Labutis, gražūs jūsų darbeliai. Ir mano atostogos baigiasi, tai reiks prie siuivnėjimo sėsti.
Kalėdu atvirukas nuostabus
Aš naudoju photoshape :
Siuskis Čia, man patinka ši programa ..
Va jūsu darbu koliažas(visus turiu kompe,čia atsitiktiniai, nesupykit ... ) :
Ps. o užapvalinti kampus galima, pasidaryti kokius tik norit
Dar :
QUOTE(dovyda @ 2009 10 21, 08:57)
Laujus (ir Dzeine maciau tokias foto daro), niu kaip jus padarot tas montazines foto, na kur is daug paveiksleliu pamokykit ir mane, man labai grazu taip
Aš naudoju photoshape :
Siuskis Čia, man patinka ši programa ..
Va jūsu darbu koliažas(visus turiu kompe,čia atsitiktiniai, nesupykit ... ) :
Ps. o užapvalinti kampus galima, pasidaryti kokius tik norit
Dar :
As tai su photoshopu lipdau koliaza, jei jau reikia kelias foto sudeti i kruva, tik va paskui dar konvertuot reik, tai dazniausiai pritingiu dekui uz nuorodas, reiks isbandyt jusu siulytas programas
darbeliai visi labai silti ir mieli ir pingviniukyje as ir siules jokios nepasigedau
ankata, siuvinejama abiem rankom kai remo/lankelio nereik laikyt, kai abi rankos laisvos, tai viena ranka is virsaus duri adata, kita ranka pagauni ir is apacios lendi i virsu. as irgi jau truputi igudau abiem rankom siuvinet, labai smagu taip
Gytė, o tai ta kanva iseina 10 ct? tik 4 kryzeliai vienam centimetre? tai labai jau stambi
darbeliai visi labai silti ir mieli ir pingviniukyje as ir siules jokios nepasigedau
ankata, siuvinejama abiem rankom kai remo/lankelio nereik laikyt, kai abi rankos laisvos, tai viena ranka is virsaus duri adata, kita ranka pagauni ir is apacios lendi i virsu. as irgi jau truputi igudau abiem rankom siuvinet, labai smagu taip
Gytė, o tai ta kanva iseina 10 ct? tik 4 kryzeliai vienam centimetre? tai labai jau stambi
Gyte >gal ten vinilinę kanvą nusipirkai ,tai jos ten skylės ohoho ,o plastikinės kanvos tai mažos skylutės ,siuvinėjau dviem gijomis ir viskas pasidengė....
Ankata>dviem rankom siuvinėjant ,kaip Dantistė ir sakė ,viena ranka bedi adatą visada iš viršaus ,kita -visada iš apačios,o kai rėmą laikai tai išeina su ta pačia ranka ir iš viršaus ir iš apačios bedžioji ,man net kartais rankas paskausdavo ,vieną nuo nuolatinio kilojimo ,kitą-nuo rėmo laikymo
merginos ,o kurią ten programą siųstis iš to puslapio,kad koliažus daryt,žalią ,mėlyną ar pilką spausti?O gal visas?
Ankata>dviem rankom siuvinėjant ,kaip Dantistė ir sakė ,viena ranka bedi adatą visada iš viršaus ,kita -visada iš apačios,o kai rėmą laikai tai išeina su ta pačia ranka ir iš viršaus ir iš apačios bedžioji ,man net kartais rankas paskausdavo ,vieną nuo nuolatinio kilojimo ,kitą-nuo rėmo laikymo
merginos ,o kurią ten programą siųstis iš to puslapio,kad koliažus daryt,žalią ,mėlyną ar pilką spausti?O gal visas?
QUOTE(zundyte @ 2009 10 21, 15:13)
Gyte >gal ten vinilinę kanvą nusipirkai ,tai jos ten skylės ohoho ,o plastikinės kanvos tai mažos skylutės ,siuvinėjau dviem gijomis ir viskas pasidengė....
Nu kad parasyta plastikine... as zmogus patiklus....
