Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 18, 15:11)
Pasirodau su baigtu darbeliu  smile.gif
Couleur d'etoile Nuit blanch

Kvepia žiema wub.gif
Labai gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tyli_tyla, pakvepinai čia Kalėdom wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
MB darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Daske
Gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O jei MB tai išviso 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daske, nu nieko sau thumbup.gif wub.gif Kad MB pradėtų siuvinėt, turbūt žemė turėtų apsiverst....
Atsakyti
tyli_tyla, tikrai kaledu dvasia uznesei cia wub.gif
Daske thumbup.gif geras! as saviski kiek kalbinau kad man ka issiuvinetu, tai tik paziuri i mane keistai blink.gif (mazdaug..a tu durna?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) sako kantrybes ir kruopstumo neuztektu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 10 18, 15:02)
Daske, nu nieko sau thumbup.gif  wub.gif Kad MB pradėtų siuvinėt, turbūt žemė turėtų apsiverst....

o maniskis toks prie meno lenkia visu zingsniu mane blush2.gif
Atsakyti
Tyli Tyla > jau grožis wub.gif Rėminsi ar kažką kita darysi? rolleyes.gif
Dar klausimėlį turiu - kokiu siūlo nr siuvinėjai, kad taip gražiai ant lino matosi?

QUOTE(Dantiste @ 2009 10 18, 15:20)
as saviski kiek kalbinau kad man ka issiuvinetu, tai tik paziuri i mane keistai  blink.gif (mazdaug..a tu durna??  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) sako kantrybes ir kruopstumo neuztektu  doh.gif  blush2.gif

O aš saviškiui net siūlyt bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mus užtenka, kad jau aš siuvinėju biggrin.gif

Tikrai šaunuolis taviškis, Danske thumbup.gif
Atsakyti
Tyli tyla , tiesiog kalėdinė pasaka wub.gif ...labai gražu wub.gif wub.gif ,,kiek laiko siuvinėjai?

Danske,pagyros vyrui thumbup.gif ,tikrai šaunuolis,kad imasi tokio darbo,ne visiems tai duota mirksiukas.gif ...
Atsakyti
ačiū labai merginos wub.gif
man pačiai šis darbelis įpūtė kalėdinę nuotaiką, tai norėjau ir su jumis pasidalint bigsmile.gif
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 18, 16:48)
Rėminsi ar kažką kita darysi?
Dar klausimėlį turiu - kokiu siūlo nr siuvinėjai, kad taip gražiai ant lino matosi?

rėminsiu. nors čia sunkiausias darbas - prisiruošti užsakyti rėmą ir įrėmint doh.gif
o siuvinėjau su Anchor 2 numeriuku. Toks pieno baltumo 4u.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 10 18, 17:41)
kiek laiko siuvinėjai?

kad net nežinau. kartu su šiuo dar kelis mažmožius siuvinėjau..gal apie kelias savaites g.gif

Daske, na ir šaunuolis TB thumbup.gif nemaniau, kad vyram užtektų kantrybės didesnius darbelius išsiuvinėt, o čia thumbup.gif
Atsakyti
Dzeine, stiprybes Tau 4u.gif

Tyli_tyla, nuostabu, taip trapu.....

Daske, tai kad si darba atliko vyras nerealu thumbup.gif jei apie pati darba, tai man kiek neproporcingi skaiciai (data), per mazi tarpai tarp metu, menesiu, dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 18 spalio 2009 - 17:21
tyli_tyla, wub.gif balta balta kur dairais... pasaka, labai suptilu ir švelnu wub.gif
Atsakyti