Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(JViktorija @ 2010 07 16, 10:40)
ta prasme is virsaus ir is apacios? o kaip is apacios man damegzt?

surinkti akis ir primegzti
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 16, 10:06)
Sveikos, turiu beda. Pirkau siulus, pardaveja rekomendavo, kad reiks 4matkiu siulu ir dave 2Nr. virbalus. Sumezgiau tuos 4 nu mazai man ju, man dvigubai daugiau ju reik. Nu ir ka, tos partijos siulu neber  doh.gif . Liko tik vienas matkis  doh.gif . Kitos partijos siulai jau skirias stipriai, kaip man sugalvot grazu perrejima, kad taip stipriai nesimatytu siulu skirtumo?  g.gif . Isardyciau von viska, bet, kad tos mano sirdeles issiuvinetos, tai dabar kolas  jas isardyciau blink.gif

as nieko neardyciau, damegsciau virsuj juostas , kurios butu sirduciu spalvos, gal juostuociau su pleduko spalva, nes atskirta kitom spalvom neisrysketu skirtumas, arba sirdutes siuvineciau pleduko spalvos, nu nesvarbu ka daryt tik neardyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 16, 10:06)
Sveikos, turiu beda.

As tavo vietoj primegsciau toki remeli visu pleduko perimetru, kuria nors is sirdeliu spalva,kuri prie dusios arciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgute_M: 16 liepos 2010 - 15:50
QUOTE(jurrrte @ 2010 06 18, 20:31)
Prasom  smile.gif

user posted image

o cia apnerimas

user posted image

Sveikos 4u.gif Neatidaro nuorodos, kur yra šio pleduko foto. Čia I - gera akis, o - bloga ar atvirkščiai?
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2010 07 20, 11:44)
Sveikos  4u.gif  Neatidaro nuorodos, kur yra šio pleduko foto. Čia I - gera akis, o - bloga ar atvirkščiai?

I -gera akis, - bloga akis.
Atsakyti
[quote=grange,2010 06 13, 14:41]
Taigi, pradėjus balandžio 30 šiandien baigiau bangeles...aišku nenerdavau kasdien, šiaip kada prisėdu po kelias eiles padarau ir viskas, o šiandien pabaigiau.
Iš esmės,aišku nesvarbu kada galėjo baigtis, bet aš dariau per vidurį tas tris eiles raudonas, tai nuo paskutinės reikėjo tokio pat kiekio juostelių, kad gautus proporcingai...
Bet man patiko blush2.gif ax.gif

user posted image

Lai grazus pledukas, man kaip pradedanciai tiesiog bus puiku pabandyti. Grange as tik norejau paklausti :
Pirma eilute tai tiesiog pynute?
Kokio plocio reikia daryti jei noriu ir i lovyte ir i vezimeli?
Kokio ilgio, kad uztektu nors vieniems metams?
Tiesio as nenerus tokiu dideliu ir dailiu dalyku. Pirmam mazyliui norisi pacio geriausio. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 07 26, 14:09)

Lai grazus pledukas, man kaip pradedanciai tiesiog bus puiku pabandyti. Grange as tik norejau paklausti :
Pirma eilute tai tiesiog pynute?
Kokio plocio reikia daryti jei noriu ir i lovyte ir i vezimeli?
Kokio ilgio, kad uztektu nors vieniems metams?
Tiesio as nenerus tokiu dideliu ir dailiu dalyku. Pirmam mazyliui norisi pacio geriausio. Aciu

taip, pats pirmas žingsnis, tiesiog eilutė, bet labai svarbu gerai pasiskaičiuot akis. reikia daugint iš 14.
nemoku kaip paaiškint to daugint iš 14, bet imk taip, sakykim 15 kartų darysi po tas 14 akių, tai iš vis turi nunert pynutę iš 210akių (15 daugint iš 14) plius dar tris pridėt apsukimams, tai iš vis pradžia iš 213 akių. (tai taip pasidaugink maždaug kiek nori ir žinosi, jei nori daryt 10 po 14 pvz. tai bus 140 akių plius trys, jei imsi 20 daugint iš 14 plius trys.).

Sunku pasakyt kiek reikia iš tiesų, tai jaučiu geriausiai pirma skaičiuojant akis nert pynę ir žiūrėt ar tenkina plotis,koks jau bus galutinis, jei tenkina, sakykim pynutė iš 200 akių,ką padarei, tai turi pasiskaičiuot ar dar reikia kelias pridėt ar nuimt (200 padalini iš 14 ir gauni 14 su biškiu, tai tada darai atvirkšiai, 14 daugini iš 14 ir gauni 196 akis, plius dar pridedi tris apsukimams, tai iš vis 199 akys, tai reiškia nuo tos nunertos pynės vieną nuardai ir viskas, turi savo pynę. žodžiu čia reikia pasižaist ir pažėt kokio pločio nori).

o šiaip, būtinai prieš pradedant nert, pasibandyk ant mažo, bent 4 eilutes, kad matytum jog gražiai išeina bangelės, tada gausis viskas toliau.
Aš dariau iš 31 akies (2x14 +3) kaip ir toj nuorodoj. padariau 4 eiles, su dviem spalvom, kai gavos ėmiau didelio tada.

aš neturiu dar leliuko tai nežinau kokio pločio yra geriausias, čia jau turbūt geriau nusinert, kaip ir sakiau eilutę ir žiūrėt ar tenkina plotis, pamatuot ant lovytės,tada ir žinosi. o ilgį ir matysi kai nersi jau ar gana ar ne. šiaip gi siūlai taip greit nesusidėvi, manau metus tikrai išlaikys 4u.gif

o šiaip čia : http://attic24.typep...le-pattern.html
yra aiškiai su foto parodyta jei kas dar neaišku rašyk gal papasakot išeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 28 liepos 2010 - 13:39
Grange, man tai iskilo toks klausimukas-ka darei su siulu galiukais-nunerus kiekviena eile nukirpai ar paslepei kaip nors kitaip? Labai grazus pledukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2010 08 10, 13:21)
Grange, man tai iskilo toks klausimukas-ka darei su siulu galiukais-nunerus kiekviena eile nukirpai ar paslepei kaip nors kitaip? Labai grazus pledukas thumbup.gif

kiekvienos spalvos gavos po dvi eiles, tai siūlų galiukai buvo tik vienoj pusėj. po kiekvienos spalvos nukirpdavau, ir prinerdavau kitą, o likusius galiukus tiesiog su vąšeliu sukaišiojau gražiai ir tiek 4u.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlytė7 @ 2009 11 08, 15:50)
imetu keleta didesniu foto (nekreipkit demesio i kokybe, pyskinau su mobiliu smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Sveikos auksarankes,

gal kuri turit sio pleduko schemute, nes man sitos nuorodos nebeatsidaro.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tai, kad atsidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 11, 15:18)
Tai, kad atsidaro  ax.gif

Nu man pries tai neatsidare, jau net susinervavus buvau, ale dabar kaip ir viskas ciki. X failai smile.gif
Atsakyti