Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(laujus @ 2009 10 20, 21:50)
Na kaip čia nepriminsi, kai ji... mano...  blush2.gif Štai kokie pasikeitimai mano gyvenime - kažkada pradėjau siuvinėt kaip mėgėja, išėjusi dukrytės augint, o dabar...va... juodai įklimpau į šitą pomėgį  lotuliukas.gif
Visada prašom, jei tik ko reikės  drinks_cheers.gif
Dar yra ir www.erankdarbiai.lt 
O mano tie arbatėlių maišeliai irgi pusiau rankom siūti, reikia žinok tik pasiryžti.

na tada ŠAUNUOLĖ tu ir baltai pavydžiu tokiems žmonėms kurie nebijo kažko naujo pradėti (čia apie parduotuvę aš) 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir ačiū už padrąsinimą dėl maišelių mirksiukas.gif jei kada ir pasiryšiu tai iki tavo nuostabiųjų man oj kaip toli toli... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 20, 21:55)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 10 20, 18:31)
O idėja pagrindinė mano šiemet dovanom, manau, bus maišiukai su arbatėlėm ar vaistažolėm. Čia jau išdovanoti mano maišiukai, tad vėl teks padirbt naujų  smile.gif

maišeliai labai gražūs. Gal ir vaistažolės pačios rinktos? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai buvo įdomu pasiskaityt ko internetinėse parduotuvėse pasigendama bigsmile.gif Ačiū, Laujus, kad užvedei šią temą rolleyes.gif

O tavo skirtuką ir maišelius jau gyriau, ir pagirsiu dar kartą wub.gif Be galo gražūs man tavo darbai - ir kruopščiai padaryti, ir labai stilingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas,

as pas jus naujoke, bet va kazkaip ramiais rudens vakarais susigundziau siuvinet kryzeliu, po truputi ruostis Kaledoms smile.gif Pasirodau pirma prisvilusi blyna - pirmaja atvirute (tiesa, ji nebaigta - nepriklijavau dar ir kai nufotografavau, pamaciau, kad truksta vienos siules, bet pataisysiu blush2.gif )

user posted image

Siandien pradejau siuvinet antra atvirute - si karta bus kalediskai nusiteikes briedukas smile.gif
Atsakyti
Laujus (ir Dzeine maciau tokias foto daro), niu kaip jus padarot tas montazines foto, na kur is daug paveiksleliu mirksiukas.gif pamokykit ir mane, man labai grazu taip blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif
sita tema tikra atgaiva akiai ir sielai, o dar ir ikvepimo saltinis thumbup.gif nepraleidziu nieko, skaitau, ziuriu, geriuosi drinks_cheers.gif
noriu pagirti visu darbelius, galetu ju buti dar daugiau biggrin.gif

QUOTE(laujus @ 2009 10 20, 09:52)
.... Žiūriu kalbat apie skirtukų antrąją pusę - noriu pasirodyt ir aš savo - Michael Powell VENICE BOOKMARK. Tačiau aš naudojau ne veltinį, o prilyginau kelis sluoksnius flizilino - ir ne per stora, ir tokį gerą standumą jis suteikia, ir plauti galima esant reikalui - neatsiklijuoja ..

laujus, negaliu nepagirti taviskio atskirai thumbup.gif kaip kazkuri mergina sake as irgi nesu didele skirtuku gerbeja, bet sitas is tu superiniu!!!! thumbup.gif

QUOTE(GSS @ 2009 10 20, 11:26)
ilgai tik stebėjau šitą temą, bet štai išaušo ir mano debiuto diena .. Rodausi su savo pirmuoju darbeliu.

zaismingas paveikslelis thumbup.gif

Beje, nustebino daskes MB bigsmile.gif nu kaip vyrui tai ispudingas darbas!!!!!!!!!! thumbup.gif

Dzeine, tavo uzbaigtas religinis darbas be komentaru ... doh.gif tikrai nusipelnei poilsio biggrin.gif sveik!! 4u.gif

o as pagaliau baigiau savo metrika!!!!!!!!! clap.gif sedejau iki pirmos nakties vakar, bet damusiau biggrin.gif ireminus pasirodysiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2009 10 21, 06:19)
as pas jus naujoke, bet va kazkaip ramiais rudens vakarais susigundziau siuvinet kryzeliu, po truputi ruostis Kaledoms smile.gif Pasirodau pirma prisvilusi blyna - pirmaja atvirute (tiesa, ji nebaigta - nepriklijavau dar ir kai nufotografavau, pamaciau, kad truksta vienos siules, bet pataisysiu  blush2.gif  )

sakyciau tikrai neprisviles tas pirmasis blynas schmoll.gif labai nuotaikinga atvirute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 10 21, 08:57)
Laujus (ir Dzeine maciau tokias foto daro), niu kaip jus padarot tas montazines foto, na kur is daug paveiksleliu mirksiukas.gif pamokykit ir mane, man labai grazu taip blush2.gif

Nieko gurdaus, tiesiog iš čia esu parsisiuntus programėlę: čia

Kasiopeja, arbatos tai buvo iš arbatų parduotuvėlių, bet visas kitas vaistažoles tai taip, rinkau pati.

Ir apskritai, dėkui, merginos, už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 21 spalio 2009 - 08:40
QUOTE(zundyte @ 2009 10 20, 20:39)
Mur MUr ,man pakanka tokio įtempimo kaip tame rėme ,iš dviejų galų,kai matau kad atsilaisvina,tai vėl per nauja įtvirtinu ir viskas ,nei siūti nei klijuoti ,dvi minutės ir gatava thumbup.gif ...o atsidžiaugt negaliu ,kad kojos dabar prie rėmo yra ,nereikia rėmo laikyt,tai dviem rankom mokinuosi siuvinėt blush2.gif  ir visai gerai einasi,ir jau matau kad daug greičiau siuvinėjasi thumbup.gif  ...manau suradau sau optimalų variantą:rėmas iš kasiūlų o kojos iš Džeinės lotuliukas.gif ....aš labai patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ...

sveikos,
vis paskatineju si skyreli ir man iskilo vienas klausimas. nu niekaip nesuvokiu kaip cia galima siuvinet dviem rankom.. blush2.gif cia ta prasme su dviem adatom ar kaip? net neisivaizduoju, kaip ten reiktu suziuret.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 10 21, 06:57)

aš naudoju ir Laujus nurodita, ir dažnai picaso3 programa, ten ir gerus koliažus daro thumbup.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 21, 08:13)
Labas rytas merginos  smile.gif
Dzeine, tavo uzbaigtas religinis darbas be komentaru ...  doh.gif tikrai nusipelnei poilsio  biggrin.gif sveik!!  4u.gif

ačiū 4u.gif
vietos sau nerandu be siuvinėjimo doh.gif biggrin.gif tikrai 100% priklausomybė jau yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 10 21, 06:19)
Labukas,

as pas jus naujoke, bet va kazkaip ramiais rudens vakarais susigundziau siuvinet kryzeliu, po truputi ruostis Kaledoms smile.gif Pasirodau pirma prisvilusi blyna - pirmaja atvirute (tiesa, ji nebaigta - nepriklijavau dar ir kai nufotografavau, pamaciau, kad truksta vienos siules, bet pataisysiu  blush2.gif  )

puikumelis wub.gif wub.gif labai grazi atvirute, o as tos siules ir nepasigedau g.gif o ka dedi po apacia darbelio? uzklijuoji dar popieriu ar nieko? galetum pafotkinti is visu pusiu atviruka blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kvailas klausimas! doh.gif
Nusipirkau plastikine kanva, kaip raso 10 (4x/cm)- nu kazkaip man nesigauna blush2.gif su keliais siulais ant tokios siuvat jus? Man su 2-3 siulais visai "skystai" gaunas, matosi skylutes doh.gif o kad nesimatytu, uzsilipdytu- reikia 6 siuliuku- visos gijos doh.gif bet tada stoooooris koooooks g.gif ka daryt????? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 21, 11:28)
Merginos, kvailas klausimas! doh.gif
Nusipirkau plastikine kanva, kaip raso 10 (4x/cm)- nu kazkaip man nesigauna blush2.gif  su keliais siulais ant tokios siuvat jus? Man su 2-3 siulais visai "skystai" gaunas, matosi skylutes doh.gif  o kad nesimatytu, uzsilipdytu- reikia 6 siuliuku- visos gijos doh.gif bet tada stoooooris koooooks g.gif  ka daryt????? help.gif

Man panašiai buvo kai nusipirkau kanva kartu su paveiksliuku jau nupieštu, bandžiau siuvinėt tai irgi didelės skylės gavosi. Tad numeciau ir nebesiuvinėjau blush2.gif Bet toks fainas būtų išėjęs, su delfinais... doh.gif
Atsakyti