Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

Ačiū už gerą žodį blush2.gif

QUOTE(prieblanda @ 2010 08 23, 16:32)
Lace, labai dailus pledukas bigsmile.gif  Kokius siūlus naudojai ir kiek jų suėjo? Kokie pleduko išmatavimai?

siūlus naudojau Merino Flavia Baby, susinaudojo gal 650g unsure.gif Išmatavimai maždaug 90*120 cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 23, 17:14)
Ačiū už gerą žodį blush2.gif
siūlus naudojau Merino Flavia Baby, susinaudojo gal 650g unsure.gif Išmatavimai maždaug 90*120 cm. smile.gif

gal galima butu schemute ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 23, 17:52)
gal galima butu schemute  ax.gif  blush2.gif

Schemutę turiu tik popierinę ir tik anglišką, rytoj pabandysiu nufotografuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 23, 18:18)
Schemutę turiu tik popierinę ir tik anglišką, rytoj pabandysiu nufotografuoti unsure.gif

http://www.supermama...?...5488&st=180 man regis širtas raštelis labai panašus(jei ne tas pats???) o sekančiam puslapyje yra schemutė
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 23, 16:14)
pagaliau ir aš prisiruošiau nufotografuoti savo mezginį mirksiukas.gif

user posted image

Laabai grazu
Atsakyti
tokiu graziu siltu ir mielu pleduku cia visos primezgusios thumbup.gif
stai ir manasis drauges busimai lelytei smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 23, 14:14)

user posted image

Laba jau grazu. gal galiu paklausti kiek laiko prireike tokiam groziui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 08 24, 18:00)
Laba jau grazu. gal galiu paklausti kiek laiko prireike tokiam groziui. thumbup.gif

Labai sunku įvertinti, nes pradėjau dar ankstyvą pavasarį ir labai neskubėdama, vis priešokiais mezgiau - tai buvo mano "kelioninis" mezginys, kurį įsimesdavau kažkur važiuodama ax.gif Gryno mezgimo laiko trubūt susidarytų kokia savaitė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 25, 06:02)
Labai sunku įvertinti, nes pradėjau dar ankstyvą pavasarį ir labai neskubėdama, vis priešokiais mezgiau - tai buvo mano "kelioninis" mezginys, kurį įsimesdavau kažkur važiuodama ax.gif Gryno mezgimo laiko trubūt susidarytų kokia savaitė unsure.gif

Na tiosiog saunuole. As bandziu viena karta panerti parke tai labai nepatogiai jauciausi nes visi SPOKSOJO. Siaubas gossip.gif . Labai nejaukiai jauciausi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2010 08 23, 16:14)

user posted image

QUOTE(spaceRenata @ 2010 08 24, 17:44)
tokiu graziu siltu ir mielu pleduku cia visos primezgusios  thumbup.gif
stai ir manasis drauges busimai lelytei smile.gif
user posted image

Jūsų darbeliai thumbup.gif wub.gif , nėra nieko mieliau kaip rankų darbo darbeliai.
Lace ar šis raštelis greitai mezgasi ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liniukass @ 2010 08 25, 22:16)
Lace ar šis raštelis greitai mezgasi ax.gif ?

Nelabai greitas tas raštas, reikia skaičiuoti ir gerojoje ir blogojoje mezginio pusėje unsure.gif
Atsakyti
Lace ispudingas darbas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti