Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

Sveikos, labai grazus darbeliai, noriu ir as pleduka nusinerti, bet nezinau koki rasciuka imt, gal patarsit ka nors ax.gif Mastau tarp meskuciu ir bangeliu. O kokio dydzio darot ir kokius siuliukus naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmon: 03 rugsėjo 2010 - 18:31
QUOTE(asmon @ 2010 09 03, 19:11)
Sveikos, labai grazus darbeliai, noriu ir as pleduka nusinerti, bet nezinau koki rasciuka imt, gal patarsit ka nors  ax.gif Mastau tarp meskuciu ir bangeliu. O kokio dydzio darot ir kokius siuliukus naudojat?

As dazniausiai neriu is vilnos 60-70X110-120cm
Atsakyti
nesikandzioja?
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 09 03, 21:44)
nesikandzioja?

Na kadangi imu merino vilna tai nesikandzioja, jei norisi dar svelniau, isiunu pamusaliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nertas pledukas. Ilgį bus galima koreguoti, nes dar liko siūlų, tiesiog jau pabodo nerti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 09 06, 12:56)
Mano nertas pledukas. Ilgį bus galima koreguoti, nes dar liko siūlų, tiesiog jau pabodo nerti.

sauni gelyciu pieva thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles visos, seniai buvau prisijungus tai kokiu grozybiu nauju 4u.gif . Baigineju pleduka -bangeles. Gal kuri galit ismatuoti vaikiska lovyte. Kokio ilgio( pati neturiu dar ko matuoti). Mano pledukas jau 85 cm i ilgi. Gal uzteks? Aciu visoms uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 08, 00:25)
Saunuoles visos, seniai buvau prisijungus tai kokiu grozybiu nauju 4u.gif . Baigineju pleduka -bangeles. Gal kuri galit ismatuoti vaikiska lovyte. Kokio ilgio( pati neturiu dar ko matuoti). Mano pledukas jau 85 cm i ilgi. Gal uzteks? Aciu visoms uz atsakymus mirksiukas.gif

Manosios lovytės čiužinio išmatavimai kiek pamenu 60x120, lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 08, 00:25)

Standartine lovyte 60x120, didesne (kuri dazniausiai transformuojasi i lova be remu) 70x140
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Man gavosi 75*120. Dabar abdaila daryt pradesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 09 11, 18:51)
Aciu uz atsakymus. Man gavosi 75*120. Dabar abdaila daryt pradesiu 4u.gif

Parodyk, kai baigsi mirksiukas.gif
Atsakyti
nuostabus, linksmas ir įdomus pledukas, gal kuri susigundysit? mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti