kam reikia su "prisiuvamais" pinigais tai turiu apart rodytų dar tokius
kas pas man drauguose, turėtų matyt paspaudus ant nuotraukos
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 10 15, 12:22)
kam reikia su "prisiuvamais" pinigais tai turiu apart rodytų dar tokius
vat vienas medelsi yra toks pats, kokį ir aš turiu
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 15, 10:20)
tip tip - man labai patiko kaip uzvardinai temele taip graziai ir, manau, taikliai
Visos mes dailininkės, tik rankose adatos ne teptukas. O kai kurių darbelių neįmanoma atskirti nuo pieštų.
Mano užsigulėjęs ir apdulkėjęs darbas. Mystic stitch "Song of the Golden Wolf". 1/3 padaryta, liko 2/3-liai. Foto neypatinga, merdėja aparatas (tiksliau akumuliatoriai).
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 15, 10:52)
bus šitoks... kada nors... (tiesiog jau matau jam vietą savo namuose)
http://www.stitchabi.....titch kit.jpg
Siuvinėju paprastais DMC (vakar kaip tik tuo pasidžiaugiau, nes kad spalvų numerius atrinkčiau užteks į GA nupėdinti prie stendo ).
http://www.stitchabi.....titch kit.jpg
Siuvinėju paprastais DMC (vakar kaip tik tuo pasidžiaugiau, nes kad spalvų numerius atrinkčiau užteks į GA nupėdinti prie stendo ).
oho, koks didziulis darbelis o kiek spalvu?
tai kai siek tiek pajudesi, PASIRODYK
Renami, dailus metrikiukai bet itariu BS klaikiai daug
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 15, 11:03)
oho, koks didziulis darbelis o kiek spalvu?
dėl didumo tai nebaisu, esu jau tokio didumo dariusi. Tada siuvinėjimu nuo nelaimingos meilės gydžiausi, tai labai sparčiai ėjosi Dabar tai kažin kaip seksis
O spalvų nedaug, tik 10
banni dailus metrikai
na del parodytu pinigu medziu tai man jie baisus , maciau viena labai graziai padaryta, bet gaila kad neissaugojau , bet jei neklystu tai buvo is RP medeliu, labai graziai ir su pinigais ir be pinigu atrodo
o cia kaikurie jei nuimt pinigus tai tik kuolai lieka
na vistiek manau kad pinigai tam kad juos naudot, o ne dulkems kaupt
cia tik mano nuomone, gal sviete labiau tokie yra vertinami
na del parodytu pinigu medziu tai man jie baisus , maciau viena labai graziai padaryta, bet gaila kad neissaugojau , bet jei neklystu tai buvo is RP medeliu, labai graziai ir su pinigais ir be pinigu atrodo
o cia kaikurie jei nuimt pinigus tai tik kuolai lieka
na vistiek manau kad pinigai tam kad juos naudot, o ne dulkems kaupt
cia tik mano nuomone, gal sviete labiau tokie yra vertinami
Bet iš esmės, juk būna situacijų, kai prireikia pinigus dovanoti. O toks variantas yra gražiau nei vokelis
Be to, galima ir lapus išsiuvinėti, ir kokius karoliukus po pinigų ritinėliu prisiųti, kad nuėmus pinigus neliktų plika
Be to, galima ir lapus išsiuvinėti, ir kokius karoliukus po pinigų ritinėliu prisiųti, kad nuėmus pinigus neliktų plika
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 15, 14:30)
Bet iš esmės, juk būna situacijų, kai prireikia pinigus dovanoti. O toks variantas yra gražiau nei vokelis
na pritariu, bet tie kur kuolai lieka , manes nieks neitikins toki dovanot, nors istiesu kaikam grazu ir tas likes kelmas
kiek zmoniu tiek nuomoniu, grozio supratimo ir t.t.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 15, 14:37)
na pritariu, bet tie kur kuolai lieka , manes nieks neitikins toki dovanot, nors istiesu kaikam grazu ir tas likes kelmas
nugi galima vėliau kokius saldainius ar netikruspinigus prisiut atgal
man asmeniškai jie irgi nepatinka esu mačiusi gražesnių medelių kuriuos galima taip panaudot bet pati mintis dovanoti pinigų medį man liuks, va
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 15, 14:37)
na tas medelis kurį aš įkėliau tai tėra tarsi simbolis, ten pinigėliai netikri, o atspausdinti, kaip vieni tiki tos gėlės "pinigų medžio" galia, taip ir čia tarsi pinigų nešėjai tie medeliai. Ir tuo kurį aš dovanojau tai žmogus kuris gavo buvo labai labai patenkintas. ir čia gali būti tarsi atvirukas, na toks kaip priedas prie dovanos. o vat manau RP dizainą tai tikrai ne kiekvienas žmogus įvertintų, ne visiems jis priimtinas, čia jau turi turėti "akį ant meno išlavintą". o šie tokie eiliniai, paprasti ir visiems suprantami. žinoma nėra net ką lyginti su RP ten jau aukštasis pilotažas (čia tik mano nuomonė)