Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(Lina Bata @ 2010 08 25, 19:35)
Na tiosiog saunuole. As bandziu viena karta panerti parke tai labai nepatogiai jauciausi nes visi SPOKSOJO. Siaubas gossip.gif . Labai nejaukiai jauciausi blush2.gif  biggrin.gif

Nekreipiu dėmesio į visokias spoksotojas, pas mane beveik visada tašėje koks mezginys įmestas, tai mezgu visur - mašinoje, kirpykloje, poliklinikoje... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 26, 16:46)
Nekreipiu dėmesio į visokias spoksotojas, pas mane beveik visada tašėje koks mezginys įmestas, tai mezgu visur - mašinoje, kirpykloje, poliklinikoje... biggrin.gif

4u.gif Sveikutės,aš irgi nekreipiu demesio buvau nusinesus ir i poliklinika ir kirpykloje kai rekejo laukti atsisedus neriau,o visi spoksojo,tegu ziuri jei nemate
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 08 26, 18:19)
4u.gif Sveikutės,aš irgi nekreipiu demesio buvau nusinesus ir i poliklinika ir kirpykloje kai rekejo laukti atsisedus neriau,o visi spoksojo,tegu ziuri  jei nemate

Gal ir teisingai sakot, gal jie( o ypac moterys) pavydi, nes jos gal nemoka biggrin.gif
Atsakyti
esu sulaukus ir pagyrimu ir su pasaipa sakanciu,kad cia nevieta demonstruoti savo mens,bet as manau,kad cia tas pats kaip skaityti laikrasti,knyga,esu buvus anglijoje,danijoje,ir ten zmones skaito net eidami ir niekas nekreipia demesio
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 08 26, 18:48)
esu sulaukus  ir pagyrimu ir su pasaipa sakanciu,kad cia nevieta demonstruoti savo mens,bet as manau,kad cia tas pats kaip skaityti laikrasti,knyga,esu buvus anglijoje,danijoje,ir ten zmones skaito net eidami ir niekas nekreipia demesio

Sumute svkinu su 9 savaite 4u.gif . Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 26, 15:46)

QUOTE(surmute @ 2010 08 26, 20:19)
4u.gif Sveikutės,aš irgi nekreipiu demesio buvau nusinesus ir i poliklinika ir kirpykloje kai rekejo laukti atsisedus neriau,o visi spoksojo,tegu ziuri  jei nemate

drinks_cheers.gif , Kaip sakoma visokių yra visokių reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 26, 15:46)

QUOTE(surmute @ 2010 08 26, 20:19)

drinks_cheers.gif Aš irgi mėgstu nerti vąšeliu, visur kur tenka laukti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Neseniai meciau kazkuri buvot idejusi schemute su meskiukais... Tai rodausi, kas is tos schemutes iseina 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2010 08 27, 11:26)
Neseniai meciau kazkuri buvot idejusi schemute su meskiukais... Tai rodausi, kas is tos schemutes iseina  4u.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lina_S,2010 08 27, 12:26]
Sveikos,

Neseniai meciau kazkuri buvot idejusi schemute su meskiukais... Tai rodausi, kas is tos schemutes iseina 4u.gif

4u.gif 4u.gif labai grazu,as dar vis galvoju ka nerti kudikeliui,bet dar laiko kaip nedaug tai sakau spesiu
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2010 08 27, 10:26)
Sveikos,

Neseniai meciau kazkuri buvot idejusi schemute su meskiukais... Tai rodausi, kas is tos schemutes iseina  4u.gif

niu kaip miela smile.gif
o 2ia po apa2ia baltas - tai prisiuvai medžiagą, ar ir nertas, nelabai įžiūriu, bet atrodo kaip nertas g.gif
kokie išmatavimai gal gali parašyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2010 08 27, 11:26)
Sveikos,

user posted image

user posted image

Labai grazus pledukas, o ir spalvyte kaip dera prie interjero ax.gif wub.gif
Atsakyti