Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(mezgejyte @ 2010 07 09, 08:53)
labai garzus pledukas su sirdelem  thumbup.gif

o cia mano pledukas is medvilnes

o kaip blogoji pusė-siūlai nėra išlindę? o gal čia koks dvigubas raštas?
ir schemutė būtų ne pro šalį... blush2.gif
Atsakyti
Labukas,

Pasiūlykite prašau kokį paprastą raštelį pledukui, žiemai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 09, 01:25)
sveikos, na pasirodysiu su savo pleduku , dar net neplautas, svieziai medziagyte prisiuta, oj kiek as su ja vargau kol prisiuvau nes daug tu kampiuku, o as dar kaip ir zalia siuvime, tai man kiek kebliau buvo  blush2.gif 
cia kaip pledukas, kaip apklotelis ir kaip vokelis 3in1 biggrin.gif

QUOTE(mezgejyte @ 2010 07 09, 08:53)

o cia mano pledukas is medvilnes

kokie abu fainučiai bigsmile.gif
man iki tokių šedevrų, oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaip toli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 07 09, 10:41)
o kaip blogoji pusė-siūlai nėra išlindę? o gal čia koks dvigubas raštas?
ir schemutė būtų ne pro šalį... blush2.gif

na as mezgiau si dekuti su mezgimo masina ax.gif kita puse lygi, ten gaunas kaip dvigubas rastas (vienos nuotraukos kamputyje matosi truputi prie mergytes veido). kita puse tai tas pats rastas tik neryskus.
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 07 09, 21:40)
kokie abu fainučiai  bigsmile.gif 
man iki tokių šedevrų, oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaip toli  doh.gif  biggrin.gif

na jau mano minint tai gali nert ir nesijaudinti, tikrai nera koks sedevras, ir tikrai nera sunku mirksiukas.gif as gi tokiia pat naujoke nerime, apskritai tai mano pirmas nertas darbelis gyvenime,kuris yra didesnis uz servetele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 10, 00:15)
na jau mano minint tai gali nert ir nesijaudinti, tikrai nera koks sedevras, ir tikrai nera sunku  mirksiukas.gif  as gi tokiia pat naujoke nerime, apskritai tai mano pirmas nertas darbelis gyvenime,kuris yra didesnis uz servetele  biggrin.gif

aš mezgu pleduką (nors ir tame esu naujokė). kažkada ir aš nėriau servėtėles ax.gif bet dabar labai jau užmiršus viską, nors turiu tuokį didelį planą galvoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu beda. Pirkau siulus, pardaveja rekomendavo, kad reiks 4matkiu siulu ir dave 2Nr. virbalus. Sumezgiau tuos 4 nu mazai man ju, man dvigubai daugiau ju reik. Nu ir ka, tos partijos siulu neber doh.gif . Liko tik vienas matkis doh.gif . Kitos partijos siulai jau skirias stipriai, kaip man sugalvot grazu perrejima, kad taip stipriai nesimatytu siulu skirtumo? g.gif . Isardyciau von viska, bet, kad tos mano sirdeles issiuvinetos, tai dabar kolas jas isardyciau blink.gif
As galvoju praardyt ir per pati viduri visa stulpeli arba maisytai ismegzt (kelias eiles svieseniais siulais, kelias tamsesniais, kad lengvesnis perejimas butu) arba per puse isimegzt (puse sviesiais, puse tamsesniais) ir issiuvinet visa vidurine eile sirdelem. Kitokiu minciu nebeturiu, bet isardyt rankos nekyla.
Va mano mezginys, pats virsutinis stulpelis jau tamsesnis verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 16, 10:06)
Sveikos, turiu beda.

o kokie dabar jo išmatavimai yra? ir kiek didesnio jūs jo norit?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 07 16, 09:12)
o kokie dabar jo išmatavimai yra? ir kiek didesnio jūs jo norit?

dabar yra 75*60, plocio man uztenka, bet ilgio gerokai truksta. Noriu bent 80cm, geriausia 90cm
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 16, 10:06)
Sveikos, turiu beda. . .

Tavo vietoj aš neimčiau į galvą irnesakyk.gif jei čia sau mezgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 16, 10:23)
dabar yra 75*60, plocio man uztenka, bet ilgio gerokai truksta. Noriu bent 80cm, geriausia 90cm

o jei padarytum taip: pabaigtum tuos šviesius siūlus ir tada iš abiejų pusių su tamsesniais siulais pamegztum po vienodą ilgį ir juos tankiau pasiuvinėtum širdelėm.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2010 07 16, 09:33)
Tavo vietoj aš neimčiau į galvą  irnesakyk.gif jei čia sau mezgi  mirksiukas.gif

cia gi savo Pukuciui, norisi tokio kokio ir isivaizdavau biggrin.gif . Gyvai man dar labiau matosi tas skirtumas doh.gif . O dar kai pati zinau, tai ar ryskiau matos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2010 07 16, 09:35)
o jei padarytum taip: pabaigtum tuos šviesius siūlus ir tada iš abiejų pusių su tamsesniais siulais pamegztum po vienodą ilgį ir juos tankiau pasiuvinėtum širdelėm.

ta prasme is virsaus ir is apacios? o kaip is apacios man damegzt?
Atsakyti