Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

is kokiu siulu labiausiai tinka megzti/nerti pleduka vaikui? vilnos? akrilo pluosto? maisyto?
Virsu nersiu, o kita puse apsiut planuoju flanele...
4u.gif
Atsakyti
tai turbūt priklauso nuo laiko, kada bus daugiausiai naudojamas (jei tik žiemai, iš storesnių, vasarai iš daug plonesnių)
Atsakyti
Aš rinkčiausi taip, jeigu žiemai-vilna arba pusiau, jei vasarai - medvilnė. Vien akrilo geriau nesirinkti, nusiburbuliuoja labai
Atsakyti
gal patarsit kaip nuotrauka ideti. Baigiau pleduka nerti, nufotagrafavau bet man neisideda.
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 15, 21:53)
gal patarsit kaip nuotrauka ideti. Baigiau pleduka nerti, nufotagrafavau bet man neisideda.

Patalpink nuotrauka kur nors pvz i photobucket.com ar i kita nuotrauku talpykle, tada nukopijuoji url koda ir ikeli smile.gif

Merginos labai grazu pleduka radau su visa detalia schema ir paaiskinimu, nu man kooooks groooozis wub.gif CIA
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 15, 19:23)
tai turbūt priklauso nuo laiko, kada bus daugiausiai naudojamas (jei tik žiemai, iš storesnių, vasarai iš daug plonesnių)

QUOTE(Pookelis @ 2010 09 15, 21:22)
Aš rinkčiausi taip, jeigu žiemai-vilna arba pusiau, jei vasarai - medvilnė. Vien akrilo geriau nesirinkti, nusiburbuliuoja labai

bandau nert is 50 akrilo, 50 proc medvilnes... Matysim. Bus Kaledine dovana suneliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2010 09 16, 07:23)
Merginos labai grazu pleduka radau su visa detalia schema ir paaiskinimu, nu man kooooks groooozis  wub.gif CIA

Gražus pledukas, tik baisus siūlų ryjikas, nes esu megztuką mezgusi panašiu raštu su burbuliukais. Siūlų reikia vos ne dvigubai daugiau, nes kitu raštu mezgant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 16 rugsėjo 2010 - 08:19
QUOTE(Jurgute_M @ 2010 04 10, 18:08)
Na, štai baigiau ir aš savo mezgimėlį, pledukas megstas draugės mažylei ax.gif

user posted imageuser posted image

wub.gif wub.gif iš kokių siūliukų nėrėt šitą grožį ir kokio nr. vąšeliu? ax.gif
Atsakyti
Man ir sis pledukas is sirdeliu fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Labai gražus pledukas, Jurgute_M.
Atsakyti
čia mano pledukas, nertas prieš metus dukrytei ax.gif