Sveikos, labai grazus darbeliai, noriu ir as pleduka nusinerti, bet nezinau koki rasciuka imt, gal patarsit ka nors Mastau tarp meskuciu ir bangeliu. O kokio dydzio darot ir kokius siuliukus naudojat?
QUOTE(asmon @ 2010 09 03, 19:11)
Sveikos, labai grazus darbeliai, noriu ir as pleduka nusinerti, bet nezinau koki rasciuka imt, gal patarsit ka nors Mastau tarp meskuciu ir bangeliu. O kokio dydzio darot ir kokius siuliukus naudojat?
As dazniausiai neriu is vilnos 60-70X110-120cm
nesikandzioja?
QUOTE(asmon @ 2010 09 03, 21:44)
nesikandzioja?
Na kadangi imu merino vilna tai nesikandzioja, jei norisi dar svelniau, isiunu pamusaliuka
Saunuoles visos, seniai buvau prisijungus tai kokiu grozybiu nauju . Baigineju pleduka -bangeles. Gal kuri galit ismatuoti vaikiska lovyte. Kokio ilgio( pati neturiu dar ko matuoti). Mano pledukas jau 85 cm i ilgi. Gal uzteks? Aciu visoms uz atsakymus
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 08, 00:25)
Saunuoles visos, seniai buvau prisijungus tai kokiu grozybiu nauju . Baigineju pleduka -bangeles. Gal kuri galit ismatuoti vaikiska lovyte. Kokio ilgio( pati neturiu dar ko matuoti). Mano pledukas jau 85 cm i ilgi. Gal uzteks? Aciu visoms uz atsakymus
Manosios lovytės čiužinio išmatavimai kiek pamenu 60x120, lauksim pasirodant
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 08, 00:25)
Standartine lovyte 60x120, didesne (kuri dazniausiai transformuojasi i lova be remu) 70x140
Aciu uz atsakymus. Man gavosi 75*120. Dabar abdaila daryt pradesiu
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 11, 18:51)
Aciu uz atsakymus. Man gavosi 75*120. Dabar abdaila daryt pradesiu
Parodyk, kai baigsi
nuostabus, linksmas ir įdomus pledukas, gal kuri susigundysit?