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 21, 14:12)
Tai vat.... ir skyyyles koookios..... matyt ismeciau i bala pinigus
Nugi nusipirkit kol pigu iš Siuvinėjimo magijos tos kanvos ,tik 6 lt už gabalą ,kur kitur kainuoja 14Lt,aš va ką tik siuntinuką pasiėmiau ,va čia pasižiūrėkit
http://www.siuvineji...kine-kanva.html
tik čia pavaizduota spalvota kažkokia ir labai padidinta,tai atrodo skylės milžiniškos ,o ji yra skaidri ir siuvinėjant dviem gijomis gaunasi pats tas ,trimis jau būtų per storai
http://www.siuvineji...kine-kanva.html
tik čia pavaizduota spalvota kažkokia ir labai padidinta,tai atrodo skylės milžiniškos ,o ji yra skaidri ir siuvinėjant dviem gijomis gaunasi pats tas ,trimis jau būtų per storai
QUOTE(zundyte @ 2009 10 21, 16:13)
Zundyte, spausk ssamantaa nurodytą nuorodą - čia ta pati programa, tik truputį naujesnė ir spaust tik vienoj vietoj reikia
QUOTE(nekava @ 2009 10 21, 03:27)
puikumelis labai grazi atvirute, o as tos siules ir nepasigedau o ka dedi po apacia darbelio? uzklijuoji dar popieriu ar nieko? galetum pafotkinti is visu pusiu atviruka
Labas rytas,
siules truksta nuo snapelio (desiniau) per sparniuko-krutines linija. Kai issiuvinenau, tikrai jos nepasigedau, tik idejus nuotrauka tepamaciau Siaip si patarima kazkur skaiciau kulinarijos temose, ten siule nufotografuot tortus ar kepinius ir tada labai pasimato visos papuosimo klaidos ir dar galima jas istaisyt
Atvirute kai pabaigsiu pilnai, tada nufotografuosiu is visu pusiu, nes kol kas, kaip ir minejau, ten neuzklijuota niekas, reikes nuvaziuot dvipuses lipnios juostos isigyt.
Esme isivaizduokit popieriaus juostele, kuri padalinta i tris dalis, vidurys prakirptas, vienas sonas uzdengia ta skyle ir "blogaja" siuvinio puse, o ant kito sono galima rasyt zodzius.
Siaip nusipirkau kelis zurnalus, juose nemazai kalediniu schemu. MB nusipirko dar kazkoki zurnala, kur daugiau su scrapbookingu, modelinu atviruciu yra, tai ir is ten kelias idejas galima nusigvelbt.
QUOTE(Wasara @ 2009 10 21, 16:09)
Kiek jūs daug gražių darbelių prisiuvinėjusios Aš pati siuvinėt pradėjau tik prieš metus, o ir siuvinėju tik tada, kai randu laiko. Mano paskutinis siuvinėtas darbelis užrašų knygutė. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino.
nuostabi knygelė labai labai daili iš tikro. ir apsiūta kaip gražiai, o jau užsegimas šaunuolė!
Laujau,jau atsisiunčiau ,labai gražu ,bandžiau jau padaryt koliažą ..aš kažkada fotošopą turėjau ,tai čia panašiai reikia dirbt
QUOTE(Gytė @ 2009 10 21, 08:28)
Merginos, kvailas klausimas!
Nusipirkau plastikine kanva, kaip raso 10 (4x/cm)- nu kazkaip man nesigauna su keliais siulais ant tokios siuvat jus? Man su 2-3 siulais visai "skystai" gaunas, matosi skylutes o kad nesimatytu, uzsilipdytu- reikia 6 siuliuku- visos gijos bet tada stoooooris koooooks ka daryt?????
Nusipirkau plastikine kanva, kaip raso 10 (4x/cm)- nu kazkaip man nesigauna su keliais siulais ant tokios siuvat jus? Man su 2-3 siulais visai "skystai" gaunas, matosi skylutes o kad nesimatytu, uzsilipdytu- reikia 6 siuliuku- visos gijos bet tada stoooooris koooooks ka daryt?????
Aš parduotuvėje įvairius rinkinukus apžiūrinėjau, tai ten tos plastikinės kanvos paveikslėliai buvo padėti prie rinkinukų, skirtų pagalvėlėms. Gal žinot, darbelis atodo kaip minkštas kilimėlis (siūlų galai vienas prie kito viršuje kyšo). o rinkinukuose siūlai išgėlioti pagal spalvų gamą ir labai labai stori, tikrai kaip kiliminiai, sukarpyti į 4cm ilgio gabaliukus. Instrukcijoje parodyta, kaip tas siūlo 4 cm gabalėlis (pilnai tikiu, kad užtenka dviejų gijų, kaip rašei) perlenkiamas per pusę, prakišamas per skylutes ir tada dar vašeliu pats per save perkišamas (per kilpelę) ir užtvirtinamas. Ir aišku tai jau ne kryželis. Nežinau, kaip aiškiau nupasakoti. Tiesiok tais trumpučiais siūlų galiukais apraišiojama kiekviena kanvos gija ir galiukai paliekami gerojoje pusėje. Norėjau paveisliuką suieškot, bet nepavyko, nežinau, kaip tai tiksliai vadinasi.