanot, nors istiesu kaikam grazu ir tas likes kelmas

nugi galima vėliau kokius saldainius ar netikruspinigus prisiut atgal lotuliukas.gif

man asmeniškai jie irgi nepatinka blush2.gif esu mačiusi gražesnių medelių kuriuos galima taip panaudot rolleyes.gif bet pati mintis dovanoti pinigų medį man liuks, va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 15, 14:37)

na tas medelis kurį aš įkėliau tai tėra tarsi simbolis, ten pinigėliai netikri, o atspausdinti, kaip vieni tiki tos gėlės "pinigų medžio" galia, taip ir čia tarsi pinigų nešėjai tie medeliai. Ir tuo kurį aš dovanojau tai žmogus kuris gavo buvo labai labai patenkintas. ir čia gali būti tarsi atvirukas, na toks kaip priedas prie dovanos. o vat manau RP dizainą tai tikrai ne kiekvienas žmogus įvertintų, ne visiems jis priimtinas, čia jau turi turėti "akį ant meno išlavintą". o šie tokie eiliniai, paprasti ir visiems suprantami. žinoma nėra net ką lyginti su RP ten jau aukštasis pilotažas ax.gif (čia tik mano nuomonė)
Atsakyti