Noriu patarimo Baigiam 4 klase mokykla pradine ir visa klase iseinam.Reikia palikti dovana mokykla.Gal kas turesit minciu?
Ir ka butu mokytojai,nes ji jau perspejo-jokiu brangenybiu ji nenori ir neims
Žiūriu nelabai aktuoli tema bet nemanau ,kad niekas nedaro šventės ketvirtokam.Aš manau vistiek reikia atsiveikinti su pirma mokytoja ,o jau kaip kiekvieno reikalas.
Trumpai papasakosiu kaip mes darėm ;Daviau kiekvienam išmokti ketureili ir jie paeiliuj kiekvienas pasakė žodelius moytojai ,aišku buvo ašarėlių.
Už surinktus pinigėlius išpirkom mokytojai dovanų čekį ,ušsakėm tortą nupirkom medelį klasei palikimą irmokytojai gėles .Likusias vaišes susinešė visi na ir pabalevojom trumpai na nežinau kam patiko kam ne ,bet vaikams vistiek kaškas liks atminty ,tai tiek.
Na o jai mokytoja brangenybių nenori gal tiktu kokia knyga,čia mano nuomonė.
Trumpai papasakosiu kaip mes darėm ;Daviau kiekvienam išmokti ketureili ir jie paeiliuj kiekvienas pasakė žodelius moytojai ,aišku buvo ašarėlių.
Už surinktus pinigėlius išpirkom mokytojai dovanų čekį ,ušsakėm tortą nupirkom medelį klasei palikimą irmokytojai gėles .Likusias vaišes susinešė visi na ir pabalevojom trumpai na nežinau kam patiko kam ne ,bet vaikams vistiek kaškas liks atminty ,tai tiek.
QUOTE(Otilija3 @ 2007 05 12, 21:17)
Žiūriu nelabai aktuoli tema bet nemanau ,kad niekas nedaro šventės ketvirtokam.Aš manau vistiek reikia atsiveikinti su pirma mokytoja ,o jau kaip kiekvieno reikalas.
Dekui uz patarimus.Pas mus viskas tas pats Tik va so dovanom
gal kuri turit kokį nuoširdų sveikinimą mokytojai? Jai paskutiniai metai, paskutinė ketvirtokų laida... būčiau dėkinga
QUOTE(fantazija @ 2007 05 16, 12:18)
gal kuri turit kokį nuoširdų sveikinimą mokytojai? Jai paskutiniai metai, paskutinė ketvirtokų laida... būčiau dėkinga
Paieškok Mintys lt.keli yra sekmės.
ir vėl metai prabėgo, ir vėl tie patys klausimai - ketvirtokų išleistuvės. Gal galite kas pasidalinti savo patirtimi ir įdėjomis.
tai jau tikrai ... is ketvirtoku nori kazin ka padaryt... jiems patiems manau butu smagiausia .. tiesiog linksma nuosirdi svente... ir tiek... gamtoj, sodyboj.... kam tos mantijos ir tie 100-dieniai
Teko dalyvauti vienose ketvirtokų išleistuves. O buvo taip: paskutinio 4 kl. penktadienio pavakare visi vaikai su tėveliais ir kuprinėmis ant pečių susirinkome prie mokyklos, patraukėme prie netoliese esančio upelio. Vienoje upelio pusėje buvo sporto - žaidimų zona (estafetės, kvadratas ir t. t.), kitoje vaišių - muzikinė zona. Vaišės - ant žolytės patiestų staltiesių pačių atsineštas maistas, laužai, keptos dešrelės. Dainos, šokiai ir visa kita. Vaikai išsidūko, buvo linksma.
Nors buvo pasiūlymų švęsti kavinėje ar pirtyje, bet tada kilo klausimas, ką veiks vaikai, kas su jais užsiims.
Nors buvo pasiūlymų švęsti kavinėje ar pirtyje, bet tada kilo klausimas, ką veiks vaikai, kas su jais užsiims.
nu kažkaip absurdiškai skamba - ketvirtokų šimtadienis... pasicirkinimas iš vaikų
QUOTE(ladana @ 2007 04 18, 16:15)
mes taip pat galvojame atsvesti ketvirtoku isleistuves kokioje kaimo sodyboje. Gal kas zinot kokia fainesne sodyba netoli klaipedos be vienkiemio ir hbh .
Bandyk Agluonėnuose - labai nebloga sodyba.
Mes ten švenčiame kas metai su klase, tik nevadinam to "išleistuvėmis"...
Netoli juk išleidžiama.
Mūsų klasėje realiai išeina tik 2 vaikai.
Kiti irgi mielai bėgtų, tik kad niekas nepriima...
o gal kas žinote gražių žodžių, kuriuos galėtų pasakyti ketvirtokai savo pirmajai mokytojai ?
Gal ir keistai skamba ketvirtokų išleistuvės, bet nepamirškime, kad mokytoja juos tikrai jau išleidžia į " plačiuosius vandenis" ir nori su jais atsisveikinti.