Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(dvynuke85 @ 2010 09 27, 19:59)
atnesu parodyti pleduka megzta suneliui 4u.gif

labai labai grazhus darbas wub.gif wub.gif wub.gif
gal rashteli galima? 4u.gif
Atsakyti

O jau grožis user posted image
Atsakyti

wow wub.gif thumbup.gif nuostabu. Gal pasidalintumete kaip tas gelytes ismezgete?
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 09 28, 10:14)
labai labai grazhus darbas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
gal rashteli galima?  4u.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2010 09 28, 12:09)
wow  wub.gif  thumbup.gif  nuostabu. Gal pasidalintumete kaip tas gelytes ismezgete?

prasom schemute 4u.gif labai smagiai mezgesi,bet kai atejo laikas susiut biggrin.gif doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 09 28, 12:23)
prasom schemute 4u.gif labai smagiai mezgesi,bet kai atejo laikas susiut biggrin.gif  doh.gif 
user posted image
user posted image

Dvynuke85,-nuostabus nuostabus darbelis.

Jame tu sudėjai daug savo rankų šilumos,ir meilės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jeigu nepaslaptis per kiek laiko numezgei?
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 09 28, 12:51)
Dvynuke85,-nuostabus nuostabus darbelis.

Jame tu sudėjai daug savo rankų šilumos,ir meilės. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jeigu nepaslaptis per kiek laiko numezgei?

***** taip tiksliai nepasakysiu,nes mezgiau kol buvau nestuke.gif o nestumas buvo labai nekoks,tai procese ir ligoninej teko pagulet keleta kartu ir siulu laukt kol dasipirkt isejo.viena ta ketvertuka ziurejau i laikrodi tai iseidavo numegzt per kazkur per 30-40minuciu 4u.gif tik kad as ji mezgiau dapuldama 4u.gif tai galiausiai pribaigiau gal per kokias 2savaites.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 09 27, 17:52)
Liurga,

Labai prasau pasidalink savo patirtimi-mezgimu.

Kokie tavo buvo matmenys,kiek sunaudojai  siūlų?
aš,mezgu ,bet nuogastauju,kad užtektų siūlų.

Prašau atsiliepk būsiu dėkinga. 4u.gif

Kazkaip senai bebuvau cia mirksiukas.gif
Pledukas,jei gerai pamenu, kantukai po 7eiles is apacios ir virsaus, ir po 7 akis is sonu,o kur kvadratukai, tai desimt kvadratuku ant desimt, ir akiu kvadratukyje irgi 10 ant 10, jei gerai pamenu... Veliau butinai patikslinsiu, nes pledukas siuo metu masinoje ax.gif
Mano mezgimas skystokas, siulu sunaudojau 1,5 matkelio blush2.gif
Tikiuosi atsakiau, jei kas dar neaisku-klausk! mirksiukas.gif
Atsakyti
dvynuke85, labai jaukus pledukas. Kai laukiaus, aš jį irgi buvau nusižiūrėjus, bet kažkas nesigavo ir nebemezgiau, o dabar gailiuosi. Man jis toks fainas. Jei sugalvočiau kada ateity vėl jį megzt, tikiuosi konsultacijų ax.gif
Atsakyti
Dvynuke85, nuostabus pledukas.
Atsakyti
Pasigirsiu ir as savo darbeliu. Tik nuotrauka kekiu prima karta. Tai jei kas neisgaus neuzpykit biggrin.gif
http://public.fotki....llllllllll.html
Papildyta:
Valio, pasiseke!!! Scemute labai lengva ir greitai neresi. Tarpkitko is sitos temos. Neatsimenu is kurios "pasiskolinau" ideja. taip pat gerai del siulu likuciu isnaudojimo.
Atsakyti
QUOTE(Liurga @ 2010 09 28, 16:44)
Kazkaip senai bebuvau cia mirksiukas.gif
Pledukas,jei gerai pamenu, kantukai po 7eiles is apacios ir virsaus, ir po 7 akis is sonu,o kur kvadratukai, tai desimt kvadratuku ant desimt, ir akiu kvadratukyje irgi 10 ant 10, jei gerai pamenu... Veliau butinai patikslinsiu, nes pledukas siuo metu masinoje  ax.gif

Liurga,

Labai aciū tau už paaiškinimą 4u.gif 4u.gif . 4u.gif

Prisipazinsiu,kad aš,taip pat mezgu skystai,nes aš mezgime neesu profesionalė,[drąsiai teigsiu dar mokausi mezgoimo paslapčių}
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 28, 18:52)
dvynuke85, labai jaukus pledukas. Kai laukiaus, aš jį irgi buvau nusižiūrėjus, bet kažkas nesigavo ir nebemezgiau, o dabar gailiuosi. Man jis toks fainas. Jei sugalvočiau kada ateity vėl jį megzt, tikiuosi konsultacijų  ax.gif

Jeigu tik klausimu turesim,rasyk az 4u.gif
Atsakyti